Wie was Matt Czuchry voor 'The Resident'?

Inhoudsopgave:

Wie was Matt Czuchry voor 'The Resident'?
Wie was Matt Czuchry voor 'The Resident'?
Anonim

Elke reis in Hollywood is uniek en er is geen vaste weg naar de top. Elke artiest, of het nu gaat om een populaire show, een franchisefilm die de kassa verovert, of een Netflix-project, komt ergens vandaan en fans horen graag over hun reis naar de top.

Matt Czuchry zit al jaren in de entertainmentwereld en hij heeft een opmerkelijke reis naar de top achter de rug. Tegenwoordig bloeit de acteur als hoofdrolspeler in The Resident en voordat hij het project binnenhaalde, deed hij uitstekend werk in andere projecten.

Laten we eens kijken naar zijn pad naar roem.

Matt Czuchry is geweldig op 'The Resident'

Sinds 2018 speelt Matt Czuchry de hoofdrol in The Resident, wat een groot succes was. De acteur heeft een behoorlijke reis gemaakt in entertainment en fans zijn dol op wat hij elke week naar de show brengt.

Zijn pad naar acteren was nogal ongebruikelijk, en het kwam voort uit een wedstrijd op de universiteit.

"Ik was bij dit Mr. College of Charleston-ding dat een liefdadigheidsevenement voor de school was en ik was backstage en ik zag dat je als onderdeel daarvan acteerlessen kon winnen", legt hij uit. "We maakten allemaal grapjes, maar ik zag op dit stuk papier "Win acteerlessen", en, echt - ik weet niet of je deze momenten in je leven hebt gehad - maar ik wist dat het een heel, heel belangrijk moment was voor mij. Ik wist dat het een verschil zou maken in mijn leven. Het was gewoon glashelder in mijn hoofd.' Onnodig te zeggen dat hij de competitie won (natch) en serieus begon te acteren, "zei de acteur.

Toen hij eenmaal zijn weg naar Hollywood had gevonden, begon hij een lijst met credits samen te stellen die hem uiteindelijk bracht waar hij nu is.

Czuchry is te zien geweest in shows zoals 'Gilmore Girls'

Voordat hij in The Resident speelde, had Czuchry heel veel televisiewerk gedaan. Hij had rollen in Freaks and Geeks, Young Americans, 7th Heaven, en hij speelde Logan op Gilmore Girls.

Czuchry hernam de rol van Logan tijdens Year in the Life, en hoewel hij de identiteit van Rory's babypapa kent, laat hij er geen gras over groeien.

"[Creator] Amy [Sherman-Palladino] en [executive producer] Dan [Palladino], ze vertelden me wie de vader van de baby was, en ze zeiden: 'Ja, je kunt het vertellen wie je wilt. ' En ik heb nooit omdat één, dat is aan hen om te zeggen. Uiteindelijk is dit de show van Amy en Dan en het is de show van Lauren [Graham] en het is de show van Alexis. Het is niet de mijne. En dus voelt het voor mij niet als de juiste plaats om te zeggen wie het wel of niet kan zijn. En als we terugkomen, kunnen ze van gedachten veranderen. Zodat het iemand anders kan worden. Dat zijn de redenen waarom ik nooit heb gezegd wat ze me op de set hebben verteld, " zei de acteur.

Na Gilmore Girls zou de acteur ook verschijnen in shows als Justice League, Veronica Mars en The Good Wife, waar hij Cary speelde voor meer dan 150 afleveringen.

De man heeft uitzonderlijk werk op het kleine scherm gedaan, maar hij deed eerder in zijn carrière ook wat filmwerk.

Czuchry heeft ook filmcredits

Matt Czurchy als Breto
Matt Czurchy als Breto

Op het grote scherm heeft acteur Matt Czuchry geen productieve output gehad, maar hij heeft wel een aantal filmoptredens gemaakt. Voorafgaand aan The Resident verscheen Matt in moves als Eight Legged Freaks, A Midsummer Night's Rave, Swimming Upstream en I Hope They Serve Beer in Hell. Nogmaals, niet veel van een output, aangezien het grootste deel van zijn werk op het kleine scherm is geweest.

For I Hope They Serve Beer in Hell speelde Czurchy een fictieve versie van schrijver Tucker Max, die verklaarde dat Czurchy beter bij de fictieve versie van hemzelf paste dan hij was.

"Ik denk dat [Matt] Czuchry in veel opzichten een betere ik is dan ik. Hij is zeker sympathieker en meer inwisselbaar. Hij heeft een geweldige glimlach. Er is een reden dat hij een acteur is. Hij f koning vermoordt daarbij. Geloof me, als ik die rol had kunnen spelen, had ik dat gedaan', zei de schrijver.

Max antwoordde toen of hij zichzelf in de film zou hebben gespeeld.

"F ja. Geen vraag. Als ik mezelf kan spelen, ga ik mezelf spelen. Al vroeg in het proces [van het maken van de film] heb ik een camera in mijn appartement opgezet en filmde mezelf terwijl ik het las. En het was… zo gênant. Het was zo erg. Ik dacht: 'Ik zal deze film VERNIETIGEN!'"

Matt Czuchry's carrière voor The Resident was fantastisch, en over het algemeen heeft hij een onderschatte carrière gehad.

Aanbevolen: