Hoe Adam Brody van kaskraker naar tv-ster ging

Inhoudsopgave:

Hoe Adam Brody van kaskraker naar tv-ster ging
Hoe Adam Brody van kaskraker naar tv-ster ging
Anonim

Tijdens de jaren 2000 kregen fans een enorme verschuiving te zien in televisieshows nadat de jaren 90 in stijl waren geëindigd. Friends liep ten einde en er kwamen nieuwe shows bij om hun plaats bij een nieuw publiek te versterken. Het was in deze tijd dat The O. C. stormde op het toneel, waardoor Adam Brody een ster werd.

De artiest heeft sindsdien veel werk verzet, maar de meeste mensen kennen hem nog steeds het beste van de hitshow. Voordat hij een televisiester werd, bewaarde Brody echter video's bij een lokale Blockbuster.

Laten we eens kijken hoe Adam Brody van Blockbuster-klerk naar televisiester ging.

Brody werkte bij Blockbuster voordat hij acteerde

Adam Brody Young
Adam Brody Young

Adam Brody is nu al meer dan een decennium een belangrijk onderdeel van de industrie, en het kan gemakkelijk zijn om te kijken naar wat hij heeft bereikt en aan te nemen dat hij als beste begon, maar dit is gewoon niet waar. Sterker nog, lang voordat Brody in succesvolle projecten op het grote en kleine scherm verscheen, was hij een klerk bij Blockbuster Video.

Voor de mensen die het nooit hebben meegemaakt, was Blockbuster Video een plek waar mensen films en videogames konden huren. Streamen was niets, en Netflix was nog niet begonnen met de post. Dus als je een tape of een dvd wilde, was Blockbuster de plek waar je moest zijn. Dit, zo blijkt, was waar Adam Brody werkte toen hij net van de middelbare school kwam. Het maakte hem ook geïnteresseerd in acteren.

Brody zou tegen EW zeggen: Ik ben net afgestudeerd van de middelbare school en werkte bij Blockbuster. Ik kwam niet alleen in films terecht terwijl ik daar was, maar ik zette dozen weg en keek naar de kinderen op de dekens - het voelde als vensters in deze schijnbaar perfecte levens.”

Zo cool als werken bij Blockbuster en het verzilveren van gratis huur voor de jonge Brody, hij zag duidelijk dat er iets veel groters voor hem was. Dus waagde hij zich naar Hollywood op zoek naar acteeroptredens, wat zijn succesvolle carrière in het bedrijf op gang bracht.

Kleinere rollen krijgen de bal aan de gang

Adam Brody Brady-film
Adam Brody Brady-film

In plaats van meteen van start te gaan en eersteklas optredens te vinden, deed Adam Brody serieus werk om zijn naam op te bouwen. Eerder kreeg hij rollen in kleinere projecten, maar na verloop van tijd zouden deze rollen in omvang en bekendheid voor de jonge acteur toenemen.

Volgens IMDb begon het in 2000 voor Brody echt beter te worden. Hoewel hij in 1999 op de Amanda Show verscheen, zou het jaar daarop wonderen verrichten voor zijn carrière. Brody verscheen in een aantal tv-shows en hij kreeg ook de rol van Barry Williams in Growing Up Brady. Dankzij die rol begonnen mensen echt kennis te nemen van de artiest.

Vanaf daar bleef Brody wat credits binnenhalen op het grote en kleine scherm. Hij was niet alleen in staat om te verschijnen in films als American Pie 2, maar hij kreeg ook een hoofdrol in The Sausage Factory, een kortstondige show op MTV. Deze kleinere rollen waren allemaal op weg naar iets, en in 2003 zou de carrière van de acteur exploderen toen hij een televisiester werd.

‘The O. C.’ verandert alles

Adam Brody De OC
Adam Brody De OC

De O. C. was een enorme hit toen het in 2003 voor het eerst overal in huiskamers landde, en Adam Brody was een enorme reden waarom mensen bleven terugkomen voor meer. Televisiefans hebben altijd een vreemde obsessie gehad met rijke mensen die in Zuid-Californië wonen, en The O. C. was weer een show die snel van de grond kwam.

Adam's personage in de show, Seth, was voor velen een enorme inspiratiebron, en toen hij met The AV Club sprak, zou Brody hier op ingaan en zei: "Ik heb zeker iets gehoord in de trant van, "Oh, ik voelde me een sukkel op de middelbare school en toen zag ik Seth Cohen en ik realiseerde me, hey, hij is cool en hij houdt van veel van dezelfde dingen als ik. Dus op welke manier dan ook dat hij mensen vertrouwen of zelfvertrouwen gaf, en acceptatie en zelfs trots. Wat een eer.”

Sinds de show hem in een ster heeft veranderd, is Brody doorgegaan met werken. Hij verscheen onder meer in projecten als Mr. & Mrs. Smith, Shazam! en New Girl. Hij heeft momenteel projecten in de maak, wat betekent dat fans nog veel meer van de artiest kunnen verwachten.

Ja, hij is een enorm succes geweest, en dat is allemaal te danken aan het feit dat hij de kans heeft genomen om te acteren nadat hij geïnspireerd was geraakt tijdens zijn werk bij Blockbuster Video.

Aanbevolen: