Heeft Selena Gomez echt plastische chirurgie gekregen?

Inhoudsopgave:

Heeft Selena Gomez echt plastische chirurgie gekregen?
Heeft Selena Gomez echt plastische chirurgie gekregen?
Anonim

Het is nu een paar jaar geleden dat geruchten over de plastische chirurgie van Selena Gomez op internet circuleerden. Sindsdien zijn honderden vragen gesteld over de ster die in het geheim een verbeteringsoperatie heeft uitgevoerd. De speculaties over Gomez en de operatie zijn sterk genoeg gebleven om het leven van de kunstenaar te beïnvloeden. Tot voor kort was er echter geen definitief antwoord op de vraag of de ster haar operatie had ondergaan of niet.

Het v alt niet te ontkennen dat Selena Gomez een zeer populair persoon is waar mensen over willen praten. Als bewijs daarvan is ze een van de meest gevolgde Instagram-celebs. Gezien haar populariteit is het begrijpelijk dat Selena het ook behoorlijk druk heeft met haar cosmeticalijn en merkpartnerships. Selena's merk, Rare Beauty, heeft de schoonheidsindustrie overgenomen. Bij zo'n hoge mate van aandacht komt echter veel kritiek. Dus, kreeg Selena Gomez echt plastische chirurgie? Hier is alles over de gespeculeerde cosmetische procedures van de ster.

Heeft Selena Gomez plastische chirurgie ondergaan?

Fans op Twitter speculeren over de operatiegeruchten van de actrice terwijl ze zich afvragen waarom ze er zo anders uitziet. Een gebruiker schreef: "Heeft Selena Gomez plastische chirurgie ondergaan of zoiets? Ze ziet er zo anders uit. Niet 'opgroeien' anders, maar anders anders." Vragen, kritiek en speculaties zijn precies waar Selena momenteel mee te maken heeft nadat foto's van haar samenwerking met La'Mariette swimwear officieel werden vrijgegeven.

Haar volgers doen er alles aan om Selena te ondervragen of ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Met name de vraag over haar borstvergrotingsoperatie wordt veel gesteld. Online media van beroemdheden hebben ook gemeld dat volgens experts de zangeres Lose You to Love Me een borstvergrotingsoperatie heeft ondergaan.

De nieuwe foto's van de zangeres voor haar badkledingsamenwerking met de La'Mariette-capsulecollectie zijn zonder twijfel behoorlijk opmerkelijk, en fans op Twitter zijn het er bijna volledig mee eens dat Selena er ronduit hot uitziet. Omdat fans echter waardeerden hoe geweldig ze eruitzag op de foto's, kwamen er ook duizenden bijeen om te speculeren over de operatie van de ster. Een gebruiker twitterde: "Het lijkt erop dat Selena Gomez borstimplantaten heeft."

Heeft Selena Gomez borstimplantaten gekregen?

Hoewel veel van haar fans zich afvragen waarom haar borsten er zo groot uitzagen, beweerden sommigen zelfs dat Selena de vibraties van Nicki Minaj had gekregen. De meerderheid van de fans was echter onder de indruk van hoe prachtig ze eruitzag. Selena Gomez was het doelwit van speculaties over haar verbeteringen voordat fans in 2014 speculeerden dat de toen 22-jarige actrice haar borsten had laten doen, en E! News voerde zelf een aantal onderzoeken uit. Dit kwam nadat beelden van haar met een laag uitgesneden shirt waren uitgelekt. Hierna vertelden interne bronnen het tijdschrift dat ze niets meer waren dan geruchten zonder basis.

Na het verwijderen van haar meest gelikete post op Instagram in 2018, kwamen er opnieuw berichten over Selena die haar werk had gedaan. De ster droeg een laag uitgesneden jurk en hield een drankje in de twee foto's. De meeste reacties op de post en daarna op Twitter gingen over het feit dat Selena's borsten veel groter leken te zijn dan voorheen. Twee specialisten op het gebied van plastische chirurgie spraken hetzelfde jaar met Life & Style Magazine over het potentieel van Selena om modificaties te krijgen. Dr. Manish Shah en Dr. Normal M. Rowe zeiden dat er een goede kans was dat ze een borstbaan kreeg. Hoewel geen van hen Selena ooit had behandeld, leken ze te geloven dat het vrij duidelijk was dat de actrice een behandeling had ondergaan. Ze dachten echter niet dat ze een uitgebreide gezichtsoperatie had ondergaan, wat een onderwerp van discussie is geweest onder haar supporters.

Wat deed Selena Gomez met haar tanden?

Selena Gomez is erg beroemd om haar mooie glimlach. Maar een paar jaar geleden had ze vrij karakteristieke voortanden. Het middelste voorste gedeelte was iets korter dan het zijgedeelte en de ster had een beetje ongelijkmatige kleuring in haar tanden, maar niet zo ernstig. Selena heeft ze voor het eerst een beetje hervormd, maar het leek alsof ze hun oorspronkelijke kleur en vorm niet leuk vond. Nu zijn haar tanden witter. Samenvattend, de actrice had kleine vorm- en kleurproblemen in haar voortanden, dus kreeg ze eerst haar vorm en daarna ging ze ze allemaal witter maken.

Heeft Selena Gomez een neuscorrectie gehad?

Vlogger voor plastische chirurgie Lorry Hill gelooft dat Selena mondvet heeft verwijderd. Het buccale gebied bevindt zich direct onder de jukbeenderen van een persoon. Soms wordt vet opgeslagen in het buccale gebied van mensen met een compact gezicht zoals de zanger. Nu zien haar wangen er meer gedefinieerd uit en hebben ze een opwaartse beweging. Aan de andere kant is een van de meest besproken kenmerken de neus van Selena. Haar neus lijkt over het algemeen smaller. Hill speculeert dat ze haar neus had verfijnd. De vlogger zegt: "Ze had geen neuscorrectie nodig, maar het heeft haar neus echt verfijnd en het ziet er veel meer gebeeldhouwd uit."

Aanbevolen: