Welke ex heeft een hogere nettowaarde: Vanessa Hudgens of Zac Efron?

Inhoudsopgave:

Welke ex heeft een hogere nettowaarde: Vanessa Hudgens of Zac Efron?
Welke ex heeft een hogere nettowaarde: Vanessa Hudgens of Zac Efron?
Anonim

Net als Troy Bolton en Gabriella Montes, hadden Zac Efron en Vanessa Hudgens onmiddellijke chemie en werden ze al snel een van de populairste Hollywood-koppels.

In het begin van de jaren 2000 was iedereen geobsedeerd door Zanessa. Ze waren samen van 2005 en 2010, maar hoe duidelijk het ook was dat het paar op het scherm in het echt samen was, maakten ze pas in 2016 publiekelijk.

Beide acteurs hebben het behoorlijk goed gedaan in de acteerindustrie en zijn gemakkelijk de meest populaire van de High School Musical-cast. Tot op de dag van vandaag zijn ze erg actief en worden ze vaak op de grote schermen gezien. De vraag is of de ene ex meer waard is dan de andere, gezien hun succes in Hollywood.

Van liefhebbers tot concurrenten

Het zou veel tijd kosten om het nieuws te verwerken als Zac en Vanessa weer zouden samenwerken voor een film. Omdat ze elkaar niet bij kunnen houden, lijkt het erop dat de twee concurrenten zijn geworden.

Een van de redenen waarom Zanessa ermee ophield, was nooit de jaloezie van iemand die meer banen kreeg buiten High School Musical, maar Zac's populariteit onder vrouwen. Toen hij het ideale type man van iedereen werd, was Vanessa niet blij om fans te horen kwijlen over haar toenmalige vriend.

Sinds het paar uit elkaar was gegaan, gingen geruchten dat de twee elkaar niet konden uitstaan. De waarheid is dat ze een zeer hartelijke relatie hadden, maar uiteindelijk het contact verloren en niet meer spraken. De Wildcat heeft niet veel over haar ex-vriendin gesproken, maar Vanessa zelf is openhartig over hun relatie.

“Ik heb het contact met hem volledig verloren”, vertelde Vanessa in 2017 aan Access Hollywood Live.

Verrassend genoeg hebben de twee nog steeds geen contact, noch als vrienden, noch hartelijk. Ze zijn allebei verder gegaan en zijn met verschillende mensen uitgegaan, maar toch lijken ze het niet leuk te vinden om rechtstreeks over hun relatie te praten.

Het lijkt erop dat zelfs als er tien jaar zijn verstreken, er nog steeds een onafgemaakt gesprek tussen de twee is, maar hun drukke carrières verhinderen dat dit gebeurt.

Vanessa is nu actiever dan Zac

Vanessa Hudgens speelt drie rollen in The Princess Switch 2
Vanessa Hudgens speelt drie rollen in The Princess Switch 2

Zodra de High School Musical-franchise eindigde, ging het paar professioneel verschillende richtingen uit. Gezien het aantal projecten waaraan Zac heeft deelgenomen, was het duidelijk dat hij het populairst was onder zijn andere castleden.

Beide acteurs zijn in tal van projecten verschenen, en hoewel Zac veel meer projecten heeft gedaan en betere mogelijkheden had om verschillende rollen te vertolken, heeft Vanessa sinds 2018 een erg druk schema met twee tot vier projecten die per jaar worden uitgebracht.

De actrice heeft in tien jaar tijd veel bereikt. Ze is niet veel op de grote schermen, maar haar naam is vaak op Netflix verschenen en de actrice heeft er veel baat bij gehad.

Haar meest populaire projecten zijn The Princess Switch, waar ze het hoofdpersonage was. De originele Netflix-film vernieuwd voor een tweede, derde en mogelijk vierde vervolg.

Maar het meest succesvolle project waarbij de actrice betrokken was bij het iconische tweede deel van Bad Boys For Life, waar ze de rol van Kelly speelde.

Zac heeft een hoger vermogen dan Vanessa

Bekend als "Disney-sterren", hebben Zac en Vanessa, evenals andere acteurs die hun carrière zijn begonnen in dezelfde Disney-achtergrond, zichzelf moeten bewijzen om van Disney Channel naar de grote schermen te gaan.

Naarmate ze ouder werden, hebben ze allebei geëxperimenteerd en verschillende rollen geïnterpreteerd. Tussen de twee begon Zac veel erkenning te krijgen, en dat gold ook voor zijn vraag naar projecten die hem wilden casten.

Zijn cv in Hollywood bewijst dat hij elk personage kan portretteren (zelfs iemand als Ted Bundy), wat de reden is waarom zijn huidige vermogen $ 25 miljoen bedraagt.

Zac Efron drie close-ups van jong tot oud
Zac Efron drie close-ups van jong tot oud

Zac heeft een zeer succesvolle carrière gehad en zijn persoonlijke en professionele prestaties hebben aangetoond dat hij houdt van wat hij doet.

Hoewel Vanessa's verdiensten onbekend zijn, werd gemeld dat zijn ex-vriend tijdens zijn carrière in 2018 $ 35,6 miljoen aan zijn films had verdiend, exclusief aantekeningen. Zijn jaarsalaris is $ 5 miljoen vergeleken met zijn co-ster en ex-vriendin, dat is $ 2 miljoen.

Aan de andere kant heeft Vanessa ook een interessante reis achter de rug, maar heel anders dan die van Zac. Hoewel ze aan verschillende projecten had deelgenomen nadat High School Musical was afgelopen, was 2012 het jaar waarin de actrice er veelbelovend uitzag.

Desalniettemin heeft ze haar plek van een miljoen dollar in de Hollywood-wereld gemaakt en krijgt ze nu langzaam grotere rollen met een huidig vermogen van een uitstaand bedrag van $ 16 miljoen.

Aanbevolen: