Dit zijn alle vrouwen die Johnny Depp eigenlijk heeft gedateerd in de jaren 90

Inhoudsopgave:

Dit zijn alle vrouwen die Johnny Depp eigenlijk heeft gedateerd in de jaren 90
Dit zijn alle vrouwen die Johnny Depp eigenlijk heeft gedateerd in de jaren 90
Anonim

Hollywood-ster Johnny Depp is al sinds de jaren '90 een vaste waarde in de industrie. Sommigen beweren zelfs dat de carrière van de acteur in dat decennium zijn hoogtepunt bereikte, en hoewel hij in de komende twee decennia schitterde in ongelooflijke projecten, zullen blockbusters zoals Edward Scissorhands en What's Eating Gilbert Grape voor altijd enkele van zijn beste films blijven.

Vandaag richten we ons echter op het liefdesleven van Johnny Depp in de jaren '90. Van Winona Ryder tot Kate Moss - blijf scrollen om te zien met welke beroemde dames die acteur in dat decennium werd gelinkt!

8 Johnny Depp heeft een relatie met Winona Ryder

Winona Ryder Stranger Things Netflix-scène
Winona Ryder Stranger Things Netflix-scène

De lijst aftrappen is een van Johnny Depp's meest bekende jaren '90-relaties - die met mede-Hollywood-ster Winona Ryder. De twee acteurs dateerden van 1989 tot 1993. Ze ontmoetten elkaar tijdens een filmpremière in de lobby van een theater in New York. In een interview met Rolling Stones vertelde Depp over het moment dat hun ogen voor het eerst op slot gingen. "Het was een klassieke blik", onthulde de acteur, "zoals de zoomlenzen in West Side Story, en al het andere wordt mistig."

In juli 1991 verloofde het stel zich en Depp kreeg de uitdrukking 'Winona Forever' als tatoeage. De twee hebben het altaar echter nooit gehaald. Depp en Ryder gingen eind 1993 uit elkaar en de actrice vertelde hoe moeilijk de breuk voor haar was. "Ik was erg depressief na het verbreken van mijn verloving met Johnny", gaf Ryder toe. "Ik was destijds beschamend dramatisch, maar je moet niet vergeten dat ik pas 19 jaar oud was."

7 Johnny Depp had een date met Kate Moss

Nog een van Johnny Depps beroemde vlammen uit de jaren '90 is het Britse model Kate Moss. Celebrity-columnist George Wayne beweerde de twee te hebben geïntroduceerd in een café in New York City. "Ik had geen idee dat ze dan de komende seizoenen het IT-paar zouden worden en hotelkamers over de hele wereld zouden vernietigen tijdens hun nog steeds onvergetelijke verbintenis", zei hij.

Helaas ging het 'It-paar' in maart 1998 uit elkaar. In een interview met het tijdschrift Hello vertelde Depp over de splitsing. 'Ik ben nog nooit zo emotioneel over een vrouw geweest. Ik ben zo stom geweest omdat we zoveel te doen hadden voor onze relatie. Ik ben degene die verantwoordelijkheid moet nemen voor wat er is gebeurd - ik was moeilijk in de omgang, ik liet mijn werk in de weg staan en ik gaf haar niet de aandacht die ik had moeten doen", zei de acteur tijdens de film. tijd. "De hele zaak was krankzinnig, want ik had me nooit zo druk moeten maken over wat mensen over mijn werk te zeggen hadden. Natuurlijk zou ik om mijn films moeten geven, maar als ik thuiskom, moet ik proberen die dingen achter me te laten. Ik kon dat niet, en ik was verschrikkelijk om mee te leven. Geloof me, ik ben soms een totale idioot."

In 2022 getuigde Moss namens Johnny Depp in zijn proces wegens laster tegen Amber Heard.

6 Johnny Depp Gedateerd Vanessa Paradis

In mei 1998 begon Johnny Depp te daten met de Franse zangeres Vanessa Paradis nadat hij haar had ontmoet tijdens het filmen van de thriller-dramafilm The Ninth Gate. "Ze droeg een jurk met een blote rug en ik zag die rug en die nek, en toen draaide ze zich om en ik zag die ogen, en - boem!" Depp vertelde de Daily Mail in 2011. "Je hebt dit gevoel - ik kan niet echt uitleggen wat het was, maar ik had het toen ik haar ontmoette. Ik zag haar aan de andere kant van een kamer en dacht: 'Wat gebeurt er met mij?'"

Het paar is echter nooit getrouwd. In een interview met OK magazine opende Depp hun beslissing om geen geloften uit te wisselen."Ik heb nooit gemerkt dat ik dat stuk papier nodig had. Het huwelijk is echt van ziel tot ziel, van hart tot hart. Je hebt niemand nodig om te zeggen: oké, je bent getrouwd. Als Vanessa wilde trouwen, waarom niet. Maar de het ding is, ik zou zo bang zijn om haar achternaam te verpesten! Ze heeft zo'n goede achternaam."

Samen hebben Depp en Paradis twee kinderen: dochter Lily-Rose geboren in 1999 en zoon Jack geboren in 2002. Begin 2012 gingen de twee sterren hun eigen weg na 14 jaar samen te hebben doorgebracht.

5 Johnny Depp had een date met Juliette Lewis

In 1993 werd Johnny Depp gelinkt aan muzikant en actrice Juliette Lewis. De twee sterren leerden elkaar kennen op de set van de romantische dramafilm What's Eating Gilbert Grape?, en naar verluidt werden ze snel verliefd op elkaar. Geen van beiden heeft echter ooit een relatie bevestigd, en zelfs als die er was, duurde die niet lang.

4 Johnny Depp had een date met Naomi Campbell

Een ander model waarmee Johnny Depp in de jaren '90 werd gelinkt, is de Britse schoonheid, Naomi Campbell. De twee sterren werden in 1998 kort met elkaar verbonden, maar al snel nadat de acteur zijn relatie met Vanessa Paradis begon.

Sommigen geloven echter dat de twee nooit een romantische relatie hadden, maar dat ze gewoon goede vrienden waren. De waarheid is iets wat alleen Depp en Campbell weten!

3 Johnny Depp heeft een relatie met Ellen Barkin

Dierenrijk Ellen Barkin
Dierenrijk Ellen Barkin

Actrice Ellen Barkin had slechts een paar maanden een relatie met Johnny Depp in de jaren negentig, maar volgens haar getuigenis in het proces Depp v Heard was de acteur een "jaloerse man" die haar vaak beschuldigde van ontrouw.

2 Johnny Depp heeft een relatie met Holly Robinson Peete

Volgens Who's Dated Who maakte actrice Holly Robinson Peete in 1990 contact met Johnny Depp, nadat ze hem had ontmoet op de set van 21 Jump Street. Maar ondanks wat het publiek destijds dacht, beweert de actrice dat de twee nooit meer dan goede vrienden zijn geweest.

1 Johnny Depp heeft een relatie met Traci Lords

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Traci Lords die samen met de acteur speelde in de muzikale komedie Cry-Baby uit 1990. Het was toen dat de twee naar verluidt ook contact hadden, en in haar autobiografie, Underneath It All, vertelde Lords over Depp.

"Ik dacht: 'Zou Johnny verwachten dat ik geweldig zou zijn in bed?' Wat als ik dat niet was? Hoe zou ik ooit met iemand kunnen uitgaan, laat staan met hem slapen, met al deze druk? Hij klom naast me in bed en glimlachte. Ik was nerveus als hij zo dichtbij was, "schreef de actrice.

Aanbevolen: