Deze acteurs kijken niet naar hun eigen tv-programma's

Inhoudsopgave:

Deze acteurs kijken niet naar hun eigen tv-programma's
Deze acteurs kijken niet naar hun eigen tv-programma's
Anonim

Je zou kunnen zeggen dat er een bepaald soort persoon voor nodig is om te handelen, en een bepaald soort persoon om zichzelf met plezier terug te kijken op de camera. Maar zoals we zo vaak in interviews horen, gaan deze twee kwaliteiten niet noodzakelijk hand in hand. Hoewel veel werkende acteurs niet kunnen wachten om te zien hoe alle maanden van hard werken van meerdere teams en disciplines samenkomen om een kunstwerk te maken, is voor anderen het terugkijken op het scherm een beetje te veel om te verwerken, en zelfs sommige Sterren uit de A-lijst hebben moeite om zichzelf op het scherm te zien. Johnny Depp, die in 81 films speelde zonder er één te zien, zei beroemd dat hij zijn films niet kijkt omdat het echt "zijn zaak niet aangaat."Als je aan een film werkt, is het misschien makkelijker om de klus af te ronden en door te gaan naar het volgende project, maar het is niet zo eenvoudig voor degenen die aan een tv-show werken. Deze acteurs moeten steeds hetzelfde personage spelen, soms vele seizoenen achter elkaar. Voor de volgende tv-sterren is het feit dat ze dit personage keer op keer moeten zien, misschien wat hen ervan weerhoudt zichzelf in de eerste plaats te bekijken.

9 Frank Dillane zal 'Fear The Walking Dead' niet kijken

Frank Dillane maakte voor het eerst furore op het scherm als een van de vele acteurs die de jonge Voldemort speelden in de Harry Potter-serie, maar de Britse thespian zou later een van de hoofdrollen spelen in The Walking Dead spin- uit, Fear the Walking Dead, niet dat hij er interesse in had om ernaar te kijken. Terwijl hij de show in 2015 promootte, onthulde Dillane dat hoewel hij zichzelf waarschijnlijk terug zou moeten kijken om zijn prestaties te bekritiseren en te analyseren, hij erg slecht is in het kijken naar zijn eigen werk. "Heel, heel, heel erg slecht", vertelde de acteur aan EW."Ja. Ik heb het niet gezien… ik weet niet of ik… ik wil het echt niet zien." En hij is niet het enige castlid van de zombie-apocalyps-franchise die zich zo voelt.

8 Andrew Lincoln zal zichzelf niet zien vechten tegen zombies

Vraag Andrew Lincoln niet om zijn optreden in The Walking Dead te beoordelen - de Britse acteur kon het je niet vertellen. "Ik heb er een tijdje naar gekeken", vertelde hij aan EW, maar het duurde niet lang, omdat de acteur er gewoon niet van genoot om naar zichzelf te kijken. "Het is een zelfbewust ding om naar mezelf te kijken en te gaan, 'Oh, ik vind het leuk als ik dat doe. Dat is best cool. En dan, 'Oh, ik vind het niet leuk als ik dat doe.' En dat verslaat het doel van wat ik als acteur wil doen, namelijk proberen in de rol te spelen en niet zelfbewust te zijn."

7 'Meisjes' verpest elke kans dat Adam Driver naar zijn werk kijkt

Adam Driver sloot 2021 af met psychologische muziekfilm Annette en leidde Ridley Scott's back-to-back hits House of Gucci en The Last Duel. Niet dat Driver er naar zal kijken, en dat komt allemaal neer op zijn ervaring in het tv-programma dat hem in 2012 zijn grote doorbraak bezorgde: Girls. "Ik zag de pilot van Girls with Lena [Dunham] op haar laptop," vertelde hij Esquire in 2015. "Ik dacht: 'Dit is verschrikkelijk.' Niet de show, maar de ervaring." Hij worstelt echter met het idee om het terug te kijken, om te zien of hij zou moeten leren van zijn "fouten", maar de show deed hem beseffen dat hij zichzelf niet in de gaten kan houden, vooral als ze "door zouden gaan met werken op] het."

6 Matthew Fox vond roem met 'Lost' maar heeft de show nog nooit gezien

Amerikaanse acteur Matthew Fox maakte carrière als hoofdrolspeler in een van de grootste tv-shows van de jaren 90, Party of Five, en bereikte dezelfde prestatie in de jaren 2000 met Lost. Ondanks het succes en de bewondering die deze shows met zich meebrachten, zou Fox zelf nooit een fan kunnen zijn, omdat hij het niet kan uitstaan om zichzelf op het scherm te zien. Tijdens een Emmy Roundtable-discussie in 2010 zei de acteur dat hij dol was op het verhaal van Lost en dat hij de show nooit hoefde te zien omdat hij alles uit het script had gehaald wat hij nodig had."Ik voel me echt niet op mijn gemak als ik naar mezelf kijk", zei hij toen erop gedrukt werd.

5 Naveen Andrews was in de war door het einde van 'Lost'

Net als zijn co-ster Matthew Fox, keek Naveen Andrews niet naar de populaire tv-show, en als gevolg daarvan was hij verbijsterd door het einde van de serie toen het eindigde in 2010. "Ik was erg in de war, alleen omdat ik heb de show nooit gezien. Ik heb de piloot gezien, weet je, omdat je enige kennis moet hebben van het stuk waarin je zit, maar ik heb nog nooit een aflevering van Lost gezien."

4 Connie Britton zal om deze reden niet naar zichzelf kijken in 'American Horror Story'

Connie Britton speelde Vivien, de matriarch van de Harmon-familie die naar het gelijknamige huis in American Horror Story: Murder House verhuist. Britton verscheen in het eerste seizoen en hernam de rol in de achtste. Ze zei dat ze het grootste deel van de show nooit had gezien omdat het te eng was! "Ik heb het niet allemaal teruggekeken omdat ik te bang ben", legde ze uit. Ze keek uiteindelijk aflevering acht, "Rubber Man", en diende het in als haar Emmy-keuze. "Ik ben niet trots", zei ze.

Maroon 5-zanger Adam Levine is geen onbekende om op televisie te worden uitgezonden dankzij zijn rol in The Voice, maar de zanger, die een kleine rol had in American Horror Story: Asylum, keek er om dezelfde reden niet naar. "Ik ben nog steeds te bang om ernaar te kijken!" hij vertelde MTV News.

3 Jerry Springer keek niet eens naar deze naar hem vernoemde show

Van 1991 tot 2018 was Jerry Springer de presentator van 4.969 afleveringen van The Jerry Springer Show, maar de presentator van de talkshow had een heel duidelijke reden waarom hij de show niet terugkeek: het is niet bedoeld om 66-jarige mannen. "Als ik op de universiteit zat, zou ik kijken", zei de iconische presentator. "Ik vind het leuk om te doen. Het is erg leuk. Ik kijk niet naar de show."

2 Kiefer Sutherland heeft nog geen aflevering van '24' gezien, laat staan twee dozijn

Toen 24 debuteerde in 2001, deed de show dingen die geen ander deed op televisie. Met een moordend concept van 24 afleveringen in re altime gedurende 24 uur, was de show een hit en leidde tot twee spin-off-programma's, maar dat was niet genoeg om hoofdrolspeler Kiefer Sutherland te verleiden om een aflevering te kijken. "Ik ben erin geslaagd om 216 afleveringen van 24 te maken, en ik denk niet dat ik er ooit een heb gezien", beweerde hij. De reden? Hij kan niets meer doen aan zijn optreden - dus om te voorkomen dat hij zich "absoluut geschokt" voelt, zoals hij deed nadat hij zichzelf in Stand By Me had gezien, vermijdt hij alle inhoud waaraan hij heeft gewerkt.

1 Maggie Smith's nooit geziene 'Downton Abbey'

Dame Maggie Smith voelt hetzelfde. "Ik heb het niet echt gezien", zegt ze over Downton Abbey, het tv-programma dat haar een ster maakte toen ze eind zeventig was. "Ik ga er niet voor zitten kijken." En zoals veel acteurs, is het omdat de wens om haar uitvoering te bekritiseren te aantrekkelijk is. "Het is frustrerend", zegt ze. "Ik zie altijd dingen die ik anders zou willen doen en denk: 'O, waarom heb ik dat in godsnaam gedaan?'"

Aanbevolen: