Hoeveel is 'Elite'-acteur Manu Rios waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Elite'-acteur Manu Rios waard?
Hoeveel is 'Elite'-acteur Manu Rios waard?
Anonim

Netflix is zeker geen onbekende in het uitbrengen van binge-watch-waardige series waar kijkers gewoon geen genoeg van kunnen krijgen, Elite is daar een van. Na de release in 2018 is de show een favoriet bij fans geworden, en met een nieuwe set castleden lijkt het alsof het vanaf hier alleen maar warmer wordt.

Manu Rios, die in 2021 bij de cast kwam, nam de rol van Patrick Blanco op zich en fans hebben geen genoeg van hem kunnen krijgen. Ondanks dat hij al geruime tijd in de schijnwerpers staat, bereikt Manu nu een internationaal publiek, scoort hij meer acteeroptredens en maakt hij natuurlijk een nog grotere naam voor zichzelf in de modewereld.

Gezien zijn succes op onze schermen en op de catwalk, vragen veel fans zich af hoeveel het in Spanje geboren model en acteur vandaag de dag waard is. Dus, hoeveel is Manu Rios waard? Laten we het uitzoeken!

Van model tot student uit Madrid voor zijn roem

Voordat ze zich bij de cast van Elite voegden, kenden fans van Manu Rios hem van sociale media, lang voordat hij op onze schermen verscheen. De ster begon in 2010 met het plaatsen van YouTube-video's waarin hij songcovers zingt.

Hoewel Rios niet de volgende grote popster wil worden, plaatst hij af en toe nog steeds video's van zichzelf die zingt op zowel YouTube als Instagram, waarmee hij bewijst dat hij een drievoudige bedreiging is.

De ster kan zingen, acteren en natuurlijk kleding modelleren. Van zijn bijna perfecte runway-wandeling tot verbluffende functies, Manu Rios zal ervoor zorgen dat je alles wilt kopen wat hij sport - zelfs als het duizenden dollars is. Manu verwierf bekendheid op sociale media nadat hij steeds meer tijd in het modelleren had gestoken, alleen om de catwalks van Parijs, Londen, Milaan en natuurlijk Madrid te sieren.

Ondanks succes in de modewereld, ging Manu van model naar Madrid-student toen hij een voltijds castlid werd op Elite en de rol van Patrick Blanco speelde.

Patrick was de nieuwe student aan Las Encinas en werd al snel een show-stealer en een stomende ook. Manu is gelukkig teruggekeerd voor het vijfde seizoen van de show, en nu Netflix de verlenging van de serie voor een zesde seizoen bevestigt, zullen we zeker meer van Manu zien.

Hoeveel is Manu Rios waard?

Met twee seizoenen Elite op zak (en hopelijk komen er nog meer)3 en een scala aan modecampagnes, covers en shows, is Manu erin geslaagd om het behoorlijk goed voor zichzelf te doen. In feite heeft de acteur een nettowaarde van $ 500.000 verzameld - wat niet al te slecht is voor iemand die pas een paar jaar in de schijnwerpers staat.

Voor zijn tijd bij Elite verscheen Manu in een handvol tv-series, waaronder zijn allereerste in 2002 met de titel Donde Esta?

Manu verscheen in 2014 in de televisieshow Pepe's Beach Bar, waar hij de rol van Mauri speelde in vijf afleveringen. Rios scoorde later de rol van Patrick in 2021 en lijkt niet snel te stoppen.

Wat is de toekomst voor Manu Rios?

Manu Rios wint internationaal terrein en zal niet doorbreken met hoe goed het gaat. Naast Elite heeft Manu officieel de rol van Marcos gekregen in de show La edad de la ira, of Age Of Anger, zoals het in het Engels wordt genoemd.

Manu verplettert het ook in de mode-industrie! De ster verscheen dit jaar voor het eerst op het Met Gala in een prachtig pak gemaakt door Jeremy Scott, de visionair achter Moschino. Dit was niet alleen Manu's eerste keer op het Met Gala, maar het was ook zijn allereerste keer in New York City.

In een interview met Variety deelde Manu dat zijn eerste keer in NYC en het Met Gala een complete wervelwind was en dat hij een andere keer terug zou moeten komen voor een meer kalme en stille reis. Nou, te oordelen naar zijn meest recente Instagram-foto's, lijkt het alsof Manu zeker geniet van zijn tijd in de Big Apple, en terecht.

Aanbevolen: