Is de vriendschap van Johnny Depp en Orlando Bloom veranderd sinds de situatie met Amber Heard?

Inhoudsopgave:

Is de vriendschap van Johnny Depp en Orlando Bloom veranderd sinds de situatie met Amber Heard?
Is de vriendschap van Johnny Depp en Orlando Bloom veranderd sinds de situatie met Amber Heard?
Anonim

Terwijl Johnny Depps proces wegens laster tegen Amber Heard voortduurt, vragen fans zich af hoe dit de vriendschappen met beroemdheden van de acteur heeft beïnvloed. Keanu Reeves heeft zijn ongeloof geuit over de beschuldigingen van "vrouw-klopper". Dan is er nog de Pirates of the Caribbean-cast die alleen maar aardige dingen te zeggen had over Depp. Een van zijn goede vrienden van de cast, Orlando Bloom, heeft ook zijn medeleven uitgesproken voor het veelbesproken leven van de acteur. Hier is alles wat je moet weten over hun bromance.

Hoe dichtbij zijn Johnny Depp en Orlando Bloom?

Depp en Bloom zijn goede vrienden sinds ze samenwerkten in Pirates of the Caribbean. Hoewel de laatste worstelde met kritiek op zijn optreden als Will Turner, had hij plezier om de "straight guy" te spelen van het iconische personage van de eerste, Jack Sparrow. "Niemand stapt de deur uit of op een set - wie je ook bent, of je nu een acteur, regisseur of producent bent - niemand probeert slecht werk te leveren", vertelde Bloom destijds aan The Hollywood Reporter. "Ik weet dat als ik 's nachts mijn hoofd neerleg, ik mijn best heb gedaan met alles wat ik ooit heb gedaan. Ik heb altijd alles gegeven en ik denk dat er in zekere zin, als er iets was, veel was van veilig spelen in mijn carrière."

"Daar ben ik niet echt meer in geïnteresseerd, dus ik kan zien hoe… ik bedoel voor Will, bijvoorbeeld, ik speelde de hetero voor Johnny's opmerkelijke Jack Sparrow, maar het is niet gemakkelijk om dat te trekken hetero man, weet je wat ik bedoel?" de Lord of the Rings-ster ging verder. "In zekere zin was het de emotionele draad, die relatie tussen Elizabeth [Swann, gespeeld door Kiera Knightley] en Will, maar ik kijk nergens op terug. Ik kijk er nu met spanning naar uit, om eerlijk te zijn."

In een ander interview met BBC bekende hij dat Depp een van zijn helden is. "Het was gewoon het leukste dat ik ooit heb gehad", zei Bloom over het werken met de Edward Scissorhands-ster in The Curse of the Black Pearl uit 2003. "Ik heb mogen werken met een van mijn helden, Johnny Depp, en om te zien hoe hij te werk gaat, wat erg inspirerend voor mij was in deze fase van mijn carrière." Hij was ook opgetogen over Depps toewijding aan zijn vak. "Ik wist dat hij er iets unieks aan zou toevoegen, zoals hij altijd doet met zijn rollen. Ik wist gewoon niet wat het zou zijn toen ik het zag, het was fantastisch", voegde hij eraan toe. "Voor mij, als jonge acteur, om iemand als Johnny te zien die vanuit het niets een personage creëert, is geweldig."

Er was ook een tijd dat Depp ze samen met Pirates' regisseur Jerry Bruckheimer in zijn privéjet vloog. Ze zouden een Caribische premier ontmoeten, Keith Mitchell, en het werd al een beetje gek voordat ze dat deden."Jerry zat voorin het vliegtuig met zijn vrouw, en ik en Johnny en Johnny's vriend Sam zaten achter in het vliegtuig en we zaten daar en dronken rode wijn", herinnert Bloom zich. "Ik weet het niet, misschien had de hoogte er iets mee te maken, maar toen we op het eiland aankwamen, kropen we gewoon, wankelend, uit het vliegtuig."

"De premier was daar om ons te ontmoeten en hij zegt: 'Hé man, erg blij om je kennis te laten maken met St. Vincent'", vervolgde de acteur. "Johnny's vriend kroop langs hem heen, stopte niet eens, Johnny gaf hem een enorme knuffel en bleef hem kussen. En daar ben ik achter Johnny aan die alle spullen opraapte die hij steeds liet vallen. Het was te gek." De twee zijn zo close, dat Bloom ooit Depp speelde in een aflevering van Ricky Gervais' Extras. In de sketch zei hij dat Depp op de set van Pirates werd genegeerd door "de vogels" die vlak langs hem liepen om in plaats daarvan Bloom te vinden. "Ooo, kijk naar mij, ik maak arthouse-films. Ooo, ik heb een schaar voor handen, "zei Bloom, zijn vriend trollend.

Wat Orlando Bloom vindt van Johnny Depp's Amber Heard Scandal

In 2017, tijdens de release van Pirates 'vijfde aflevering, werd Depp zwaar onder de loep genomen vanwege zijn schandaal met Heard. Maar Bloom betuigde tijdens de promotietour medeleven met de acteur. "De man die ik ken en waar ik van hou, is de man die hier vanavond is, en hij is in vorm en doet alles op de juiste manier", vertelde hij destijds aan People. "Weet je, mensen gaan door allerlei rare dingen in de wereld en het is gewoon een schande dat het in het openbaar moet worden gesleept. Omdat, God weet dat hij een van de meest persoonlijke en stand-up mensen is die ik ooit heb gehad ontmoet."

Aanbevolen: