Dit zijn tot nu toe de populairste HBO-programma's van 2022

Inhoudsopgave:

Dit zijn tot nu toe de populairste HBO-programma's van 2022
Dit zijn tot nu toe de populairste HBO-programma's van 2022
Anonim

Streamingdiensten zijn de belangrijkste bron van tv-entertainment geworden sinds de kabel langzaam aan het uitsterven is. Naast de standaarden zoals Netflix en Hulu, hebben ook televisienetwerken meegedaan aan het spel. HBO Max streamt en produceert al een tijdje shows, waaronder hits als Friends, Euphoria en Julia. Dit zijn tot nu toe de populairste series van HBO van 2022.

Alle shows hebben dit jaar een seizoen uitgebracht. Alle rangschikkings- en kaartinformatie is afkomstig van Flix Patrol.

9 'The Staircase' is een miniserie met een sterrencast

The Staircase is een misdaaddocumentaire gebaseerd op het verhaal van Michael Peterson en zijn familie, na de vroegtijdige en verdachte dood van zijn vrouw. In deze show spelen bekende entertainers zoals Colin Firth, Sophie Turner, Toni Collette en Patrick Schwarzenegger. De HBO-hit bracht dit jaar zijn eerste serie uit, de eerste drie afleveringen werden uitgezonden op 5 mei en het verhaal werd voortgezet met één aflevering per week.

8 'The Flight Attendant' seizoen 2 is vorige maand uitgezonden

Na een pauze van twee jaar dook The Flight Attendant dit voorjaar weer op met seizoen twee. De Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco staat centraal met Zosia Mamet in deze dramedy, waardoor de kijkers een nieuw gevoel van mysterie en duistere komedie krijgen. Deze keer wordt de hoofdpersoon verwikkeld in een internationaal moordmysterie nadat ze onder de vleugels van de CIA is gebracht.

7 'Tokyo Vice' met Ansel Elgort in de hoofdrol is een lentefavoriet

Ansel Elgort schittert in het nieuwste misdaaddrama van HBO, Tokyo Vice. Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin het leven wordt gevolgd van een Amerikaanse journalist genaamd Jake Adelstein terwijl hij Japan bezoekt in een poging verbinding te maken met de politie van Tokio. Aflevering één ging in première in de eerste week van april en de seizoensfinale is al uitgebracht, dus de hele show kan in één keer worden gebind.

6 'Superman &Lois' is de 10e meest bekeken show op het netwerk

Terwijl het CW Network de producent is, staat Superman & Lois gerangschikt als de 10e meest bekeken televisieserie op HBO Max. Tyler Hoechlin en Bitsie Tulloch werden respectievelijk gecast als Superman en Lois. Dit superheldendrama is momenteel in zijn tweede seizoen en maakt zich op voor aflevering twaalf aan het einde van deze maand. Deze DC Man of Steel en zijn journaliste dame vechten tegen monsters en gaan uitdagingen aan, waarbij ze trouw blijven aan de oorspronkelijke bedoeling van de strips.

5 'Raised By Wolves' bracht zijn tweede seizoen uit in februari

Raised by Wolves debuteerde oorspronkelijk in 2020, maar kwam dit jaar net terug met zijn tweede seizoen. Deze televisieserie is een sci-fi-show die een dystopische wereld volgt waarin het verschil van religie de menselijke kolonie dreigt te verscheuren. Om te proberen deze dreiging te overleven, kregen twee androïden de verantwoordelijkheid om een mensenkind naar een mysterieuze en voorheen onbewoonde planeet te brengen voor de beste kans op groei.

4 'Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty' is een sportserie

De ommezwaai van drama naar de sportwereld, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty werd dit voorjaar uitgezonden. Deze show werpt een (enigszins gedramatiseerde) kijk op de opkomst van de LA Lakers-legendes Dr. Jerry Buss en Magic Johnson in de jaren 80. John C. Reilly en Quincy Isaiah portretteren de glitter en glamour uit de tijd van hun personages in opkomst.

3 'The Gilded Age' staat op nummer 7 in het algemeen voor HBO-shows

Een van de nieuwe drama's van HBO is The Gilded Age, met in de hoofdrollen Christine Baranski, Louisa Jacobson en Carrie Coon. Seizoen één is net uitgebracht en laat kijkers kennismaken met een jonge vrouw die na de dood van haar vader van Pennsylvania naar New York City verhuisde met haar aspirant-schrijver-medeplichtige. Door trouw te blijven aan hoe het leven was tijdens het vergulde tijdperk, doorstaan ze strijd terwijl ze te maken krijgen met grote economische veranderingen.

2 'Peacemaker' debuteerde dit jaar

Peacemaker is een nieuwe actieserie die zwaar doorspekt is met komedie. John Cena schittert als het titulaire personage, een held die vecht voor vrede… maar alles doet om die te bereiken. De show bracht van januari tot februari elke week afleveringen uit, waardoor fans nu het hele seizoen van begin tot eind kunnen bekijken op het HBO Max-netwerk.

1 'Euphoria' is de meest populaire show op het netwerk

De populairste tv-serie die dit jaar door HBO is geproduceerd, is de dramaserie Euphoria. Na drie jaar te hebben gewacht, kwam de show eindelijk uit met seizoen twee, waarmee de verhaallijn van de worstelende tiener Rue en haar vrienden wordt voortgezet, die met hun eigen problemen worden geconfronteerd. Zendaya, Jacob Elordi en Sydney Sweeney leverden intense optredens, waardoor fans snel door de nieuwste afleveringen konden kijken.

Aanbevolen: