Waarom fans denken dat Ben op 'Never Have I Ever' is gebaseerd op B.J. Novak

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Ben op 'Never Have I Ever' is gebaseerd op B.J. Novak
Waarom fans denken dat Ben op 'Never Have I Ever' is gebaseerd op B.J. Novak
Anonim

Never Have I Ever is een populaire comedyserie op Netflix die mede is gemaakt door Mindy Kaling en Lang Fisher. Het gaat over een Indiaas-Amerikaans meisje dat op de middelbare school door het leven navigeert. Ze komt vast te zitten in een driehoeksverhouding met twee jongens; Ben, een superslimme Joodse jongen die ervan droomt om naar een Ivy League-school te gaan, en Paxton, een hete kerel die niet de beste cijfers ha alt op school.

Fans van de show hebben veel overeenkomsten opgemerkt tussen het personage van Ben en Kaling's echte beste vriend, B. J. Novak. Er is zelfs een hele Reddit-thread over. Zou Kaling de superslimme Joodse man kunnen hebben gebaseerd op haar beste vriend? Het is een zeer reële mogelijkheid. Laten we eens kijken naar alle overeenkomsten en zien waarom fans lijken te geloven dat Ben is gebaseerd op B. J. Novak.

8 B. J.'s Twitter Bio

Lange tijd stond in de biografie van B. J. 'Team Ben Gross'. Het is duidelijk dat hij het over Ben heeft in Never Have I Ever. Alleen al door de bio denken fans dat Ben op de acteur is gebaseerd. Novak werkt niet eens aan de serie, dus waarom zou hij anders "Team Ben Gross" in zijn Twitter-bio schrijven? Zelfs als Kaling het personage van Ben niet met opzet op Novak baseerde, identificeert de acteur zich duidelijk met het personage en is hij erop uit dat hij en mogelijk Devi samenkomen. Het is ook vermeldenswaard dat Jaren Lewison, die Ben speelt in Never Have I Ever, een screenshot heeft gemaakt van het Twitter-profiel van Novak, inclusief de bio, en heeft getweet: "God, mijn leven is compleet." Lewison tagde vervolgens Novak in de tweet.

7 Hun namen zijn hetzelfde

B. J. De volledige naam van Novak is Benjamin Joseph. Zoals in, Ben. Toeval? Kan zijn. Misschien niet. Het personage Ben op Never Have I Ever heeft een achternaam van Gross. Misschien is dat Kaling's manier om Novak voor de gek te houden door te zeggen dat hij grof is. Ha!

6 Novak houdt van 'Nooit heb ik ooit'

Toen de show debuteerde met geweldige kijkcijfers op Netflix, tweette Novak over de serie en zei: "Ik was zo opgewonden om deze grappige, oprechte, intelligente, onvoorspelbare en geïnspireerde kleine tv-show aan te bevelen die mijn vriend maakte… en ontdekte toen het is letterlijk de meest populaire show in de verdomde wereld." Novak is duidelijk een fan van de show, samen met de rest van de wereld. Het is geweldig dat Novak het werk van Kaling ondersteunt zoals hij dat doet.

5 B. J. Novak ging naar een Ivy League-school

B. J. Novak ging naar Harvard, terwijl het personage Ben ook dolgraag naar een Ivy League-school wil gaan. Het is ook vermeldenswaard dat zowel B. J. Novak als het personage van Ben allebei waanzinnig slim zijn. "Ben wil zich gevalideerd voelen", vertelde Jaren Lewison, die in de show speelt, aan de Seattle Times. "Hij is zo competitief met Devi en wil naar Ivy League-scholen omdat hij zichzelf en zijn familie wil bewijzen dat hij net zo goed is als zijn vader." Novak behaalde zijn diploma in Engelse en Spaanse literatuur.

4 Zowel Ben als B. J. zijn opgegroeid in rijke Joodse families

In de serie is aangetoond dat het personage van Ben rijke ouders heeft. Zijn moeder wordt eigenlijk gespeeld door Angela Kinsey, Kaling en Novak's voormalige co-ster van The Office. Novak groeide ook op in een rijke familie. Zowel Novak als Ben zijn ook joods. Ben wordt zelfs gespeeld door een joodse acteur.

3 Ze groeiden allebei op en ontmoetten beroemdheden

Novak beschreef ooit het bijwonen van een diner in het huis van Depak Chopra, een diner dat Michael Jackson bijwoonde. Zijn familie was uitgenodigd omdat zijn vader een boek had geschreven met Michael Milken, die samen met Jackson een liefdadigheidsevenement had georganiseerd. Ondertussen vindt het personage van Ben het leuk om de beroemde klanten van zijn vader naar zijn vrienden op school te verwijzen.

2 De beroepen van hun vaders zijn vergelijkbaar

Terwijl Novaks vader een beroemde ghostwriter was, is Bens vader een beroemde advocaat. Novak's vader is William Novak. Hij is eigenlijk een Canadees-Amerikaanse auteur die veel memoires van beroemdheden heeft medegeschreven of geschreven, waaronder memoires voor Magic Johnson, Lee Iacocca en Nancy Reagan. Hij is ook de redacteur van een boek met de titel The Big Book of Jewish Humor. Het is gemakkelijk te zien waar Novak zijn schrijfvaardigheid vandaan heeft gehaald. In tegenstelling tot Ben op Never Have I Ever heeft Novak echter twee broers en zussen; broers Jesse en Levi Novak. Ben Gross is enig kind dat constant alleen thuis wordt gelaten zonder zijn ouders in de buurt.

1 Ben en Devi's relatie is vergelijkbaar met die van Mindy en B. J

De relatie tussen Ben en Devi kan worden vergeleken met de relatie die Kaling heeft met Novak. De twee zijn allebei super slim en super dichtbij, en Kaling vermeldt in een van haar memoires dat haar moeder haar ooit vertelde dat Novak haar gelijke was. De twee maken ook veel ruzie en plagen elkaar zoals Devi en Ben dat doen. De manier waarop Ben en Devi allebei slim zijn en het goed doen op school, laat zien dat de twee personages misschien ook elkaars gelijke zijn.

Aanbevolen: