Deze beroemdheden haten de Paparazzi

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden haten de Paparazzi
Deze beroemdheden haten de Paparazzi
Anonim

Beroemdheden en paparazzi zijn tegenwoordig synoniem met elkaar geworden. Hoewel veel beroemdheden de schijnwerpers gebruiken om te pronken met hun levensstijl en modekeuzes, zijn er veel redenen waarom het hun leven kan verstoren. Het zeer invasieve beroep van paparazzi zorgt ervoor dat beroemdheden hun foto's zonder toestemming laten maken en inbreuk maken op privéaangelegenheden. Niet alleen krijgen fans een kijkje in het dagelijks leven van beroemdheden als Kanye West, fotografen verdienen ook veel geld met het verkopen van foto's van sterren in kwetsbare situaties.

Hoewel de inbraak ertoe heeft geleid dat veel sterren over de hele wereld aan populariteit hebben gewonnen, keuren niet alle beroemdheden de levensstijl goed en proberen ze weg te blijven van de flitsende camera's. Ze zijn ook een stap verder gegaan en kwamen in aanraking met de wet, in een poging hun privacy te beschermen. Van beroemdheden die uithaalden voor het hamsteren van de ruimte tot velen die hen fysiek aanvielen, hier is een lijst met sterren die de paparazzi haten.

10 Tobey Maguire

Hoewel Tobey Maguire tegenwoordig rustig blijft, was hij het belangrijkste doelwit van de paparazzi tijdens zijn Spider-Man-faam. In 2008 haalde Maguire tijdens een rit uit naar de fotografen. Hij probeerde een manier te vinden om te vertrekken. De menigte mensen en flitsen om hem heen maakten het echter onmogelijk om te rijden. Hij schreeuwde naar hen dat ze moesten bewegen en vond een manier om te ontsnappen.

9 Sean Penn

Sean Penn, een oude tegenstander van de paparazzi, heeft veel problemen gehad met de wet terwijl hij probeerde zijn privacy te beschermen. In 2006 viel hij een fotograaf aan in een poging een foto van hem te krijgen op de begrafenis van zijn broer. In 2009 botste Penn met een andere fotograaf in Brentwood, waar hij de pap schopte en zijn camera brak. Penn kreeg een opdracht van 300 uur gemeenschapsdienst en begeleiding bij woedebeheersing gedurende 36 uur.

8 Britney Spears

Britney Spears staat al jaren onder niet-aflatende paparazzi-aandacht. Tijdens de turbulente jaren van haar leven in de vroege jaren 2000, werd ze gevolgd door meer dan 100 fotografen tegelijk die getuige waren van de zeer publieke meltdowns. In 2007 scheerde ze haar hoofd kaal in een schoonheidssalon nadat haar ex-man haar hun kinderen niet wilde laten zien. Een paar dagen na het incident viel ze een pap aan met haar paraplu.

7 Kristen Stewart

Kristen Stewart begon al op jonge leeftijd met acteren, maar het was pas bij de release van Twilight in 2008 dat ze de wereld van roem betrad. Stewart herinnert zich nog de eerste keer dat ze werd gepapt, en het was twee dagen voor de release van Twilight terwijl ze marihuana rookte op haar veranda. In de loop der jaren heeft ze niet geaarzeld om ze af te doen of een blik te werpen elke keer dat ze de paparazzi ziet die haar volgen.

6 Kanye West

Kanye West confronteert de paparazzi al jaren om hem met rust te laten. Een van zijn meest opvallende woordenwisselingen vond plaats in 2013 toen hij net verkering had met zijn nu ex-vrouw Kim Kardashian en de paparazzi buiten zijn huis kampeerden, in een poging om 4 uur 's ochtends een foto te maken. West stapte uit om zijn koffers in de auto te laden en wisselde een paar verhitte woorden uit.

5 Justin Bieber

De paparazzi hebben Justin Bieber altijd gevolgd sinds hij beroemd werd na zijn debuutalbum en vanwege zijn veel gepubliceerde relaties. Tijdens het bijwonen van de Paris Fashion Week in 2014 sloeg hij een fotograaf in het gezicht toen hij probeerde het hotel binnen te gaan om na het evenement te dineren.

4 Hugh Grant

Hugh Grant heeft verschillende keren zijn irritatie geuit toen hij paparazzi op de loer had in de buurt van zijn huis in Londen. Grant is twee keer gearresteerd voor het aanvallen van de fotografen. In 2007 botste de acteur met fotograaf Ian Whittaker in de buurt van zijn huis in Londen en schopte hem naar verluidt drie keer, kneep hem in zijn kruis en gooide een bak gebakken bonen naar hem.

3 Robert Pattinson

Robert Pattinson kreeg een vroege start van zijn carrière als Cedric Diggory, maar hij kreeg wereldwijde bekendheid en erkenning voor zijn hoofdrol in de Twilight Saga. Vanwege het overweldigende succes van de films en zijn privérelatie met Kristen Stewart, bombardeerden fotografen hem op luchthavens en terwijl hij door de straten van LA liep. De acteur beweert dat hij terreurherinneringen had aan die tijd en nog steeds volledig beschermende kleding draagt die hem onzichtbaar maakt.

2 Miley Cyrus

Samen met het wegdraaien van de paps tijdens hun ontmoetingen, heeft Miley Cyrus ook haar familie verdedigd tegen aanvallen door hordes fotografen. In 2011 kwam een fotograaf, toen ze bij haar moeder in de auto probeerde te stappen, te dicht bij Tish Cyrus. Miley schreeuwde tegen de pap omdat ze haar moeder met de camera had geslagen.

1 Lindsay Lohan

Lindsay Lohan gaf lovenswaardige optredens in The Parent Trap en Mean Girls, waardoor ze beroemd werd. Lohan kon de inbraak niet aan na haar breuk met Samantha Ronson in 2009. Ze dreef de paparazzi op nadat ze haar volgden toen ze een nachtclub in Hollywood verliet. Een andere keer kreeg ze een ongeluk nadat een vader zijn auto tegen haar Mercedes had gebotst, terwijl hij probeerde een foto te maken.

Andere opmerkelijke beroemdheden die de paparazzi haten, zijn Eminem, Andrew Garfield, Daniel Radcliffe en Andrew Garfield, om er maar een paar te noemen. Met een verlangen om het dagelijks leven te leven, heeft de meedogenloze aard van de paps het steeds moeilijker gemaakt voor beroemdheden om relaties te onderhouden als gevolg van de invasie.

Aanbevolen: