Taylor Swift is officieel een dokter

Inhoudsopgave:

Taylor Swift is officieel een dokter
Taylor Swift is officieel een dokter
Anonim

Taylor Swift heeft veel dingen bereikt in haar leven, en nu kan ze het behalen van een doctoraat aan de lijst toevoegen.

Woensdag woonde de zangeres een oproepingsceremonie bij voor de New York University in het Yankee Stadium, waar ze een doctor in de schone kunsten aanvaardde, honoris causa. Taylor sloot zich aan bij honderden studenten die afstuderen aan NYU in de klassen van 2020, 2021 en 2022.

Hoewel Taylor nooit een student aan NYC was, is het doctoraat een eredoctoraat, dat wordt uitgereikt om uitzonderlijke bijdragen aan de samenleving of levenslange prestaties in hun vakgebied te erkennen.

Wat Taylor zei in haar acceptatietoespraak

Zoals PEOPLE Magazine opmerkt, hield Taylor een dankwoord van 20 minuten waarin ze een verscheidenheid aan persoonlijke tegengiffen (en liedreferenties) deelde.

Taylor erkende dat ze nooit een traditionele universiteitservaring heeft gehad; ze was al een grote naam in de muziekindustrie door haar late tienerjaren. Ze zei echter dat ze veel heeft geleerd tijdens haar onconventionele opvoeding.

"Ik werd een jonge volwassene terwijl ik de boodschap kreeg dat als ik geen fouten zou maken, alle kinderen van Amerika zouden opgroeien tot perfecte engelen", dacht ze. "Als ik echter een slippertje zou maken, zou de hele aarde van zijn as vallen en het zou volledig mijn schuld zijn en ik zou voor altijd en altijd naar de popsterrengevangenis gaan."

Later in de toespraak dacht Taylor erover na dat hij een kritische figuur in de media was en bijna werd geannuleerd.

"De wereld mijn liefdesleven laten behandelen als een kijksport waarin ik elke wedstrijd verlies, was geen geweldige manier om te daten in mijn tienerjaren en twintig, "zei ze en noemde de ervaring 'vernederend'. "Maar het heeft me geleerd mijn privéleven fel te beschermen."

Terwijl Taylor vroeger meer openbaar was over haar romantische relaties, is de zangeres berucht om privé sinds ze in 2017 met acteur Joe Alwyn begon te daten. Het paar geeft zelden commentaar op de status van hun relatie, hoewel Joe onlangs verlovingsgeruchten in een nieuw interview.

Taylor's afscheidsadvies voor de afgestudeerden was om op hun 'onderbuikgevoel' te vertrouwen. Ze voegde eraan toe dat iedereen het verknoeit, inclusief zijzelf. "Er zullen ons moeilijke dingen overkomen. We zullen herstellen. We zullen ervan leren. We zullen er veerkrachtiger door worden", concludeerde Taylor.

Aanbevolen: