Jeff Bezos' vriendin Lauren Sanchez dorst naar Leonardo DiCaprio op LACMA Art Gala

Inhoudsopgave:

Jeff Bezos' vriendin Lauren Sanchez dorst naar Leonardo DiCaprio op LACMA Art Gala
Jeff Bezos' vriendin Lauren Sanchez dorst naar Leonardo DiCaprio op LACMA Art Gala
Anonim

Het internet wordt gek van een nieuwe video, waarin de vriendin van Amazon CEO Jeff Bezos, Lauren Sanchez, de Hollywood-ster Leonardo DiCaprio ontmoet! Het trio kwam elkaar tegen op het 10e jaarlijkse Los Angeles County Museum of Art and Film (LACMA) Gala gepresenteerd door Gucci. In de korte videoclip begint Lauren een gesprek met DiCaprio terwijl ze een behoorlijk fangirl-moment heeft, terwijl haar partner verschijnt ongeïnteresseerd zijn. Bezos, de rijkste man ter wereld met een geschat vermogen van 177 miljard dollar, hoeft zich geen zorgen te maken. Maar fans konden het niet helpen dat Sanchez een beetje te geslagen leek door de A-lister.[EMBED_TWITTER]

Lauren Sanchez vergat Jeff Bezos in een oogwenk

Het is een understatement om te zeggen dat Jeff Bezos een extreem rijke man is… maar zelfs de rijkste man ter wereld verbleekt in vergelijking met Hollywood-hunk Leonardo DiCaprio. In de video die viraal is gegaan, is te zien hoe Lauren Sanchez naar de acteur leunt en hem vol ontzag aankijkt.

Het zorgt ervoor dat Twitter-gebruikers medelijden krijgen met Bezos, omdat zijn partner interessanter leek in DiCaprio dan hem.

"Het is niet de bedoeling dat je meisje zo naar een andere man kijkt…", schreef een gebruiker als reactie.

"Vind je iemand die naar je kijkt zoals de vriendin van Jeff Bezos naar Leo DiCaprio kijkt…" een ander deelde.

Twitter is diep geïnvesteerd in deze 'liefdesdriehoek'

"Lauren Sanchez kijkt naar Leo alsof ze Rose uit Titanic is." een commentaar gelezen.

"Lauren Sanchez stond op het punt alles te riskeren voor Leo", voegde een ander eraan toe.

Bezos is naar verluidt al twee jaar aan het daten met Sanchez en begon een relatie met haar kort nadat hij ermee ophield met zijn ex-vrouw Mackenzie Scott.

Het paar was 25 jaar getrouwd en bevond zich in het middelpunt van een veelbesproken echtscheiding, wat ertoe leidde dat Mackenzie 25% van de Amazon-aandelen van het paar ontving, een belang van 4% in het bedrijf. Ze verdiende $ 38 miljard aan de scheiding, waardoor het de duurste echtscheidingsregeling in de geschiedenis is.

De Don't Look Up-acteur heeft daarentegen een relatie met actrice Camila Morrone, die 22 jaar jonger is dan hij. Het paar is al drie jaar samen.

Aanbevolen: