Fans denken dat dit de beste blooper in de geschiedenis van de oerkn altheorie was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de beste blooper in de geschiedenis van de oerkn altheorie was
Fans denken dat dit de beste blooper in de geschiedenis van de oerkn altheorie was
Anonim

'The Big Bang Theory'-fans zullen altijd hun mening hebben op platforms zoals YouTube en Reddit over wat enkele van de topmomenten waren. Fans hebben het top unscripted moment besproken, samen met het ontleden van de andere kant van de dingen, zoals de slechtste gastster.

Een ander ding waar fans geen genoeg van kunnen krijgen, zijn de outtakes. Volgens veel TBBT-supporters v alt een van de momenten in de show die het niet haalde tussen Jim Parsons en Mayim Bialik op als de beste. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Welke scène leverde de beste 'Big Bang Theory'-blooper op?

De rol van Sheldon spelen in 'The Big Bang Theory' was geen gemakkelijke taak voor Jim Parsons. De meeste van zijn regels leken onmogelijk uit te flappen voor de gemiddelde mens. Toch slaagde Jim erin om het te laten werken, grotendeels dankzij flashcards en ballet.

Zijn grootste focus lag op het onthouden van wat er was geschreven, hij gaf toe dat het niet op zijn agenda stond om Sheldon aardig te maken, dat kwam meer door het schrijven.

"Sheldon kan soms lastig zijn. Tegelijkertijd probeer ik er niet te veel van te maken om hem 'aardig' te houden. Dat is niet echt mijn zorg. Ten eerste, dat staat in het schrijven, en, twee, ik denk niet dat het er altijd toe doet. Ik denk dat het oké is om een personage te hebben waar het publiek soms een beetje geïrriteerd van raakt. Dat is prima. Maar een paar keer moet ik er een paar meppen tegen doen, dat is denk ik de reden waarom we repeteren, en het hoort bij het acteurschap."

Ondanks zijn geweldige connectie met het personage, worstelde Parsons nog steeds met bepaalde scènes en dat zou leiden tot puur goud in termen van outtakes. Een gedenkwaardige kandidaat als een van de betere bloopers was dat Parsons probeerde door zijn "Stone Paper Scissors Lizard Spock"-regel hieronder te komen.

De fans waren het er echter over eens dat er nog een blooper was tussen Sheldon en Amy die onmogelijk te verslaan was.

Jim Parsons kon het niet bij elkaar houden tijdens zijn pak slaag met Mayim Bialik

"Shamy" had een aantal epische bloopers bij elkaar tijdens hun run op 'The Big Bang Theory'. Bialik en Parsons konden het een paar keer niet bij elkaar houden, en dat omvat momenten tijdens hun 'Fun with Flags'-segment, samen met de aflevering waarin Sheldon voor Amy zorgde toen ze ziek was.

De aflevering die misschien op zichzelf staat als de absoluut best geacteerde Sheldon die Amy een pak slaag geeft… alleen al het lezen over het scenario is genoeg om elke fan van de show te laten glimlachen.

De twee maakten verschillende takes door, waarbij Parsons elke keer lachte na zijn pak slaag. Uiteindelijk kunnen we zien dat Parsons zich slecht voelde over het feit dat hij zo vaak moest lachen, en zich aan Bialik verontschuldigde omdat hij zo vaak had gebroken.

Het duo had meer dan een paar memorabele bloopers die hierboven te zien zijn. Zoals je zou verwachten, gingen de momenten tussen de twee viraal en werden ze meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. Fans hadden veel te zeggen over hun klassieke outtakes.

Wat vonden de fans van Outtake?

Fans waren overal aanwezig op deze momenten tussen Parsons en Bialik, om de voor de hand liggende reden die de geweldige chemie tussen de twee laat zien. Fans merkten op dat deze momenten laten zien hoeveel de twee om elkaar geven.

"Het geweldige aan hun vriendschap is dat ze allebei zo duidelijk platonisch van elkaar houden. Zelfs in de pak slaag, toen ze zich ongemakkelijk voelde, zei hij sorry en wreef even over haar zij en zei toen nogmaals sorry Hij doet zijn best om het niet ongemakkelijk te maken en ervoor te zorgen dat ze het altijd goed vindt wat er gebeurt. Alsof dat echte doelen zijn daar."

"Oh mijn god… als hij Amy wrijft. en haar vervolgens een pak slaag gaf, barstte ik in lachen uit om de reactie van Jim Parsons… evenals de hare."

"Ze is gewoon te schattig. Persoonlijk had ik graag in het publiek gezeten tijdens de spankingscène. Ik kon me alleen de opmerkingen voorstellen of wat ze zei. "Oh…wauw, je hebt gedaan dit eerder."

"Soms als ik naar bepaalde scènes van TBBT kijk, vraag ik me af hoeveel takes er nodig waren, omdat het gewoon te grappig is."

Fans zijn duidelijk op dit moment en in werkelijkheid zullen deze outtakes nog jaren in de gaten worden gehouden.

Aanbevolen: