Het schattige verhaal van hoe Steve Carell zijn vrouw Nancy ontmoette

Inhoudsopgave:

Het schattige verhaal van hoe Steve Carell zijn vrouw Nancy ontmoette
Het schattige verhaal van hoe Steve Carell zijn vrouw Nancy ontmoette
Anonim

Steve Carell is nu bijna dertig jaar getrouwd met zijn vrouw Nancy. Ze zijn misschien wel een van de meest succesvolle koppels in Hollywood, omdat ze zo lang getrouwd zijn. Voor degenen die het niet weten, Nancy Carell, voorheen bekend als Nancy Walls, speelde de rol van Carol op The Office. Yep, Michael's makelaar en liefdesbelang.

Walls heeft ook rollen gehad in Steve's films, The 40-Year-Old Virgin, Seeking a Friend for the End of the World en Bridesmaids, waarin Steve Carell niet de hoofdrol speelde. Steve ontmoette zijn vrouw eigenlijk lang voor The Office en The 40-Year-Old Virgin. In feite was hij haar leraar in Second City in Chicago. De twee deelden een liefde voor improvisatie en vanaf daar begon het. Laten we een kijkje nemen in de geschiedenis van Steve's relatie met zijn vrouw Nancy.

8 Nancy Walls was de leerling van Steve Carell

Steve Carell was lange tijd een hoofdpodiumartiest bij Second City. Hij woonde een tijdje in Chicago en gaf daar improvisatielessen. Een van zijn studenten was toevallig Nancy Walls, met wie hij later een romantische relatie zou aangaan. Carell vertelde The Guardian dat hij zich onmiddellijk tot haar aangetrokken voelde. "Ze is mooi, intelligent en heel grappig. Ze controleerde alle vakjes in mijn hoofd, maar ik dacht dat ze me haatte omdat ze heel stil om me heen was. Ik dacht dat ze zeker wist dat ik er vol van was, en ik later ontdekte dat ze net zo nerveus was als ik en probeerde cool te doen."

7 Nancy Walls werkte in een bar in Chicago

Tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show in 2015 vertelde Steve Ellen dat zijn vrouw, Nancy, in een bar aan de overkant van het Second City-theater werkte, waar Steve regelmatig zou komen om met haar te praten. Hij was zo bang geweest om haar mee uit te vragen, dat het vele, vele bezoeken kostte voordat een van hen de ander mee uit vroeg na een hele tijd heen en weer geflirt te hebben. Steve zei dat ze allebei erg timide, verlegen en nerveus waren om elkaar heen.

6 Ze werkten allebei aan de dagelijkse show

Zowel Steve als Nancy gingen aan de slag als correspondenten voor The Daily Show. Het komt niet vaak voor dat een stel dezelfde baan krijgt, maar deze twee hadden geluk op die afdeling. Nancy werkte van december 1999 tot augustus 2002 aan de show, terwijl Steve van februari 1999 tot april 2004 aan de show werkte.

5 Steve en Nancy trouwen in 1995

Steve Carell trouwde op 5 augustus 1995 met Nancy Walls. Sindsdien zijn de twee getrouwd. Volgens een interview met Us Weekly zei Carell: "We waren terug in het oosten in Massachusetts en het was meer dan 100 graden en vochtig, en de kerk had geen airconditioning en ik zweette kogels. Ik zal het nooit vergeten." Hij ging verder met te zeggen: "Ik was op het altaar en ik draaide me om. Ze liep door het gangpad en ik stopte meteen met zweten. Ik was vol van dit gevoel van kalmte omdat ik wist dat die persoon mijn partner zou worden en mijn rug zou hebben, en ik zou de hare hebben. Het voelde letterlijk krachtig. Het voelde alsof ik krachtiger was omdat ze een deel van mijn leven was."

4 Steve en Nancy verwelkomden hun eerste kind in 2001

Steve en Nancy verwelkomden hun eerste kind samen, een dochter genaamd Elisabeth Anne Carell, in mei 2001. Geloof het of niet, ze studeert nu aan de Northwestern University. Carell vertelde The Guardian in 2013 dat toen hij en Nancy kinderen kregen, "mijn carrière volledig veranderde. Ik zal de eerste auditie na de geboorte van mijn dochter nooit vergeten. Ik heb het gehaald omdat het me niet meer kon schelen. Alles wat ik wilde doen was thuiskomen bij mijn baby en het veranderde mijn kijk op mijn carrière en op de wereld, op wie ik was."

3 Steve en Nancy verwelkomden hun tweede kind in 2004

Nancy beviel in juni 2004 van haar en Steve's tweede kind, een zoon genaamd John. Steve vertelde The Guardian in 2013 dat "het krijgen van kinderen verreweg het belangrijkste en beste is wat we ooit hebben gedaan." Steve vond het zo leuk om vader te zijn dat hij, toen hij eenmaal zijn rol in The Office had, ervoor zorgde dat de cast en crew elke dag helder en vroeg in de ochtend op hun werk kwamen, zodat ze op tijd thuis konden zijn voor het avondeten. Steve wilde zo vaak als hij kon met zijn gezin kunnen dineren. Hij is absoluut een familieman.

2 Steve en Nancy werkten samen op kantoor

Steve en Nancy zijn geen vreemden als het gaat om samenwerken, en het is duidelijk dat ze een geweldige chemie hebben, dus het werkte geweldig toen Nancy werd gecast als Michael's love interest slash-makelaar in The Office. De personages werkten uiteindelijk niet aan de show, maar hun relatie in het echte leven is nooit wankel geweest.

1 Steve zegt dat Nancy grappiger is dan hij

Steve vertelde The Guardian dat hij denkt dat Nancy grappiger is dan hij is. "Ik deel zeker [een gevoel voor humor] met haar. We vinden dezelfde dingen grappig," zei hij. "We werkten samen aan The Office en we schrijven samen een tv-show. In augustus zijn we 18 jaar getrouwd. Mensen zeggen wat het geheim van een huwelijk is? Er is geen geheim - ik denk dat je geluk hebt."

Aanbevolen: