Dit is waarom fans denken dat Hozier een EDM-nummer zal uitbrengen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Hozier een EDM-nummer zal uitbrengen
Dit is waarom fans denken dat Hozier een EDM-nummer zal uitbrengen
Anonim

Het is bijna drie jaar geleden dat Hozier Wasteland, Baby uitbracht!, een album dat de perfecte voortzetting was van het duizelingwekkende succes van zijn eerste plaat. Hij verbaasde iedereen met zijn eerste grote hit, 'Take Me to Church', maar met zijn volgende releases liet hij de wereld zien dat hij geen one-hit-wonder was. Na zijn laatste album is Andrew Hozier-Byrne zichzelf bezig houden. Hij zei een paar keer dat hij aan nieuwe muziek werkte, maar er was geen indicatie wanneer de wereld het zou horen. Tot voor kort. Toen hij aankondigde dat hij in de nabije toekomst iets nieuws zou uitbrengen, begonnen mensen te speculeren over wat het zou zijn, en slechts een paar dagen geleden spraken ze over de mogelijkheid van een Hozier EDM-nummer. Laten we de recente activiteit van Andrew eens bekijken en kijken waar deze geruchten vandaan komen.

6 Wanneer bracht hij voor het laatst muziek uit?

Terwijl zijn laatste album, Wasteland, Baby!, begin 2019 uitkwam, waren de laatste fans die van Andrew hoorden toen hij het nummer 'The Parting Glass' uitbracht, een cover van een traditioneel Iers lied dat ook gebruikt als onderdeel van de soundtrack van The Walking Dead en dat hij optrad tijdens de Late Late Show in Ierland in april 2020. Het optreden was een eerbetoon aan de mensen die in maart 2020 stierven aan COVID-19, en het werd opgenomen en uitgebracht, waarvan de opbrengst naar de Irish Society for the Prevention of Cruelty to Children gaat. Hij heeft andere nieuwe, originele nummers gespeeld na de release van zijn laatste album, namelijk 'Jackboot Jump' en 'The Love Of…' die hij nog niet heeft uitgebracht ondanks aandringen van de fans.

5 Hij hintte naar enkele maanden geleden nieuwe muziek

Hozier, -instagram-verhaal
Hozier, -instagram-verhaal

Op een heel Hozier manier, begin dit jaar, hintte Andrew op wat nieuwe muziek op zijn Instagram-verhalen en maakte al zijn volgers gek. Hij plaatste wat waarschijnlijk een screenshot was van Google Afbeeldingen, waar je geoogste muizen uit bloemen kon zien gluren, en hij schreef: "ik voordat ik deze zomer iets uitbreng."

Zoals verwacht, begon elke fan die dit zag te speculeren over wanneer de nieuwe muziek zou komen en hoe het zou zijn. Maar naarmate de zomer vorderde en er geen nieuws van Hozier kwam, waren de fans het vergeten.

4 Hij bevestigde dat hij aan een nieuw album werkte

De zomer kwam en ging, en tot grote teleurstelling van de fans kwamen er geen nieuwe nummers uit. Maar toch heeft Hozier bij vele gelegenheden bevestigd dat er vroeg of laat nieuw materiaal zal zijn. Hij heeft dat gezegd in interviews, hij heeft erover gepost en heeft zelfs aangegeven dat hij niet alleen aan nieuwe singles werkte, maar aan een heel nieuw album op Twitter. Vorig jaar tweette hij een peiling waarin hij zei dat hij een IG-serie wilde doen waarin hij iets voorlas aan zijn volgers "terwijl ik een stap terug doe van Twitter om aan het album te werken." Uiteindelijk deed hij een wekelijkse poëzielezing waar fans van hielden, en het hield hen gezelschap tijdens de slechtste momenten van een gecompliceerd jaar als 2020.

3 Hij postte dat hij aan 'Something Cool' werkte

In oktober 2021 leek het wachten eindelijk voorbij. Na een hele zomer te hebben gewacht, vastgehouden aan dat ene Instagram-verhaal dat iedereen valse hoop gaf, gaf Andrew zijn fans eindelijk meer zekerheid over wanneer ze eindelijk weer naar hem zouden kunnen luisteren.

Hij plaatste een foto die hem liet zien in wat een oud kasteel leek te zijn, en schreef: "We werken nu aan iets cools en kunnen niet wachten om het te delen." Het is duidelijk dat zijn volgers daarna gek werden, en ze kunnen niet wachten om te zien wat hij hen te laten zien.

2 De geruchten over een EDM Hozier-track begonnen

Voor de lezers die het niet weten, MEDVZA Music is een EDM-trio dat bestaat uit muzikanten Matt Madwill, Simon de Jano en Luke Degree. De geruchten dat Hozier een EDM-track uitbracht, kwamen naar voren toen de officiële MEDVZA Instagram-pagina een foto plaatste van de drie leden die op dezelfde plek stonden als Andrew toen hij postte dat hij aan iets nieuws werkte. Het bijschrift van de foto zei: "Nieuwe muziek komt eraan nextsingle." Het kostte Hozier-fans maar een paar minuten om de connectie te maken en theorieën te bedenken over een mogelijke samenwerking tussen de artiesten. Het zou zeker een primeur zijn voor Hozier. Hoewel zijn liedjes niet in één specifiek genre kunnen worden gecategoriseerd omdat hij inspiratie ha alt uit verschillende soorten muziek, heeft hij zeker nooit zijn hand op elektronische muziek uitgeprobeerd. Sommige fans waren opgewonden en sommige waren op hun hoede voor de mogelijkheid, maar op de een of andere manier zaten ze allemaal op het puntje van hun stoel.

1 Een lek dat de geruchten heeft aangewakkerd

Na de geruchten over een samenwerking tussen Hozier en MEDVZA, gingen fans op zoek naar bewijs om hun theorieën te ondersteunen, zowel omdat ze niet konden wachten om nieuwe Hozier-muziek te horen en omdat ze wilden zien hoe hij in hemelsnaam zou maken een EDM-track. Het was tenslotte iets wat moeilijk voor te stellen was. Wat ze vonden was een kleine video van een DJ die een remix speelde van wat volgens hen het nieuwe nummer zal zijn. Het is duidelijk dat, hoewel het ongetwijfeld de stem van Andrew en de muziek van MEDVZA was, dat hoogstwaarschijnlijk niet het laatste nummer zal zijn. Maar DJ's hebben de neiging om stukjes onuitgebrachte nummers te draaien tijdens hun sets, dus het is mogelijk dat we net een glimp hebben opgevangen van hoe Hozier's nieuwe muziek zal klinken. Verbazingwekkend, hoewel ongebruikelijk, klinkt zijn stem geweldig, wat bewijst dat hij vrijwel alles kan.

Aanbevolen: