Een kijkje in de achtergrond van Harry Styles' begeleidingsband voor zijn 'Love On Tour'-concerten

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de achtergrond van Harry Styles' begeleidingsband voor zijn 'Love On Tour'-concerten
Een kijkje in de achtergrond van Harry Styles' begeleidingsband voor zijn 'Love On Tour'-concerten
Anonim

Als fans naar een concert gaan, richten ze zich vooral op de zanger of band voor hen, maar zonder de begeleidingsband en crew kunnen de shows niet doorgaan.

Harry Styles is bijna klaar met het Amerikaanse deel van zijn Love On Tour en zijn optredens zouden niet de helft zijn van wat ze waren zonder zijn band. Niet dat zijn zang alleen niet geweldig is, maar de band helpt dat zeker naar een hoger niveau te tillen, zoals de openingsmaten van "Golden" of de gitaar in "Kiwi". Natuurlijk, de voormalige boybander pakt een gitaar tijdens de show, maar hij is zeker geen eenmansband.

Zijn band is populair geworden in hun andere recht binnen het fandom, of ze nu een tijdje bij hem zijn geweest of zich net hebben aangemeld tijdens deze tour. Anderen zijn misschien niet teruggevraagd. Ze verdienen enige erkenning. Hier is een kijkje in de achtergrond van Harry Styles' begeleidingsband, inclusief achtergrondzangers en fotografen, voor zijn concert deze tour.

8 Mitch Rowland

Mitchell Rowland maakt al heel lang deel uit van Harry's carrière. Rowland hielp Styles bij het schrijven van zijn beide solo-albums en toerde met hem op Live On Tour en nu Love On Tour. Hij speelt gitaar in de band en is een van Styles' beste vrienden. De manier waarop hij een deel van de band werd, is eigenlijk een behoorlijk interessant verhaal. De 32-jarige woonde bij de geluidstechnicus van Styles en werd gevraagd om op het laatste moment in te vallen als vervanger terwijl Styles zijn debuutalbum aan het maken was. Rowland werkte in een pizzeria voordat hij de wereld rondtoerde met een van de beroemdste popsterren ooit.

7 Sarah Jones

Een ander populair en ervaren lid van de Styles-bandcrew is Sarah Jones. Ze speelt gitaar en is een backing vocalist bij zijn shows. Jones wordt door Styles zelf 'de leider van de band' genoemd en gaat sinds 2017 met hem op tournee. Ze begon op 13-jarige leeftijd met drummen en is een integraal onderdeel van de Harries-fandom geworden. Jones en Rowland hebben een relatie en hebben dit jaar samen een baby gekregen, wat het nieuws tijdens de Grammy Awards bevestigt.

6 Elin Sandberg

Hoewel fans niet helemaal zeker weten hoe ze haar naam moeten uitspreken, is Elin Sandberg een belangrijk onderdeel van de Love On Tour-familie geworden. Ze speelt basgitaar en backing vocals voor Styles. Sandberg komt uit Zweden en is ook een muziekproducent. Sandberg toerde ook met Chloe X Halle, Willow Smith en A. R. Rahman. Ze begon een familieband toen ze 13 was, ging naar Berklee College of Music en heeft nooit meer achterom gekeken. Sandberg is pas dit jaar bij de band gekomen.

5 Pauli Lovejoy

Pauli is dit jaar een nieuwe toevoeging aan de band en is enorm populair geworden onder fans vanwege de manier waarop ze elke avond op tournee energiek met Styles dansen. Hij speelt percussie. Hun naam drukt precies uit hoe ze zijn, liefde en vreugde en dat blijkt tijdens hun optredens. Lovejoy deelt foto's van fans, communiceert met hen op sociale media en zal hopelijk de komende jaren deel uitmaken van de band.

4 Ny Oh

Ny Oh is de pianist en geweldige zanger van Love On Tour. Ze speelt echter ook gitaar en percussie. Haar echte naam is Naomi Ludlow en het gerucht gaat dat ze zijn vorige toetsenist, Claire Uchima, heeft vervangen. Oh is geboren in het Verenigd Koninkrijk en getogen in Nieuw-Zeeland en heeft een EP uitgebracht. Ze toerde met Jonathan Wilson en Jesse Sheehan.

3 Niji Adeleye

Niji speelt piano voor Styles en is dit jaar nieuw in de familie. Hij speelt al bijna 14 jaar piano en komt uit Londen. Adeleye heeft twee jazzalbums uitgebracht en krijgt zijn liefde voor muziek van zijn ouders. Hij is nieuw in de band deze tour, maar heeft de afgelopen jaren alleen en met andere artiesten getoerd in de VS en het VK, waarbij hij plaatste dat hij Madison Square Garden nu 19 keer heeft gespeeld. Indrukwekkend.

2 Harry Lambert

Hoewel hij niet direct deel uitmaakt van de band van Styles, is Harry Lambert zijn tourstylist. Lambert heeft hem de afgelopen zes jaar gestyled op beide tours en andere evenementen, waaronder The Grammy's, The BRIT Awards en meer. Hij is een stylist met a-list-sterren en is een goede vriend van Styles geworden. Hij begon als fotograaf aan de Universiteit van Kent en heeft zich nu gevestigd in de modewereld van Hollywood.

1 Anthony Pham

Nogmaals, geen onderdeel van de band, een essentieel onderdeel van Love On Tour, Anthony Pham is de tourfotograaf van Styles. Telkens wanneer Pham hem vergezelt op tournee, plaatst Styles een foto op Instagram van die show, waar fans gek van worden. Hij fotografeert al heel lang Styles. Wanneer Pham echter een show niet kan bijwonen, vult Helene Pambrun, die ook al jaren met Styles samenwerkt, in.

Aanbevolen: