De echte reden waarom Kevin Federline de enige voogdij over zijn kinderen heeft met Britney Spears

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Kevin Federline de enige voogdij over zijn kinderen heeft met Britney Spears
De echte reden waarom Kevin Federline de enige voogdij over zijn kinderen heeft met Britney Spears
Anonim

Britney Spears berispte onlangs haar ex-man, Kevin Federline, omdat ze beweerde dat hun twee tienerzonen, Sean Preston en Jayden James Federline, afstand van haar houden. De zangeres van Baby One More Time - die een muzikale comeback gaat maken met Elton John - werd toen verdedigd door haar nieuwe echtgenoot, Sam Asghari.

Als gevolg hiervan is het drama geëxplodeerd, waardoor fans de voordelen ontdekken die Federline nog steeds onterecht krijgt van Spears' rijkdom van $ 70 miljoen vanwege haar onlangs beëindigde 10-jarige conservatorschap. Hier is alles wat je moet weten over hun gecompliceerde co-ouderschapsrelatie.

Waarom Kevin Federline de enige voogdij over zijn kinderen heeft met Britney Spears

Spears heeft in november 2006 een scheiding aangevraagd bij Federline wegens 'onoverbrugbare verschillen'. Op dat moment had het stel net hun tweede kind samen verwelkomd, Jayden James.

In juli 2007 kregen de twee gezamenlijke juridische en fysieke voogdij over hun kinderen. Maar het jaar daarop kreeg de Crossroads-ster een zenuwinzinking en werd 5150 psychiatrisch vastgehouden. Dat liet Federline met de voogdij over de jongens. In februari van dat jaar werd Jamie Spears, de vader van de zangeres, aangesteld als haar conservator, waardoor hij de volledige controle over haar vermogen kreeg.

Spears en Federline werkten een tijdje rond het conservatorium en slaagden erin een minnelijke co-ouderschapsrelatie te onderhouden. Ze werden zelfs samen gespot bij de voetbal- en voetbalwedstrijden van hun jongens.

Maar in 2018 eiste de voormalige achtergronddanser een verhoging van de kinderbijslag van de Grammy-winnaar. Hij vroeg om een toeslag van $ 20.000 per maand. Na maandenlang vergaderen bij de rechtbank verwierp Federline het voorstel van Spears en verdubbelde zijn verzoek tot $ 40.000. In september van dat jaar bereikten ze een schikking, waarbij Spears ermee instemde haar kinderbijslag te verhogen van $ 20.000 naar $ 35.000 per maand.

Is Kevin Federline getrouwd?

Federline is sinds 2013 getrouwd met tv-persoonlijkheid Victoria Prince. Ze is een voormalig volleybalspeelster en lerares. Ze heeft twee dochters uit een eerdere relatie, Jordan Kay en Peyton Marie. Tegenwoordig is ze een stiefmoeder van de zonen van Federline en Spears, evenals van zijn oudste kinderen -Kori Madison en Kaleb Michael Federline - uit zijn spraakmakende relatie met ex-verloofde, Shar Jackson.

Onlangs deed Prince samen met Federline een Daily Mail-interview. Daar zei ze dat ze een "normaal" gezinsleven heeft ondanks de associatie van haar man met Spears. "Dit is een normaal huis, een gezin… vol liefde. Wat er buiten gebeurt, heeft niets te maken met dit huis", zei ze in de special. Federline voegde eraan toe dat al zijn kinderen een hechte band hebben met Prince. "Familie hoort bij elkaar te blijven, en alleen omdat ze niet mijn directe familie zijn, weet je, het zijn mijn zonen, de directe familie van mijn kinderen", vertelde de voormalige meneer Spears. "Ze houden van hun memaw. Mijn prioriteit is altijd geweest: het gaat om wat goed is voor de jongens."

Britney Spears riep Kevin Federline op tijdens zijn 'Daily Mail'-interview

Tijdens het exclusieve Daily Mail-interview onthulde Federline dat Sean en James opzettelijk de bruiloft van hun moeder met Asghari hebben overgeslagen.

"Deze hele zaak was moeilijk om naar te kijken, moeilijker om door te leven, moeilijker om mijn jongens door te zien gaan dan wat dan ook", vertelde Federline aan de publicatie. "Het is zwaar geweest. Het is het meest uitdagende wat ik ooit in mijn leven heb moeten doen." Spears ging naar Instagram om de opmerkingen van haar ex-man te negeren.

"Het conservatorium is pas acht maanden voorbij. Herinnering dat de trauma's en beledigingen die gepaard gaan met roem en deze zaak niet alleen mij maar ook mijn kinderen treffen!!!!! Ik ben ook maar een mens en ik heb mijn best gedaan ", schreef ze. Het verbaast me niet dat, aangezien mijn familie hun deel van de interviews heeft gedaan, ze dat ook zullen doen. Ik ben helemaal niet verbaasd over hun gedrag en hun benadering van waar ik mee te maken heb gehad."

Federline zei ook dat "er veel dingen aan de hand waren" waardoor hij zich de afgelopen jaren niet op zijn gemak voelde om de kinderen naar Spears te brengen. Dit omvat haar recente naaktfoto's op Instagram, evenals de aanvallen die ze op hem op het platform heeft gepleegd. Spears adresseerde het probleem in haar Instagram-verklaring en zei: "Andere artiesten hebben het veel erger gemaakt toen hun kinderen extreem jong waren!!!"

Aanbevolen: