Britney Spears-fans 'verward' als haar vader wordt onthuld om in een trailer te leven

Britney Spears-fans 'verward' als haar vader wordt onthuld om in een trailer te leven
Britney Spears-fans 'verward' als haar vader wordt onthuld om in een trailer te leven
Anonim

Britney Spears vader, Jamie Spears, woont naar verluidt in een woonwagen in Kentwood, Louisiana. De controversiële voogdij van de 39-jarige Grammy-winnaar werd onderzocht in een New York Times-rapport op dinsdag juni 22. Volgens het rapport woont de 68-jarige vader van de popzanger in een camper in Kentwood, waar Britney is opgegroeid. Hij organiseert langoesten, bezoekt de VFW-bar en 'houdt zichzelf'. Jamie heeft de leiding over de financiële nalatenschap van zijn dochter, samen met mede-conservator Bessemer Trust.

Britney Spears mama en papa
Britney Spears mama en papa

Getty

Jamie woont naar verluidt in een camper op een parkeerplaats van een opslagruimte."Hij verbleef op een kronkelende landweg aan de rand van de stad, in een camper die geparkeerd stond in een magazijn waar de opgeborgen overblijfselen van de megawatt-carrière van zijn dochter zijn opgeslagen", meldde The New York Times. Britney-fans waren "in de war" door het rapport terwijl ze zich afvroegen waarom iemand die de financiën van zijn dochter beheert zo zuinig kan zijn. "Hij woont in een woonwagen, maar hij heeft de leiding over het landgoed van haar dochter, dat een miljoen dollar waard is? Is het logisch?" een persoon schreef online. "Ik ben ervan overtuigd dat hij al haar geld heeft verspild. Britney werkt al sinds ze een baby was en ze is maar 60 miljoen dollar waard", voegde een ander eraan toe. zo'n greep op het leven van iemand anders', voegde een derde eraan toe.

Britney Spears
Britney Spears

In 2016 verklaarde Britney gerechtelijke documenten dat de mensen die betrokken waren bij haar conservatorium probeerden tussenbeide te komen over met wie ze uitging en welke kleur ze haar keukenkasten schilderde.

De zangeres "Sterker" klaagde dat haar vader "te veel" drinkt en dat het ook zijn oordeel kan beïnvloeden.

Een gerechtsonderzoeker die met Britney had gesproken, schreef in de juridische documenten: "Ze zei dat ze het gevoel heeft dat het conservatorium een onderdrukkend en controlerend instrument tegen haar is geworden."

Britney Spears en haar vader Jamie
Britney Spears en haar vader Jamie

E! Online

"Ze is het zat om misbruikt te worden en zei dat zij degene is die werkt en haar geld verdient, maar iedereen om haar heen staat op haar loonlijst", schreef de onderzoeker.

Ze zei ook dat haar vader geobsedeerd was: zo door haar dat hij moest goedkeuren met wie ze bevriend raakte.

Ondanks haar klachten oordeelde de rechercheur dat de voogdij gehandhaafd moest blijven. Volgens de gegevens is Jamie, een herstellende alcoholist, beledigend geworden niet lang nadat hij de controle over het conservatorium had overgenomen.

Britney Spears in de auto met papa
Britney Spears in de auto met papa

Volgens de getuigenis van Britney's huishoudster maakte haar vader zich schuldig aan "verbaal geweld, tirades, ongepast gedrag en alcoholische terugval".

Tijdens het gesprek zou Britney de onderzoeker hebben verteld dat ze wilde dat het conservatorium 'zo snel mogelijk' zou worden beëindigd.

Aanbevolen: