Wat is er gebeurd tussen NeNe-lekken en 'RHOA'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen NeNe-lekken en 'RHOA'?
Wat is er gebeurd tussen NeNe-lekken en 'RHOA'?
Anonim

Nene Leakes sierde de Real Housewives van Atlanta vanaf de première in 2008 tot seizoen 12 in 2020. De ultieme entertainer van de show bracht die jaren door als een van de bestbetaalde huisvrouwen van allemaal franchises. Nu klaagt ze Bravo aan, samen met uitvoerend producent Andy Cohen. Dit is wat er echt is gebeurd tussen haar en de producenten van de serie.

Waarom heeft Nene Leakes 'RHOA' verlaten?

In het midden van de virtuele reünie van seizoen 12 van RHOA sloot Leakes haar laptop, vertrok en verscheen nooit meer in de show. In september 2020 kondigde ze in een YouTube-video aan dat ze niet terugkeert voor seizoen 13. "Ik heb een extreem, extreem lange, vermoeiende, vermoeiende, emotionele onderhandeling gehad", legde ze uit."Er is veel emotie van beide kanten geweest. Het is moeilijk geweest en ik heb de zeer moeilijke en moeilijke beslissing genomen om geen deel uit te maken van seizoen 13 van Real Housewives of Atlanta." Daarna had ze een beetje ruzie met Cohen over het optreden van Wendy Williams in zijn show, Watch What Happens Live. Leakes heeft een langdurige vete met de Hot Topic Queen.

De zaken leken in oktober van dat jaar te zijn afgekoeld toen Leakes het record recht zette over haar relatie met Cohen. "Ik had een aanbod op tafel liggen. Ik vond het geen eerlijk aanbod. Ik wens ze het allerbeste, echt waar. Maar ik denk niet dat dit de plek voor mij is", zei ze over het verlaten van de show. "Ik heb altijd van Andy gehouden alsof hij een familielid van mij was. Ik heb heel lang met hem gewerkt, dus ik heb veel liefde voor hem, dus weet je, je kunt je gevoelens niet zomaar uitschakelen omdat je had ruzie."

Maar later in april 2022 werd gemeld dat Leakes Bravo en Cohen aanklaagt wegens racisme. De realityster beschuldigde de productieteams van "[het bevorderen] van een bedrijfs- en werkplekcultuur waarin racistisch ongevoelig en ongepast gedrag wordt getolereerd - zo niet aangemoedigd." Haar advocaat, David deRubertis, verklaarde ook dat "Nene het doelwit was van systemisch racisme van co-ster Kim Zolciak-Biermann, wat werd getolereerd door Bravo uitvoerend producent Andy Cohen en andere leidinggevenden."

Nene Leakes toonde interesse om terug te keren naar 'RHOA'

In november 2021 zei Leakes dat ze het niet erg zou vinden om onder een paar voorwaarden terug te keren naar RHOA. "Ja, natuurlijk, ik kom terug naar de show. Ik vind het oké om terug te keren naar de show, zolang we een paar dingen kunnen doornemen", vertelde de Glee-aluin aan The Real. "Ik ben blij om terug te keren naar de show. Bovendien heb ik veel onafgemaakte zaken met een paar van hen die ze tijdens de show hebben bevestigd." Omdat het betekende dat ze moest communiceren met Cohen met wie ze toen ruzie had, zei Leakes dat ze graag weer contact met hem wilde opnemen en dingen zou willen regelen.

"Andy en ik waren heel, heel lang heel close", zei de voormalige huisvrouw. "Ik denk dat Andy en ik even moeten gaan zitten en praten en dan gaan we naar de races." De cast woog ook mee over de mogelijke terugkeer van Leakes. "Ik denk dat ze nu een heel interessant verhaal te vertellen heeft, vooral met het ongelukkige overlijden van haar man", zei Kenya Moore. "Als het aan haar fans lag, zouden ze zeggen: 'Absoluut ja, breng haar terug.' Ze was vele, vele jaren een levensvatbaar castlid." Ze voegde eraan toe dat Leakes "een van de OG's is en dat kun je de franchise niet afnemen."

Wat Andy Cohen heeft gezegd over de rechtszaak van Nene Leakes tegen Bravo

In december 2021 bevestigde Cohen dat Leakes niet terugkeert naar de show. "Weet je, we zitten midden in het opnameseizoen 14 van de Atlanta-huisvrouwen," zei de gastheer, "en het is geweldig en Marlo heeft haar perzik en Shereé is terug, en we hebben een aantal nieuwe gezichten en een aantal geweldige gezichten en Kenya Moore staat in brand, en dus ben ik nu echt gefocust op seizoen 14 van de huisvrouwen van Atlanta en kijk ik op dit moment niet echt verder."

In mei 2022 beweerde Leakes' rechtszaak van 74 pagina's dat Cohen en NBC Universal haar mogelijke nieuwe show op Sirius XM "verhinderden en saboteerden".

"Cohen heeft toegegeven dat hij Sirius XM heeft verteld dat mevrouw Leakes veel geld zou eisen voor elke rol in een radioshow, een duidelijke poging om te voorkomen dat ze zo'n deal zou krijgen", beweerden de documenten, per RadarOnline. Leakes zei eerder dat haar "het recht werd ontzegd om ander werk te doen dan filmen voor RHOA toen andere huisvrouwen (die zich niet hadden uitgesproken tegen raciaal beledigende behandeling) het recht kregen om ander werk te doen." Dit is een verhaal in ontwikkeling.

Aanbevolen: