Welke Matt LeBlanc-film was de grootste kaskraker?

Inhoudsopgave:

Welke Matt LeBlanc-film was de grootste kaskraker?
Welke Matt LeBlanc-film was de grootste kaskraker?
Anonim

Matt LeBlanc werd geboren in het kleine stadje Newton, Massachusetts en verhuisde na de middelbare school naar New York City om modellenwerk en acteren na te streven. Hij kreeg kleine rollen op tv en verscheen in populaire muziekvideo's, waaronder Jon Bon Jovi's 'Miracle' (1990), Alanis Morrisette's 'Walk Away' (1991) en Tom Petty and the Heartbreakers' 'Into the Great Wide Open' (1991). Deze optredens hielden de lichten aan, maar Matt hunkerde naar de oogverblindende Hollywood-schijnwerpers. Dus, zoals veel dromers met sterrenogen voor hem, verliet hij een enigszins stabiel (zo niet financieel rotsachtig) leven in NYC op zoek naar een zwakke toekomst in LA.

Nadat Matt LeBlanc de rol van lieve damesman Joey Tribbiani op Friends had geland, werd hij beroemd. Hij verdiende aan het einde van de serie een coole $ 1 miljoen per aflevering, en is momenteel naar schatting $ 80 miljoen waard. Niet al te sjofel voor een man die Today vertelde dat hij eens zijn eigen tanden had gezet om een paar dollar te besparen en: "Ik had, denk ik, nog maar $ 11 over." Het buitengewone succes van Friends opende de deuren van filmstudio's en Matt begon grote filmrollen te bemachtigen, samen met enkele van de grootste namen in de industrie. Sommige bleken zeer lucratief, andere waren rampzalig. Van blockbuster-theatrale releases tot mislukkingen van filmfestivals, hier zijn de films die diehard Matt LeBlanc-fans aan hun kijklijst moeten toevoegen.

8 'Charlie's Angels' (2000) is de best scorende film van Matt LeBlanc

Charlie's Angel's was een populaire tv-serie van 1976-1981 met in de hoofdrollen Farrah Fawcett, Jaclyn Smith en Kate Jackson. Het draaide om een sexy trio van misdaadbestrijdende vrouwen en hun baas, Bosley (David Doyle). In de Columbia Pictures-film uit 2000 spelen Matt LeBlanc naast Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu.

Met een budget van $ 93 miljoen is deze film LeBlanc's hoogste opbrengst. De film verdiende $ 125, 305, 545 miljoen in eigen land en $ 264, 105, 545 wereldwijd, waardoor het de best verdienende Angel's-film tot nu toe is.

7 'Charlie's Angels Full Throttle' (2003) kon zijn voorganger niet overtreffen

Met het succes van de laatste Charlie's Angels probeerde Columbia Pictures voor nog een homerun door een vervolg uit te brengen en het budget te verhogen tot $120 miljoen. Deze film speelde ook Diaz, Barrymore en Liu en voegde Demi Moore en Justin Theroux toe aan de selectie.

Hoewel winstgevend, kon deze film zijn voorganger niet overtreffen, hij verdiende $ 100, 830, 111 in eigen land en $ 259, 175, 788 internationaal.

6 Matt LeBlanc speelde de hoofdrol als Don West in 'Lost In Space' (2003)

Met een budget van 80 miljoen dollar schoot Warner Bros voor de sterren met deze reboot van de sci-fi tv-serie die liep van 1965-68. LeBlanc speelde de rol van Don West, met William Hurt, Mimi Rogers en Lennie James als headliners.

De film verdiende een respectabele $ 69, 117, 629 in eigen land, terwijl hij wereldwijd $ 136, 159, 423 binnenhaalde.

5 'Lookin Italian' (1994) kreeg slechte recensies

LeBlanc speelt Anthony Manetti, een jonge man die intrekt bij zijn ex-gangster-oom, Vinny Palazzo (Jay Acovone). Wanneer Anthony dezelfde donkere weg inslaat als in de gevaarlijke straten van LA, moet Vinny hem wegleiden van verleiding terwijl hij zijn eigen demonen op afstand houdt.

De film had een budget van $ 380K en werd geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Guy Magar (Retribution, 1987). Het werd echter niet goed ontvangen door critici. Variety-recensent Steven Gaydos merkte de inconsistente toon van de film op en zei: " Lookin' Italian slaagt er niet in de bekende wendingen en grijze clichés van het script te overwinnen." IMDb.com-gebruikers waren het daarmee eens en beoordeelden het als 5.0.

4 'Lovesick' (2014) Co-Starred Chevy Chase

Lovesick ontving gemengde kritieken op het Newport Beach International Film Festival. Op Rotten Tomatoes heeft de romantische komedie een score van 29% (14 recensies) met een publieksscore van 20%.

De komedie is geschreven door Dean Young en geregisseerd door Luke Matheny. Chevy Chase, de winnaar van twee Primetime Emmy's, speelde ook een hoofdrol, wat bewijst dat zelfs een Hollywood Walk of Fame-inductee ze niet allemaal uit het park kan raken.

3 'Grey Knight' (1993) met Martin Sheen en Billy Bob Thornton in de hoofdrol

Het is meestal een slecht teken als een film meer dan één titel heeft, en deze heeft er nog drie: The Killing Box, Ghost Brigade en Lost Brigade. Helaas slaagde de film er niet in om critici of publiek te imponeren, ondanks de sterrencast (Martin Sheen, Billy Bob Thornton, David en Alexis Arquette en Corbin Bernsen).

Geschreven door Matt Greenberg, ging de film in première op het Santa Monica Film Festival en draaide om een kwaadaardige voodoo-entiteit die de lijken bezit van soldaten uit de Burgeroorlog. Het had een budget van $ 1,2 miljoen en kreeg een beoordeling van 4,7 op IMDb.com.

2 Adam Sandler wees de rol af in 'Ed' (1996)

Wijselijk heeft Adam Sandler deze stap afgewezen om Billy Madison te maken. Genomineerd voor 4 Razzie Awards op imdb.com, inclusief de slechtste foto, kreeg het een beoordeling van 2,7/10. Het verhaal draait om Jack Cooper (Matt LeBlanc), een honkbalspeler in de minor league, en Ed, zijn teamgenoot van de chimpansee.

Desson Howe van de Washington Post grapte: "Adembenemend onavontuurlijk, met zijn goedkope verhaallijn … en verzameling eendimensionale menselijke nincompoops." Met een budget van $ 24 miljoen, bracht het wereldwijd $ 4. 422. 380 op.

1 'All The Queen's Men' (2001) Geflopt

Het v alt niet te ontkennen - deze komedie/actiefilm van Matt LeBlanc uit de Tweede Wereldoorlog is geflopt. De film werd uitgebracht in oktober 2001 op het Mill Valley Film Festival in Californië en ging nergens snel.

Met een budget van $ 15 miljoen bracht het een schamele $ 23. 662 op in de VS en Canada en worstelde het om $ 121. 258 internationaal te verdienen. De film speelde ook Eddie Izzard en Udo Kier.

Aanbevolen: