Wat is er gebeurd tussen Paul Wesley en Phoebe Tonkin?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Paul Wesley en Phoebe Tonkin?
Wat is er gebeurd tussen Paul Wesley en Phoebe Tonkin?
Anonim

Na een ontmoeting op de set van het tv-programma The Vampire Diaries, hadden Phoebe Tonkin en Paul Wesley vier jaar een relatie. Ze was een Australische schoonheid die beroemd was in de Australische kindertelevisieserie H2O: Just Add Water. Hij was een getrouwde Amerikaanse acteur die bekend stond om zijn hoofdrol in Smallville, Fallen en Wolf Lake. Net als veel andere acteurs die aan CW-shows werkten, vonden ze het geweldig om samen aan de show te werken.

Ze begonnen te daten in 2013 na een jaar naast elkaar te hebben gewerkt. Destijds was Wesley getrouwd toen Tonkin zich bij het CW-drama voegde als Hayley Marshall in seizoen vier voordat ze zich vervolgens bij de cast van TVD-spin-off The Originals voegde.

Het paar hield helaas geen stand, omdat ze onthulden dat hun relatie na vier jaar was beëindigd. Het privépaar heeft nooit teveel onthuld over hun liefdesleven, maar dit is wat er gebeurde tussen Paul Wesley en Phoebe Tonkin.

5 Paul Wesley en Phoebe Tonkin ontmoetten elkaar op de set van The Vampire Diaries

Het paar begon te daten in 2013, na een ontmoeting op de set van The Vampire Diaries. Phoebe speelde de rol van Hayley Marshall in het populaire Amerikaanse tienerdrama tijdens seizoen vier, voordat ze vertrok om zich bij de cast van de spin-off The Originals te voegen. Wesley speelde de hoofdrol, Stefan Salvatore, tijdens het bovennatuurlijke drama.

Op het moment dat Tonkin deelnam aan de show, was Wesley nog steeds getrouwd met Pretty Little Liars-actrice Torrey DeVitto. Wesley en DeVitto kondigden hun scheiding aan in juli 2013. Tegen die herfst werden Tonkin en Wesley samen gespot.

Tonkin's Hayley en Wesley's Stefan hadden pas een scène samen tot een latere crossover-aflevering tussen The Vampire Diaries en zijn spin-off, The Originals.

"Ik had nog nooit met haar gewerkt", vertelde Wesley aan Entertainment Tonight. "Het was erg grappig, we hebben erover gepraat, maar we hebben letterlijk nooit [de scène] gerepeteerd of uitgevoerd. We zeiden gewoon: 'Laten we het gewoon doen als we gaan set', want anders zou het gewoon ongemakkelijk zijn, en het was cool. Het was eigenlijk niet in het minst ongemakkelijk of ongemakkelijk. Het was gewoon een beetje alsof we het net deden, en we zaten er allebei in en we zetten ons er allebei voor in. Het was leuk, het was grappig."

4 Toen Paul Wesley en Phoebe Tonkin uit elkaar gingen

Tonkin en Wesley gingen naar verluidt in maart 2017 uit elkaar na vier jaar daten. e! brak het verhaal van de breuk en merkte op dat het voorheen zeer openbare paar elkaar op Instagram had ontvolgd. Ze waren sinds december 2016 niet meer samen in het openbaar gezien.

"Ze zijn nog steeds goede vrienden", vertelde een bron aan E! Nieuws. "De relatie liep gewoon op zijn beloop." Het koppel heeft de details over hun breuk geheim gehouden. Na hun uiteenvallen nam Tonkin een baan bij Safe Harbor en begon ze meer te werken in haar geboorteland Australië.

3 Zijn Phoebe Tonkin en Paul Wesley weer bij elkaar gekomen?

The Vampire Diaries costars verzoenden zich kort in april 2017 nadat ze een maand eerder uit elkaar waren gegaan. Tijdens hun breuk vertelden meerdere bronnen aan de pers dat het paar uit hun gedeelde huis was verhuisd, maar al snel begon "aan te sluiten" en "vriendelijk" bleef. Ze werden in mei 2017 hand in hand gespot tijdens het winkelen, ondanks de aankondiging van hun breuk. Ze hielden deze fase van hun relatie privé.

Tonkin deelde samen met Wesley een foto om te vieren dat The Vampire Diaries op 10 maart 2017 ten einde loopt. Het stel zat naast elkaar op een tafel vol cast en crew.

"Jullie zijn de afgelopen 5 jaar mijn familie geweest, Julie en Kevin, bedankt dat je me hebt uitgenodigd voor de show in seizoen 4, ik heb zoveel aan jullie te danken en deze ongelooflijke kans die je me gaf, mijn het leven zou zeker niet hetzelfde zijn zonder, en ik ben eeuwig dankbaar", schreef ze in het bijschrift. Tonkin deelde ook een foto van haar en Paul op Instagram-pagina. "Het dilemma van het rustende leven", schreef ze naast een afbeelding van Paul die peinzend naast haar in de auto keek.

2 Phoebe Tonkin nam de regie over

Na de breuk met Paul Wesley na vier jaar, besloot Phoebe Tonkin om achter de camera te gaan werken. Ze regisseerde haar eerste korte film Furlough, op 30-jarige leeftijd. Haar verjaardag en de splitsing inspireerden de overstap van voor naar achter een camera.

"Ik had vorig jaar een breuk meegemaakt en ik wilde me uitbreiden en andere dingen verkennen en [Furlough] voelde als de perfecte gelegenheid om dat te doen", vertelde ze Instyle Australia in 2019. "Alles heeft een soort van op mijn plaats gevallen…ik voel me [nu] gewoon meer zelfverzekerd in mezelf en in mijn passies."

Ze heeft ook onthuld op de Who's A Good Dog? podcast dat de hond van haar vriend Otis haar door haar breuk heen heeft geholpen.

"Vooral als je op die momenten bent waarop je het een beetje moeilijk vindt om die ochtend uit bed te komen", onthulde Phoebe in de Kate Leaver-podcast. "Het dwingt je om iets fysieks te doen, en dat is natuurlijk zo heilzaam voor je."

1 Het leven van Paul Wesley en Phoebe Tonkin na de breuk

Paul Wesley was in 2011 getrouwd met Torrey DeVitto, na een ontmoeting op de set van Killer Movie in 2007. In seizoen drie verscheen DeVitto op The Vampire Diaries als Meredith Fell.

Hoewel Paul Wesley nooit met Phoebe Tonkin is getrouwd, vond hij weer liefde bij gezondheidscoach Ines de Ramon. Het stel begon te daten in 2018 en trouwde in februari 2019. Ze leiden een rustig leven buiten de schijnwerpers.

Tonkins liefdesleven is veel meer privé geweest na haar breuk met Paul Wesley. Ze had een korte tijd een relatie met Alex Greenwald. Hij plaatste een foto van haar met zijn Band's, Phantom Planet, t-shirt. "Alsjeblieft, koop alsjeblieft een shirt, het is 21 dagen geleden. Ik heb haar uit mijn huis nodig", voegde hij er gekscherend aan toe als bijschrift.

Phoebe bevestigde de relatie via een Instagram-foto van het kussende paar. Greenwald was eerder verloofd met Captain Marvel-actrice Brie Larson.

Aanbevolen: