Hier is waarom de vrouw van Adam Sandler zich bekeerde tot het jodendom

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de vrouw van Adam Sandler zich bekeerde tot het jodendom
Hier is waarom de vrouw van Adam Sandler zich bekeerde tot het jodendom
Anonim

Jackie Sandler,echtgenote van Happy Gilmore zelf, Adam Sandler, en heeft de afgelopen decennia een buitengewoon leven opgebouwd. Ongetwijfeld delen het paar liefde en toewijding voor elkaar; Jackie nam het echter lang op zich om nog een stap verder te gaan, toen de oude christen besloot zich tot het jodendom te bekeren. Maar waarom?

Hoewel vragen als hoeveel Jackie waard is en of ze een baan heeft wel of niet leuk zijn om te stellen, is haar bekering tot het jodendom de vraag die voor deze specifieke lijst wordt gesteld. Laten we een kijkje nemen in het leven van ene mevrouw Jackie Sandler en haar avonturen in het jodendom, zullen we?

6 Wie is Jackie Sandler?

Jacqueline Samantha Titone werd geboren in Coral Springs, Florida, in 1974. Eerst waagde ze zich in de wereld van modellering terwijl ze nog op high was school werkte Jackie als model voor grote kledingbedrijven totdat overstapte naar de wereld van de speelfilm in 1999.

De aandacht van Rob Schneider, Jackie zou een kleine rol krijgen in de hit uit 1999 Deuce Bigalow. Schneider zou een belangrijke rol spelen in de Titone en Sandler-ontmoeting. Wat ons leidt naar…

5 Hoe hebben Jackie en Adam Sandler elkaar ontmoet?

Adam Sandler's films variëren van maffe tot ingetogen (enigszins) maar behouden altijd die Happy Madison-sfeer, ongeacht het onderwerp. Hoewel de komische acteur een plaats heeft voor al zijn films in zijn hart, zal één in het bijzonder opvallen tussen de rest: Big Daddy. Op de set van Big Daddy uit 1999 zou Adams leven voor altijd veranderen (en ten goede), aangezien de Billy Madison-acteur Jackie zou ontmoeten voor de eerste keer. Vriend en mede-SNL-ster Rob Schneider zou Jackie de weg van Sandler sturen, waarbij Sandler de opkomende actrice castte. Jackie, die een serveerster uitbeeldde, zou een flinke dosis "dienen" van wat de acteur te wachten stond (leuk, toch?)

4 Adam en Jackie Sandler's relatie is 20 jaar sterk

Het huwelijk in Hollywood kan soms een trending rage of een opwelling lijken om verveling tegen te gaan. Sommige van deze Hollywood-huwelijken doorstaan echter de tand des tijds en gebeuren om de juiste redenen. Dat is het geval voor Jackie en Adam Sandler. Jackie en Adam zouden op 22 juni 2003 in het heilige huwelijk treden tijdens een traditionele Joodse ceremonie. ceremonie werd gehouden in het herenhuis van Dick Clark in Malibu, en onder de 400 aanwezigen waren velen van de sterrenvariëteit, zoals Jack Nicholson en Rob Schneider om er maar een paar te noemen.

Sandler ging naar IG om dit bericht te plaatsen met betrekking tot zijn oude vrouw en geliefde, "22 jaar geleden sloten we onze ogen en vielen diep. Kijk uit naar de volgende 22, jongedame. Ik hou van je, mijn meisje voor altijd." Zoeter dan dat wordt het niet, toch?

3 Jackie Sandler heeft veel optredens gedaan in de films van Adam Sandler

Big Daddy is niet de enige film waarin mevrouw Sandler te zien is. De actrice is inderdaad in talloze films van de Click-ster verschenen. Jackie is overal te zien, van Pixels, Hotel Transylvania en Little Nicky naar het meer geaarde Thuisteam en Paul Blart: Mall Cop (de laatste was bedoeld als grap, snap je?). Die dynamiek kan interessant zijn – samen met je vrouw staren of films produceren – maar Adam ziet het als een gedeeld proces. Tijdens een interview met Ellen DeGeneres zei Adam dit over het delen van het scherm met zijn vrouw, evenals het besluitvormingsproces voor zijn films: We doen dit samen, ik en Jackie. Films, weet je, we bespreken wat ik ga doen. En ze geeft me, je weet wel, kracht en moed om in dit soort dingen te springen.”

2 De Sandler-kinderen worden joods opgevoed

Het spreekt vanzelf dat de Sandler-kinderen joods zouden zijn Jackie bekeerde zich tenslotte al lang voor hun geboorte tot het jodendom. Voor het grootste deel zijn Sadie en Sunny Sandler buiten de schijnwerpers gehouden (wat tegenwoordig een hele prestatie is) en worden ze privé opgevoed. De kinderen zijn er echter in geslaagd om op te duiken in een paar van hun vaders films, en verschenen in films als Hubie Halloween, Bedtime Stories, Grown Ups, Grown Ups 2, Jack and Jill en Blended. Hoewel de kinderen een goede start van hun acteercarrière hebben, is het een ander verhaal of de lieve oude vader zijn twee kinderen aanmoedigt om acteurs te worden.

1 Jackie Sandler's bekering kwam vóór hun huwelijk

Jackie zou zich in 2000 tot het jodendom bekeren , voordat het paar trouwde (in een traditionele Joodse ceremonie). Het gevoel van de bekering was de eerste grote stap voordat het paar trouwde en ze zag het als een gebaar van hoe serieus de relatie aan het worden , Jackie ruilde haar kruisbeeld voor een keppeltje en zei Mazel tov voordat ze door het gangpad liep om zich bij haar echtgenoot te voegen. Geen geringe prestatie, van religie veranderen betekent vaak een complete herziening van wat je misschien in het leven gewend bent. Inderdaad een grote stap.

Aanbevolen: