Hoe smerig is de scheiding van Seal en Heidi Klum geworden?

Inhoudsopgave:

Hoe smerig is de scheiding van Seal en Heidi Klum geworden?
Hoe smerig is de scheiding van Seal en Heidi Klum geworden?
Anonim

Gezien het feit dat de roddelbladen alleen kunnen overleven als ze de hele tijd nieuwe roddels over beroemdheden hebben om over te rapporteren, lijkt het er zeker op dat ze veel magere tijden moeten doormaken. Het leven van de meeste mensen is tenslotte vaak vrij onopvallend en aangezien beroemdheden mensen zijn net als de rest van ons, zou dat ook bij hen het geval moeten zijn. Beroemde koppels gaan echter de hele tijd uit elkaar, wat de roddelbladen constant voer geeft. Erger nog, ook al blijven sommige sterren die gescheiden zijn dicht bij hun ex, veel echtscheidingen van beroemdheden zijn extreem duur en vervelend geweest.

Sinds Heidi Klum en Seal een koppel werden, waren er veel mensen die gefascineerd waren door de relatie van de prachtige koppels. Zelfs nadat Klum en Seal hun eigen weg gingen na hun scheiding, bleven veel leden van de media geïnteresseerd in het voormalige paar. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er enkele dramatische krantenkoppen waren over de scheiding van Seal en Klum. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe smerig is de scheiding van Seal en Klum eigenlijk geworden?

De scheiding van Heidi Klum en Seal leek moeilijk voor alle betrokkenen

Tijdens het huwelijk van Heidi Klum en Seal hernieuwde het paar jaarlijks hun geloften en brachten ze de vier kinderen samen groot. Bovendien organiseerden Seal en Klum elk jaar berucht een ongelooflijk Halloween-kostuumfeest en ze droegen allebei altijd verbazingwekkend uitgebreide kostuums. Met dat alles in gedachten waren de meeste mensen verrast toen bekend werd dat Klum en Seal gingen scheiden.

Helaas voor iedereen is een echtscheiding vaak een lang en pijnlijk proces waarbij dingen om voor de hand liggende redenen vaak erg gespannen zijn. Met dat in gedachten is het logisch dat toen er geruchten ontstonden dat Heidi Klum met haar lijfwacht aan het daten was voordat haar scheiding werd afgerond en een TMZ-verslaggever hem ernaar vroeg, Seal overstuur leek.

"Dat is wat er gebeurt als twee mensen uit elkaar gaan, ze verder gaan en in het algemeen andere mensen in hun leven ontmoeten. Hoewel ik niets beters van hem [de lijfwacht] had verwacht, had ik gedacht dat Heidi zou hebben laten zien een beetje meer klasse en in ieder geval gewacht tot we eerst uit elkaar gingen voordat we besloten om als het ware met de hulp te ontuchten." Nadat de opmerking van Seal breed uitgemeten was, legde zijn vertegenwoordiger een verklaring af dat de zanger niet beweerde dat Klum een bedrieger was. In plaats daarvan, "hij wees erop dat ze gescheiden zijn en dat de scheiding niet definitief is, dus dat ze wettelijk nog steeds getrouwd zijn."

Naast de krantenkoppen die de opmerking van de zangeres oogstte, was de rechtszaak die plaatsvond tijdens de scheiding van Seal en Heidi Klum geen lachertje. Klum zocht tenslotte de primaire voogdij, terwijl Seal evenveel tijd met hun kinderen wilde. Bovendien, toen Seal zonder haar toestemming persoonlijke foto's van hun kinderen gebruikte voor een advertentiecampagne, liet Klum een advocaat de video verwijderen. Ten slotte bestreed Seal Klums bewering dat het paar geen gedeelde bezittingen had toen ze hun eigen weg gingen.

De smerigheid van de scheiding van Heidi Klum en Seal is overdreven

Als mensen terugkijken op het huwelijk en de scheiding van Heidi Klum en Seal, is het duidelijk dat er een aantal zeer moeilijke tijden waren. Sinds hun scheiding rond was, heeft Klum immers de donkere kant van haar huwelijk met Seal onthuld. Klum heeft bijvoorbeeld gezegd dat ze zich tijdens het huwelijk alleen voelde en dat Seal een vluchtig humeur had waardoor ze bang was voor hun kinderen. In alle eerlijkheid tegenover Seal is het belangrijk op te merken dat hij het niet eens is met Klums weergave van zijn humeur.

Van zijn kant heeft Seal ook een paar uithaalacties gedaan bij Heidi Klum sinds hun scheiding rond was. Zo stelde Seal in 2021 dat Klum co-ouderschap niet makkelijk maakt. “Het kan een uitdaging zijn. Het vereist teamwerk. Als je een team bent, als beide ouders een team zijn, dan is het heel gemakkelijk en dat is helemaal geen uitdaging… Maar je moet wel een team zijn. En als je geen team bent, kan het allemaal in duigen vallen.” "Ik heb nooit dat teamwerk gehad [met Heidi]. We hebben nooit teamwerk gehad.”

Ondanks wat Seal zei over co-ouderschap met Heidi Klum, betekent dat niet dat alles wat hij heeft gezegd over zijn ex-vrouw na hun scheiding gemeen is geweest. Tijdens een gesprek met Larry King noemde Seal Klum bijvoorbeeld een 'geweldige moeder'.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat niemand wil dat hun ex-echtgenoot rondgaat met negatieve dingen over hen. De realiteit van het leven is echter dat nadat de meeste huwelijken zijn beëindigd, er veel gekwetste gevoelens zijn. Daarom hebben mensen vaak extreem negatieve dingen te zeggen over hun ex-echtgenoot. Bovendien duurt het bij sommige echtscheidingen jaren voordat beide partijen steeds nare beweringen over elkaar doen. Met dat alles in gedachten, is het vrij duidelijk dat de scheiding van Seal en Heidi Klum soms moeilijk was, maar het was niet zo veel gemener dan wat de meeste mensen doormaken als hun huwelijk eindigt. Het enige verschil is dat Klum en Seal allebei beroemd zijn, dus de pers besteedde eindeloos aandacht aan alle negatieve dingen die ze tijdens hun scheiding te zeggen hadden.

Aanbevolen: