Ed Sheeran kwam ooit Kit Harington en Richard Madden tegen in een openbare badkamer

Inhoudsopgave:

Ed Sheeran kwam ooit Kit Harington en Richard Madden tegen in een openbare badkamer
Ed Sheeran kwam ooit Kit Harington en Richard Madden tegen in een openbare badkamer
Anonim

Ed Sheeran, die onlangs zijn gloednieuwe album uitbracht, voegde zich bij Dax Shepard op zijn podcast Armchair Expert om onder andere de Britse muziekscene, het succes en zijn stint op Game of Thrones te bespreken. De bekroonde zanger keek terug op de keer dat hij acteurs Kit Harington en Richard Madden tegenkwam in een openbare badkamer en herinnerde zich hoe ongemakkelijk het was.

Ed Sheeran morst op ongemakkelijke ontmoetingen met beroemdheden

De Bad Habits-zanger is openhartig over ongemakkelijke ontmoetingen met beroemdheden in openbare badkamers en besprak de tijd dat hij Game of Thrones-sterren Kit Harington en Richard Madden ontmoette.

"Ik heb Kit Harington & Richard Madden ontmoet, beide in urinoirs. Je bent daar en je denkt 'Oh mijn God. Dit is een beetje ongemakkelijk. Ik sta naast Jon Snow.' Niet wetende dat hij denkt: 'Oh mijn God, dit is zo ongemakkelijk'." Sheeran deelde het met Shepar tijdens de podcast.

Ed onthulde verder dat hij een strikte regel had over openbare toiletten en deze liever niet betrad omdat er altijd iemand naar binnen ging en naast de zanger ging staan om naar hem te kijken. Het is duidelijk een ongemakkelijke ervaring voor Sheeran.

"Mijn regel is meestal dat ik niet naar urinoirs ga. Er zullen 20 urinoirs zijn en ik zal aan een einde staan en iemand zal naast me komen staan om gewoon te kijken. Dus mijn regel is Ik meestal niet, " deelde hij.

Ed Sheeran genoot van een cameo in seizoen 7 van Game of Thrones, in de eerste aflevering getiteld Dragonstone. Sheeran deelde een scène met Maisie Williams (die Arya Stark speelde), die ontdekte dat hij samen met andere Lannister-soldaten bij een kampvuur zong.

Terwijl Ed het filmen van de cameo beschreef als een "geweldige" ervaring, voegde hij eraan toe dat de reactie die hij kreeg "vertroebeld" zijn vreugde erover. Game of Thrones is een high-fantasy-serie en fans waren verrast om een beroemdheid te zien die ze zo goed kenden in de toch al serieuze wereld die door de show werd gecreëerd.

Sheerans rol droeg op geen enkele manier bij aan het plot, maar fans vonden het niet smaakvol behandeld. Game of Thrones werd altijd geprezen omdat het een meeslepende ervaring was, maar de aanblik van een bekend gezicht leidde fans af van wat er in de show gebeurde.

Aanbevolen: