Dit is waarom fans denken dat Jojo Siwa zal eindigen als Miley Cyrus

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Jojo Siwa zal eindigen als Miley Cyrus
Dit is waarom fans denken dat Jojo Siwa zal eindigen als Miley Cyrus
Anonim

Jojo Siwa heeft een kant onthuld die haar fans de afgelopen weken nog nooit hebben gezien, en velen hebben gezegd dat dit het einde is van het glinsterende, sprankelende tijdperk. Ze blaast ook het internet op met groot nieuws over een aanstaande televisieshow en haar coming-outverhaal. Maar wat biedt de toekomst voor Jojo Siwa? Zal haar overgang naar volwassenheid soepel verlopen, of zal ze haar eigen versie van de Miley Cyrus fase doormaken?

Zoals veel mensen weten, liet Miley's evolutie van een Disney-kinderster tot een sloopkogel velen met ongeloof achter. Velen hebben haar gloriedagen als Hanna Montana vergeleken met Jojo Siwa, en fans vragen zich af of Jojo een volledige 180 beurt zal hebben zoals Miley Cyrus.

Laten we eerst een trip down memory lane maken om precies te weten wat fans van Jojo Siwa kunnen verwachten.

TV-sterren

Na auditie te hebben gedaan en de rol van Hannah Montana op 11-jarige leeftijd te hebben gewonnen, begon Miley lange dagen te werken en een druk schema te hebben.

Het personage gaf kleine meisjes de kracht om groot te dromen en leerde hen hoe ze zich moesten gedragen tegenover familie, vrienden en vreemden. Hannah gaf meer om wat er aan de binnenkant was dan aan de buitenkant. Wat haar karakter betreft, was ze een goed rolmodel: hardwerkend, getalenteerd, grappig, attent, eerlijk en kuis.

In tegenstelling tot Miley, die begon met Disney, debuteerde Jojo Siwa samen met haar moeder, Jessalynn, in de realityshow Dance Moms. Hun succesverhalen, terwijl ze de demografische tween beïnvloeden, zijn echter vrijwel hetzelfde.

Vergelijkbare fysieke verschijning

Jojo Siwa en Hannah Montana hebben allebei blond haar, gekleurde skinny jeans en pailletten. Maar in tegenstelling tot de 18-jarige Siwa, had Miley genoeg van haar Disney-personage toen ze bijna volwassen was.

Gezien Jojo's talrijke partnerschappen met Claire's en Nickelodeon Viacom, heeft Siwa waarschijnlijk veel contracten getekend. Naar verluidt bepalen deze contracten hoe Siwa zich presenteert, net als Hannah Montana.

Terwijl Jojo Siwa gestaag profiteerde door haar gezinsvriendelijke merk te behouden, bleef Cyrus relevant door het verhaal te verschuiven naar de rebelse fase. Het brandschoon houden werd een uitdaging voor Miley Cyrus, en ze had het gevoel dat ze gedwongen werd om iemand anders te zijn.

De donkere kant van succes

Jojo Siwa's vergelijking met Miley Cyrus komt over als een deels compliment, deels waarschuwing. Het betekent dat Siwa een generatie-icoon is geworden vanwege hoe goed ze zichzelf kan verkopen aan kinderen met meer dan 12 miljoen YouTube-abonnees, 34 miljoen TikTok-volgers en 10 miljoen Instagram-volgers. Dat betekent echter ook dat ze waarschijnlijk een opstandige fase zal doormaken, net als Miley.

In tegenstelling tot Hannah Montana heeft Siwa misschien geen muzikaal alias om naast haar eigen naam te verkopen, maar ze verkoopt zo ongeveer al het andere. Jojo heeft vele Kids' Choice Awards gewonnen. Ze heeft ook een lijn van Claire's haarelastiekjes en alle denkbare merchandise. Net als Jojo had Hannah Montana haar eigen merchandise, waaronder kleding, cd's, stickers, lunchboxen, rugzakken, schoenen, enz.

De vergelijking zou ook een psychologische afrekening kunnen voorspellen wanneer Siwa besluit dat ze niet meer bij de doelgroep wil of kan passen.

De strijd om op te groeien in de publieke belangstelling

Terwijl ze 12 uur per dag werkte, begon Miley ernstige angsten te ontwikkelen. Het had vaak invloed op haar omgang met vrienden, wat betekende dat ze minder tijd had om aan haar stress te ontsnappen. Tijdens het filmen van een aflevering kreeg Miley haar eerste menstruatie op de set terwijl ze in het wit droeg, en ze had het gevoel dat ze niet weg kon vanwege de druk die ze voelde om haar werk te doen. Miley begon ook verontrustende eisen te stellen aan haar fysieke verschijning.

De zangeres beweerde dat haar zelfbewustzijn als jonge ster het gevolg was van pesten omdat ze last had van acne. Als gevolg daarvan had ze een depressie die zo erg was dat ze door haar vader moest worden gered.

Miley's vader, de countryzanger Billy Ray Cyrus, gaf Disney Channel de schuld van hun familieproblemen en zei dat het geld meer waardeerde dan zijn sterren.

Op een gezonde manier omgaan met roem

Tot nu toe heeft Jojo kleine schandalen gehad; tenzij ze besluit om op controverse te gaan, is er geen manier waarop ze Miley Cyrus zou kunnen inhalen. Veel mensen hebben beweerd dat Miley's drama zich voortzette tot in haar jonge volwassenheid, dus er is nog steeds een kans dat Jojo ook de volle 180 kan gaan. Gelukkig gaat Jojo gezond om met roem.

Miley Cyrus en Jojo Siwa's Friendship

Een gemeenschappelijk feit tussen Jojo Siwa en Miley Cyrus is dat ze allebei stinkend rijk zijn. Jojo is de afgelopen maanden druk bezig geweest met verschillende projecten, waaronder haar nieuwe nummer Nonstop. Ze is momenteel ook te zien op Fox's Celebrity Watch Party samen met haar moeder.

Jojo en Miley hebben een geweldige relatie. Tijdens een van Miley's tourstops in Australië nodigde de zanger Jojo uit om bij de repetitie te komen hangen. Later plaatsten ze de meest schattige foto's op Instagram.

Alleen de tijd zou leren of Jojo Siwa een Miley-fase zal doormaken. Zoals het er nu uitziet, is ze nog steeds de sprankelende, sprankelende persoon die fans al jaren kennen.

Aanbevolen: