Jeff Bezos’ vriendin plaatst toondoof Instagram-bericht na virale video met Leonardo DiCaprio

Inhoudsopgave:

Jeff Bezos’ vriendin plaatst toondoof Instagram-bericht na virale video met Leonardo DiCaprio
Jeff Bezos’ vriendin plaatst toondoof Instagram-bericht na virale video met Leonardo DiCaprio
Anonim

Lauren Sanchez won de jackpot toen ze de genegenheid van een van 's werelds rijkste mannen, Jeff Bezos, veilig stelde. In een zee vol vrouwen die graag aan zijn zijde zouden willen zijn, en verwend door alle luxe die zijn levensstijl te bieden heeft, lijkt Lauren te hebben wat nodig is om op te vallen tussen de rest, en heeft hij zijn aandacht en genegenheid gewonnen.

Een recente virale video laat echter zien dat ze, ondanks het feit dat ze een zeer rijke vriend heeft gewonnen, Leonardo DiCaprio niet-zo-stiekem bewondert, en haar flirterige dorst naar de acteur heeft furore gemaakt in de online wereld. In een nutteloze en volledig toondove beweging probeerde Lauren de situatie te bagatelliseren, maar haar flirterige, duizelingwekkende moment was al viraal gegaan.

De vonken vlogen

Gekleed van top tot teen in designerkleding, zag Lauren Sanchez eruit als een pilaar van schoonheid toen ze het LACMA Art and Film Gala bijwoonde aan de arm van Jeff Bezos. Alle ogen waren op haar gericht, want velen waren jaloers op haar omdat ze met een man van ongelooflijke rijkdom en statuur was.

Terwijl mensen haar echter bewonderden omdat ze een plaats in het leven van Jeff Bezos had behaald, leek ze haar ogen op Leonardo DiCaprio te hebben gericht, en ze was zichtbaar geslagen toen ze elkaar kruisten.

De nu virale video toont de uiterlijk flirterige uitwisseling, terwijl Lauren worstelde om haar kalmte te bewaren, en duidelijk onder de indruk was dat ze zo dicht bij DiCaprio was.

Er was geen manier om het te verbergen, ze was hals over kop voor hem, en de video toont elke ongemakkelijke seconde, in haarscherpe details.

Bezos bewoog een stoel aan de kant terwijl hij probeerde de schijnbaar magnetische kracht tussen zijn vriendin en Leonardio DiCaprio te onderscheppen.

Terwijl de wereld vol ontzag toekeek voor dit bizarre moment, had Sanchez goed genoeg alleen kunnen gaan, maar in plaats daarvan plaatste ze een toondoof Instagram-bericht, in een zwakke poging om te doen alsof er helemaal niets mis was gegaan.

The Tone-Deaf Post

Lauren Sanchez zou waarschijnlijk willen dat haar fangirl-moment van het internet zou verdwijnen, en ze ging naar Instagram om haar best te doen om een post te maken die de elektrische uitwisseling tussen haarzelf en DiCaprio volledig negeerde.

Het werkte niet.

Sanchez had haar liefdesverslindende moment kunnen bespreken of het op de een of andere manier kunnen uitleggen, maar gezien het feit dat het viraal was gegaan, werd het negeren van het onderwerp als toondoof beschouwd en werd er nog een extra laag vreemd gedrag aan toegevoegd naar deze toch al slordige situatie.

Ze ondertitelde haar bericht door te schrijven; "Prachtige avond gisteravond op het @LACMA Art + Film Gala georganiseerd door de geweldige @1evachow en @leonardodicaprio", maar fans wisten al dat er niets 'moois' was aan de manier waarop ze zich praktisch op DiCaprio wierp ondanks dat ze de vriendin van Bezos was.

Fans laten zich niet zo gemakkelijk voor de gek houden, en haar duizelingwekkende moment had zich al voltrokken met tal van getuigen om te getuigen van haar aanbidding van DiCaprio, dus het was te laat om het moment te bagatelliseren of het een 'mooie avond' te noemen. Fans wisten al dat haar onvermogen om haar emoties te beheersen haar al in behoorlijk heet water had beland. Sanchez leek al meer op een schoolmeisje met een oogje op Leonardo DiCaprio dan op een vrouw die aan het daten is met de rijkste man ter wereld.

Aanbevolen: