De dochter van Steve Jobs is officieel een model

Inhoudsopgave:

De dochter van Steve Jobs is officieel een model
De dochter van Steve Jobs is officieel een model
Anonim

23-jarige Eve Jobs – dochter van wijlen de legendarische Steve Jobs – kondigde aan haar 262k volgers op Instagram aan dat ze een prestigieus modellencontract heeft binnengehaald bij bureau 'dna Model Management', samen met Emily Ratajkowski en Kaia Gerber.

Eve hield de verklaring eenvoudig en schreef "nu vertegenwoordigd door @dnamodels" naast wat leek op een polaroid van haar met haar donkerbruine wortels volledig zichtbaar en minimale make-up die haar gelaatstrekken versterkte.

Eve begon haar modellencarrière in december 2020 toen ze speelde in een campagne voor 'Glossier'

Zoals gemeld door People Magazine, dook Eve voor het eerst in de modellenwereld toen ze samen met Sydney Sweenie en Naomi Smalls speelde in 'Glossier's december 2020 feestelijke campagne'.

Sindsdien heeft ze een modieuze aanwezigheid op sociale media behouden en haar Instagram-profiel bezaaid met een aantal esthetisch aangename, outfitgestuurde foto's.

Ze was ook aanwezig bij Louis Vuitton's Paris Fashion Week Fall/Winter 2022/2023 show op maandag. De beroemde nakomeling sneed een stijlvol figuur in een paar glanzende marineblauwe uitlopende culottes, een witte crop top met zilveren kettingdetails en een wit overshirt dat ze om haar armen gedrapeerd droeg.

Haar uitstapje naar de modewereld markeert het einde van een leven dat grotendeels buiten de schijnwerpers is geweest, ondanks de hoge profielen van haar ouders. Eve heeft niet alleen 'Apple'-oprichter Steve Jobs als vader, maar ook de miljardairinvesteerder Laurene Powell Jobs als haar moeder.

Hoewel haar overleden vader een multi-miljardair was, heeft Eve niets van zijn rijkdom geërfd

Laurene en Steve waren in totaal 20 jaar getrouwd en Eve is de jongste van hun drie kinderen, haar oudere broers en zussen zijn broer Reed, 30, en zus Erin, 26. Steve heeft ook nog een dochter – Lisa 43 – uit een eerdere relatie.

Hoewel Jobs na zijn dood een verbluffend fortuin van $ 21,7 miljard achterliet, wordt aangenomen dat Eve er niets van zal erven. Laurene legde haar en de beslissing van haar overleden echtgenoot uit om het geld van hun kinderen te houden en vertelde: "Ik heb mijn rijkdom geërfd van mijn man, die niets gaf om de accumulatie van rijkdom."

“Ik ben niet geïnteresseerd in historische rijkdommen, en mijn kinderen weten dat. Daar was Steve niet in geïnteresseerd. Als ik lang genoeg leef, eindigt het bij mij.”

Aanbevolen: