Het leven van Iris en Maude Apatow als volwassenen, onthuld

Inhoudsopgave:

Het leven van Iris en Maude Apatow als volwassenen, onthuld
Het leven van Iris en Maude Apatow als volwassenen, onthuld
Anonim

Het kind zijn van een beroemde en succesvolle acteur betekent niet dat je voorbestemd bent - of wordt verwacht - om een vergelijkbaar niveau van bekendheid te krijgen. Maar dat weerhoudt veel van de volwassen Hollywood-sterren er meestal niet van om hun kinderen in dezelfde carrièrerichting te duwen als die van hen. Adam Sandler is een beroemd voorbeeld van een acteur die zijn kinderen aanmoedigt om te acteren, meestal door ze vaak in zijn films te laten zien. Hetzelfde geldt voor The 40-Year-Old Virgin-regisseur Judd Apatow en zijn vrouw van 24 jaar, de twee dochters van actrice Leslie Mann.

Het Hollywood-powerkoppel heeft twee kinderen - de 24-jarige Maude en Iris, die 19 jaar oud is. De twee meisjes werden in de jaren 2010 een vaste waarde in de films van hun ouders, zoals ze te zien waren in Knocked Up, Funny People en This Is 40, telkens als de dochters van hun moeders personage.

Nu hun carrières nog steeds sterk zijn, lijkt het erop dat Maude en Iris zich zullen voegen bij de lijst van sterren die begonnen als kindacteurs maar blijven gedijen in Hollywood. Met haar 24 is Maude volledig onafhankelijk en Iris loopt niet al te ver achter.

Zo ziet hun respectievelijke leven er vandaag uit, nu ze bonafide volwassenen zijn.

8 Maude Apatow schittert als Lexi Howard op 'Euphoria'

Als oudste van de twee zussen is het niet verwonderlijk dat Maude Apatow een voorsprong lijkt te hebben op Iris als het gaat om belangrijke rollen. Sinds 2019 speelt de in 1997 geboren actrice de hoofdrol als Lexi Howard in het moderne klassieke tienerdrama Euphoria van HBO.

Lexi is beste vrienden met hoofdpersoon Rue Bennett, die op zijn beurt wordt gespeeld door Zendaya. Deze vriendschap gaat verder dan het scherm, met Maude en Zendaya die in het echte leven een zeer hechte relatie hebben.

7 De schoolstatus van Maude en Iris Apatow

Iris Apatow werd 18 op 12 oktober 2020. Ongeveer een jaar later - in 2021, rondde ze haar middelbare schoolstudie af, toen ze afstudeerde aan The Crossroads School, een particuliere onderwijsinstelling in Santa Monica, Californië.

Maude had ook op dezelfde school gezeten, voordat ze korte tijd naar de Northwestern University ging om theater te studeren. Ze zou later stoppen na haar tweede jaar, terwijl haar moeder in 2018 uitlegde dat "Maude heimwee kreeg in de kou van Illinois."

6 Is Maude Apatow aan het daten met haar 'Euphoria' co-ster?

Maude Apatow begint nu ook te ontdekken dat als je eenmaal een volwassen ster in Hollywood bent, maar heel weinig van je leven privé blijft. Vorig jaar doken er geruchten op dat ze een relatie had met haar Euphoria-collega, Luke Gage. Dit kwam nadat de twee vaak rondhingen en zelfs foto's van zichzelf op hun sociale media-pagina's plaatsten.

Maude is ook in verband gebracht met haar mede-co-sterren Jacob Elordi, en meer recentelijk, Angus Cloud.

5 Iris Apatow speelde in 'Love' op Netflix

Na jaren alleen samen met haar zus in producties te zijn geweest, liet Iris Apatow in 2016 eindelijk haar eigen paar vleugels groeien, toen ze begon te spelen in de romantische komedieserie Love van haar vader op NetflixIn een terugkerende rol als een personage genaamd Arya Hopkins, verscheen de tiener in 13 afleveringen van de show.

Love werd na drie seizoenen geannuleerd op het populaire streamingplatform, maar in die periode had Iris er tot nu toe de grootste rol van haar carrière in gevonden.

4 Maude Apatow schreef en co-regisseerde haar eerste korte film

Nadat ze de ins en outs van het leven voor de camera al heeft verkend, begint Maude Apatow nu ook achter de lens in de voetsporen van haar vader te treden. In 2017 schreef en regisseerde ze mee aan haar allereerste korte film, getiteld Don't Mind Alice.

De andere geest achter de 15 minuten durende korte film was Maude's beste vriend, Olivia Rosenbloom. Maude speelde ook in de film, naast Stella Aykroyd, Lamorne Morris en anderen.

3 Iris Apatwo was te zien in de muziekvideo 'Sonora' van Finn Wolfhard

Terwijl haar zus bezig was met het regisseren van haar allereerste film, was Iris Apatow betrokken bij het maken van een videoclip voor de Canadese acteur en muzikant Finn Wolfhard. De 19-jarige Stranger Things-ster is al ongeveer $ 4 miljoen waard, waarvan hij een deel gebruikte bij de productie van de single van zijn band, Sonora.

Iris was te zien in de videoclip voor het nummer, in de schoenen van een personage genaamd Emily.

2 Maude Apatow speelde in Ryan Murphy's 'Hollywood'

Naast Euphoria kwam Maude's andere grote tv-rol in 2020, als Henrietta Castello in de miniserie van Ryan Murphy, Hollywood. De actrice speelde in vijf van de zeven afleveringen van de show, die meteen een hit werd zodra hij in mei van dat jaar op Netflix verscheen.

Op de set van Hollywood ging Maude aan de slag met acteurs als Jim Parsons en David Corenswet, die de acteur-echtgenoot van haar personage, Jack Castello, speelde.

1 Iris speelt de hoofdrol in Judd Apatow's aankomende komediefilm, 'The Bubble'

Iris Apatow blijft rijpen onder de vleugels van haar vader. Haar nieuwste cameo zal te zien zijn in zijn aankomende Netflix-komediefilm, The Bubble. De film zal een verhaal zijn over artiesten die een film maken in de context van de wereldwijde COVID-lockdown en zal ook de hoofdrol spelen van Fred Armisen, Maria Bakalova, Keegan-Michael Key en Pedro Pascal.

Aanbevolen: