Bachelor-deelnemers die doorgingen om de "verkeerde redenen"

Inhoudsopgave:

Bachelor-deelnemers die doorgingen om de "verkeerde redenen"
Bachelor-deelnemers die doorgingen om de "verkeerde redenen"
Anonim

Bachelor in Paradise is momenteel bezig aan zijn 7e seizoen. De show is bedoeld voor leden van Bachelor Nation om liefde te vinden na teleurstelling en liefdesverdriet in hun respectievelijke seizoenen. Hoewel het uiteindelijke doel van deze show is om liefde te vinden, lijkt het moeilijk te bereiken. Sommige stellen zijn er echter in geslaagd dit te bereiken, zoals de stellen Ashely Iaconetti en Jared Haibon en Hannah Godwinen Dylan Barbour om er maar een paar te noemen.

Als je dit seizoen van Bachelor in Paradise kijkt, zou je de controverses kennen van meerdere stellen die op het strand liepen. Er zijn verschillende beschuldigingen geweest dat deze personen relaties hadden voorafgaand aan de show, waardoor het doel enigszins werd verijdeld. Deze deelnemers zijn niet de eersten wiens integriteit en bedoelingen in twijfel werden getrokken toen ze in de show verschenen. In feite zijn er in de hele bachelorgeschiedenis nogal wat geweest.

6 Brendan en Pieper

Brendan Morais behoorde tot de eerste groep die het Paradijs binnenging. Hij had aanvankelijk een connectie met Natasha Parker toen het paar rozen verwisselde tijdens de eerste twee rozenceremonies. Natasha raakte echter gefrustreerd toen de verbinding langzaam verliep en begon geruchten te horen dat hij al met iemand anders aan het daten was: Pieper James. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, verschijnt Pieper op het strand en Brendan dumpt Natasha snel omdat ze haar vertelt dat hij "moest doen wat hij moest doen" om samen te zijn. Fans begonnen het paar snel te annuleren, waarbij ze allebei duizenden volgers op Instagram verloren en in plaats daarvan Natasha volgden. Zowel Brendan als Pieper hebben ontkend dat ze exclusief aan het daten waren voor de show, maar het lijkt erop dat het kwaad al is geschied. Ze verlieten het strand tijdens de aflevering van gisteravond en zijn sindsdien redelijk stil gebleven op sociale media.

5 Chris en Alana

Chris Conran ging iets later dan Brendan het strand op, maar trok in feite precies dezelfde situatie. Hij was aanvankelijk dol op Jessenia Cruz en trok haar weg uit haar vorige relatie met Ivan Hall.liep het VIP-feest binnen, Chris was klaar met Jessenia. Velen vonden het vaag dat hij zijn band met Jessenia onmiddellijk zou verbreken, tenzij hij iets sterkers met Alana had van vroeger. Andere castleden kwamen op voor Jessenia en beiden verlieten Paradise, niet als koppel, maar apart. Hopelijk is er de rest van dit seizoen geen onzin meer.

4 Victoria P

Vóór het Brendan/Pieper en Chris/Alana fiasco werden de bedoelingen van Victoria P in twijfel getrokken. Ze begon een relatie te krijgen met James Bonsall, maar anderen waren er niet van overtuigd dat ze echt was, omdat ze vaak zijn naam vergat. Tammy Ly, die eerdere problemen had met Victoria tijdens het seizoen van Peter, besloot James te vertellen dat ze geloofde dat Victoria thuis een vriendje had in Nashville. Victoria ontkende die beschuldigingen, maar schakelde zichzelf nog steeds uit en keerde terug naar huis. Maar haar vreemde opmerking in de limousine naar het vliegveld "Ik hoef niet te zoeken om iets te vinden dat ik al in huis heb" laat dat aan speculatie over.

3 Jed Wyatt

Jed Wyatt was de winnaar van het seizoen van Bachelorette Hannah Brown. Het paar verloofde zich in mei 2019, maar de verloving was van korte duur. In de aflevering 'After the Final Rose' onthulde Hannah dat ze uit elkaar waren. Jed onthulde dat hij oorspronkelijk op de show kwam voor het platform en om zijn countrymuziekcarrière vooruit te helpen, maar beloofde dat zodra hij Hannah ontmoette, dat allemaal veranderde. Wat niet veranderde, was het feit dat hij thuis een vriendin had, Hayley Stevens "We brachten de nacht samen door de nacht voordat hij naar L. A. ging", vertelde Stevens aan PEOPLE in 2019. " Hij vertelde me dat [de show] slechts een obstakel was en dat we daardoor sterker zouden zijn aan de andere kant." Brown was er kapot van en onthulde dat dit niet was waar ze ja op zei. 2 jaar later heeft Hannah een gezonde en gelukkige relatie met Adam Woolard, wat bewijst dat alles met een reden gebeurt.

2 Thomas Jacobs

Thomas Jacobs werd vrij vroeg naar huis gestuurd in Katie Thurstons seizoen van The Bachelorette. In het begin van het seizoen liep hij voorop en kreeg al snel een hekel aan de andere mannen in huis. Op de vraag of hij erover dacht om de volgende Bachelor te worden, antwoordde Thomas ja. Daarna was zijn tijd gedoemd te eindigen, omdat de mannen Katie snel over dat antwoord vertelden. Ze stuurde hem naar huis in een rozenceremonie met de mededeling: "Je Bachelor-auditie eindigt vanavond". Thomas is nu in dit seizoen van Bachelor in Paradise aan het daten met voormalige vrijgezellin Becca Kufrin.

1 DeMario Jackson

Volgens Glamour “In ieder geval op papier leek DeMario Jackson alle kwaliteiten te hebben die we voor vrijgezellin zouden willen Rachel Lindsay” Het enige grote probleem was zijn vriendin Lexie. Lexie verscheen op de groepsdatum van week 2 om met Rachel te praten en zei dat hij haar vriend van 7 maanden was en nog steeds de sleutels van haar appartement had. Jakkes. Onnodig te zeggen dat DeMario onmiddellijk naar huis werd gestuurd en nog een controversiële verschijning had in Bachelor in Paradise seizoen 4.

Aanbevolen: