Fans denken dat dit het beste niet-gescripte moment in de geschiedenis van de oerkn altheorie was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het beste niet-gescripte moment in de geschiedenis van de oerkn altheorie was
Fans denken dat dit het beste niet-gescripte moment in de geschiedenis van de oerkn altheorie was
Anonim

We hebben zoveel gedenkwaardige momenten gezien tijdens de lange duur. De oerkn altheorie bevatte van alles een beetje, van gênante momenten die moeilijk waren om naar te kijken, tot hartverscheurende scenario's die ons in tranen deden uitbarsten. Gelukkig kijken we in dit artikel naar de positieve punten en onthullen we enkele niet-gescripte momenten waar de fans veel plezier mee hadden.

We kijken naar een ontroerend moment zonder script tijdens de finale, terwijl we ook kijken naar misschien wel het beste moment, waarin Sheldon zijn kamergenootovereenkomst voor Penny en Leonard opschreef, maar het werd een ramp toen hij zich realiseerde dat de twee weer uit elkaar waren.

Desalniettemin zou het leiden tot puur goud en een scène die ze niet zouden kunnen dupliceren, zelfs als ze het een miljoen keer zouden proberen.

Wat was het beste niet-gescripte moment in de geschiedenis van de oerkn altheorie?

' The Big Bang Theory' ging voor mij over mensen die er niet bij hoorden, die erbij willen horen, die wel aan het leven willen deelnemen maar niet weten hoe', legt Lorre uit. verhaal waard.” Het was inderdaad zo, maker Chuck Lorre had behoorlijk wat moeite met de show, aangezien er 279 afleveringen werden uitgezonden in de loop van de epische reeks van 12. In werkelijkheid had het nog langer kunnen duren als Jim Parsons anders had besloten.

De meeste cast, waaronder Kaley Cuoco, was erg tevreden met hun omstandigheden tijdens de show. Kunal Nayyar onthulde dat afscheid nemen moeilijk te verteren was: "Ja, weet je, ik zeg vaak voor mij, persoonlijk, het beëindigen van Big Bang was alsof je het uitmaakte met de liefde van je leven terwijl je weet dat er niets aan de hand is, maar het is gewoon tijd. Dat is echt hoe het voelde, weet je. Ik ben nog steeds aan het verwerken hoe die hele reis was. 279 afleveringen weet je, ik ben opgegroeid met die show."

We hebben zoveel geweldige momenten gezien in de lange geschiedenis van de show en in werkelijkheid waren sommige zelfs off-script. Dit omvat Johnny Galecki die overdreven lacht tijdens scènes. Zelfs in de laatste aflevering tijdens de toespraak van Sheldon, wordt gezegd dat de tranen van de cast volledig organisch waren en geen deel uitmaakten van de aflevering. Kaley Cuoco deed dit een paar keer tijdens de show.

Er was nog een niet-gescript moment waar fans geen genoeg van konden krijgen, en het had te maken met zowel Leonard als Sheldon. Dit was ongetwijfeld het beste niet-gescripte moment waar we dankbaar voor zijn dat de show erin is gehouden.

Sheldon zijn contractpapieren opsturen was een gedenkwaardig moment

In de aflevering in kwestie kwamen Leonard en Penny weer bij elkaar… alleen kort dan. Sheldon bleef de hele nacht op om de kamergenootovereenkomst met Penny te herschrijven, hoewel het enige probleem was dat ze weer uit elkaar waren gegaan. Het ongelooflijke moment vindt plaats wanneer Leonard het nieuws deelt, terwijl Sheldon hilarisch in zijn ziel staart, alleen om het contract de lucht in te laten vliegen.

Het was op dat moment dat het organische moment plaatsvond, toen een van de papieren in het achterhoofd van Sheldon belandde.

We weten niet precies hoe hij het deed, maar Sheldon was nog steeds in staat om zijn laatste regel uit te spreken terwijl het papier aan zijn hoofd hing en zei: "Denk je zelfs aan andere mensen Leonard, hè?" Hij zou doorgaan om weg te stormen, waarbij hij de hele tijd een strak gezicht kon houden. Rekwisieten voor Galecki die ook niet glimlachte, ondanks het feit dat hij betrapt werd tijdens meerdere situaties tijdens de show.

Wat vonden de fans van de scene?

'Big Bang Theory'-fans hadden veel plezier met deze scène en in werkelijkheid kruisen de meesten hun vingers voor een reboot verderop. Dit specifieke moment als meer dan 100.000 weergaven op YouTube, met fans die Sheldon prijzen omdat ze het bij elkaar kunnen houden, ondanks het off-script moment dat plaatsvindt.

"Wat deze scène echt maakt, is hoe dat vel papier op zijn schouder terechtkwam en tegen zijn hoofd leunde ZONDER TE VALLEN, en HIJ KNIPPEERDE NOOIT!"

"Ze zouden dat een miljard keer kunnen proberen, en het zou nog steeds nooit opnieuw kunnen worden gedaan…"

"Hoe hij niet lacht als dat papier op zijn schouder terechtkomt? Lmao Leonard wilde waarschijnlijk keihard lachen haha."

"Het grappigste deel van de oerknal gebeurde door louter toeval. DAT was een kans van 1 op een miljoen daar."

Zoals de fans al zeiden, wat dit moment zo speciaal maakte, is het feit dat het echt onmogelijk te dupliceren is, hoe vaak je het ook probeert!

Aanbevolen: