Welke 'Grace And Frankie'-ster is het meest waard?

Inhoudsopgave:

Welke 'Grace And Frankie'-ster is het meest waard?
Welke 'Grace And Frankie'-ster is het meest waard?
Anonim

Netflix is de thuisbasis van een aantal werkelijk opmerkelijke shows, en er is voor elk wat wils op het streamingplatform. Als je wilt lachen, huilen of zelfs schrikken, Netflix heeft je gedekt, en daarom domineren ze het kleine scherm.

Grace and Frankie is al een tijdje een van de beste shows. Er zijn een aantal dingen aan de show die niet kloppen, maar over het algemeen is het een geweldig horloge. Fans weten veel details over de show, maar ze weten misschien niet welk castlid het hoogste vermogen heeft.

Laten we eens kijken wie financieel het meest waard is.

Hoeveel is de cast van 'Grace &Frankie' waard

Mei 2015 markeerde het begin van Grace and Frankie op Netflix. De serie, met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrol, was meteen een succes op het streamingplatform en plotseling had het dynamische duo een geweldige hit en bloeide het weer op het kleine scherm.

De serie profiteert enorm van uitstekend schrijven, maar de uitvoeringen die in elke aflevering worden gegeven, doen geweldig werk en verhogen het project. Sam Waterson, Martin Sheen, Brooklyn Decker en de rest van de co-sterren van de serie waren allemaal uitzonderlijk in hun respectievelijke rollen.

Op dit moment hebben we zeven seizoenen en 82 afleveringen van de show ontvangen, en fans kijken oprecht uit naar de tweede helft van de afleveringen van seizoen 7 die op Netflix verschijnen. Dit zal plaatsvinden op 29 april, en zodra die afleveringen vallen, zullen fans ze in een mum van tijd verslinden.

Zoals je je kunt voorstellen, hebben de sterren van de show dankzij het succes van de serie een aanzienlijke hoeveelheid geld kunnen verdienen. Dit is gewoon de manier waarop het gaat in de entertainmentindustrie.

Het is geweldig dat iedereen zijn best doet, maar de waarheid is dat sommige sterren van de show financieel meer waard zijn dan andere.

'Martin Sheen' staat op de tweede plaats met $60 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth staat Martin Sheen op de tweede plaats met een nettowaarde van $ 60 miljoen. Martin Sheen zit al tientallen jaren in de entertainmentindustrie, dus het zou niet als een verrassing moeten komen om hem met zo'n indrukwekkend vermogen te zien.

Sheen heeft het allemaal gedaan op het gebied van entertainment, maar zijn tijd in The West Wing was een enorm hoogtepunt van hem. Het was in die tijd dat hij zijn geld aan het opstapelen was.

"Martin verscheen in 140 afleveringen van "The West Wing" (van de in totaal 156 afleveringen van de show). Voor seizoenen 1-4 verdiende Martin $ 150.000 per aflevering. Dat is ongeveer $ 13,4 miljoen aan inkomsten. Voor seizoenen 5, 6 en 7 verdiende hij $ 300.000 per aflevering. Dat is ongeveer $ 20 miljoen aan inkomsten, wat zijn totale salaris van de show op ongeveer $ 33 miljoen brengt. Mogelijk heeft hij uiteindelijk ook een klein percentage van de syndicatiewinsten onderhandeld die in de loop der jaren een extra meevaller zouden hebben opgeleverd, " schrijft Celebrity Net Worth.

Nogmaals, de acteur heeft van alles een beetje gedaan, en zijn grootste projecten hebben hem zijn grootste betaaldag opgeleverd.

$60 miljoen is een verbazingwekkend vermogen, maar het blijft ver achter bij het castlid dat bovenaan de lijst staat.

Jane Fonda is nummer één met $200 miljoen

Op de eerste plaats komt vandaag de legendarische Jane Fonda, die volgens Celebrity Net Worth een gerapporteerde $ 200 miljoen waard is. Fonda heeft een ongelooflijke carrière achter de rug en het is geweldig om te zien hoe ze blijft gedijen op Grace en Frankie.

Nu heeft Fonda miljoenen verdiend met haar trainingsvideo's, haar modellenwerk en haar acteerwerk, maar ze verdiende ook een fortuin in een echtscheidingsconvenant.

"Ted betaalde Jane naar verluidt alleen al meer dan $ 100 miljoen aan liquide middelen (contanten, aandelen), inclusief aandelen in zijn bedrijf vlak voordat het fuseerde met AOL op het hoogtepunt van de dotcom-zeepbel. Ze ontving ook verschillende waardevolle onroerendgoedactiva, zoals een ranch van 2.500 hectare. En hoewel dat misschien een groot probleem lijkt, is een enkele boerderij van 2.500 hectare een klein stipje in de portefeuille van Ted Turner, " schrijft Celebrity Net Worth.

Het is waar dat de scheiding een grote rol speelde in haar vermogensopbouw, maar Fonda zou een onvoorstelbare rijkdom zijn geweest zonder dat de schikking in haar huidige vermogenssaldo zou worden meegenomen. Dit is een bewijs van het aanhoudende succes dat ze de afgelopen decennia heeft gehad.

Grace and Frankie blijft een van de beste shows op Netflix, en de tweede helft van seizoen 7 zou geweldig moeten zijn.

Aanbevolen: