Lily-Rose Depp en Cara Delevingne's vriendschap is drastisch veranderd sinds het Amber Heard-proces

Inhoudsopgave:

Lily-Rose Depp en Cara Delevingne's vriendschap is drastisch veranderd sinds het Amber Heard-proces
Lily-Rose Depp en Cara Delevingne's vriendschap is drastisch veranderd sinds het Amber Heard-proces
Anonim

Het proces tegen Johnny Depp en Amber Heard is misschien voorbij, maar het blijft het gesprek van de dag. Het lijkt er niet op dat het snel zal stoppen, want met elke dag die voorbijgaat, ziet het publiek iets nieuws worden toegevoegd aan de stapel beschuldigingen, leugens en vernederingen van beide partijen. Het leven van Amber Heard lijkt niet te verbeteren als Depps fans weigeren haar weg te laten komen met alle beschuldigingen die ze tegen hun superster heeft geuit. Desalniettemin is de acteur niet de enige getroffen.

Lily-Rose Depp en Cara Delevingne waren goede vrienden voor de proef Amber Heard vs. Johnny Depp. Maar sinds Amber Johnny bedroog met de vriend van haar stiefdochter, is niets meer hetzelfde. Heeft Lily-Rose Cara uitgescholden voor het kussen van Amber? Zou het een van de redenen kunnen zijn waarom Lily-Rose Amber niet mocht? Er zijn beelden van Popcorned Planet waar Andy Signore exclusieve foto's uitbracht van Amber Heard die vrijt met een vrouw. Zijn gast Ami Goodheart zei dat de persoon in de video met Amber Cara Delevingne zou kunnen zijn. Hoe heeft het proces de vriendschap van de dochter van Johnny Depp met Cara Delevingne veranderd? Hier zijn alle details.

Hoe zijn Lily-Rose Depp en Cara Delevingne vrienden geworden?

Lily-Rose Depp en Cara's vriendschap gaat helemaal terug tot 2015, voornamelijk vanwege hun werkrelatie met Chanel. Het modehuis plaatste zelfs een foto van Lily-Rose, liefdevol omarmd door Cara Delevingne tijdens een tentoonstellingspremière in Saatchi Gallery in Londen in oktober 2015.

Lily-Rose en Cara scoorden ook Chanel-brillencampagnes nadat Lily-Rose in september 2015 het gezicht werd van de parelbrillencollectie en Cara in april 2016. In Chanel's herfstcollectie 2017 transformeerde het merk in wat fans "NASA-hoofdkwartier" noemden vanwege de futuristische collectie en aanpak. Gasten waren onder meer Cara Delevingne en Lily-Rose Depp.

Ze poseerden zelfs samen, waarbij Cara pronkte met haar witblonde bob in een cropped trui, en Lily-Rose gaf haar vest een unieke draai, waarbij ze een paar knoopjes losliet. Na de modeshow werden Lily en haar toenmalige vriend Ash Stymest ook gespot bij het verlaten van het diner in de Royal Monceau met Cara.

Een video van Cara Delevingne die Amber Heard kuste, ging viraal

Chanel heeft ook de collectie vrijgegeven van zijn herfst/winter 2017-2018 campagne met in de hoofdrol de huisambassadeurs Lily-Rose en Cara. Op een van de foto's uit de collectie deelden ze zelfs een omhelzing. Daarnaast werden Cara en Lily-Rose samen gespot op verschillende evenementen en poseerden ze zelfs samen, wat betekent dat ze goede vrienden waren.

Desalniettemin, toen de beelden van Cara en Amber de ronde deden op sociale media, riepen mensen Cara uit voor het verraden van de dochter van Johnny Depp. Een persoon schreef naast foto's van Cara en Lily-Rose: "Wat echt verschrikkelijk is, is hoe nep Cara Delevingne is. Hier wordt ze afgebeeld met Lily-Rose in 2015 en vervolgens in 2017, schijnbaar als haar vriend. En al die tijd bedroog ze en bleef bevriend met Amber. Waar is de schande?" Iemand anders schreef ook: "Weet je dat Cara D een vriend is van Lily-Rose Depp? De dochter van de man met wie ze achter zijn rug om in zijn appartement sliep met zijn vrouw. Cara is een hypocriet."

Andere mensen zeiden ook dat Amber Cara waarschijnlijk manipuleerde omdat ze nooit naar buiten kwam om haar te steunen omdat Amber haar emotioneel pijn deed. Een persoon verwierp dat excuus echter door te zeggen: "Het is gemakkelijk om te zeggen dat elke keer dat iemand die met Amber sliep, werd gemanipuleerd. Cara wist dat Amber getrouwd was, dus zij is ook verantwoordelijk. En als de video van vóór augustus 2016 is, dan is Cara ook bedroog zijn vriendin, St. Vincent, met Amber." Wat Lily-Rose betreft, ze was er niet open over dat Amber zoende met Cara, maar volgers op sociale media zeiden dat ze begrepen waarom ze zweeg.

Wat vindt Lily-Rose Depp van Amber Heard?

De relatie tussen Amber en Lily-Rose staat altijd ter discussie, en het proces in Virginia bracht fans alleen maar meer in verwarring over de ware aard van de relatie, omdat Johnny en Amber het tegenovergestelde zeiden over Lily-Rose en Amber. Tijdens het proces onthulde Johnny Depp dat zijn dochter Lily-Rose zijn bruiloft met Amber in 2015 niet bijwoonde, en hij beweerde dat haar afwezigheid te wijten was aan een conflict dat naar verluidt door Amber was veroorzaakt. Hij zei: "Mijn dochter Lily-Rose is niet naar de bruiloft gekomen. Zij en mevrouw Heard hadden om verschillende redenen geen bijzonder goede verstandhouding."

Lily-Rose raakte voor het eerst betrokken bij het drama in 2016 toen ze haar vader verdedigde via Instagram door een oude foto bij te schrijven. Ze schreef: "Mijn vader is de liefste, meest liefdevolle persoon die ik ken, hij is niets anders dan een geweldige vader voor mijn kleine broertje en mij, en iedereen die hem kent zou hetzelfde zeggen."

Aan de andere kant onthulde Johnny ook dat Amber zijn tijd monopoliseerde en hem weghield van zijn kinderen. Wat betreft de recente publicaties van Johnny's dochter, is het duidelijk dat Lily-Rose nog niet van plan is om Amber in het openbaar uit te roepen. Maar volgers denken dat als Amber haar blijft gebruiken tegen Johnny Depp, ze binnenkort misschien moet terugklappen.

Aanbevolen: