The Office': John Krasinki kwam op tegen schrijvers om de verhaallijn van Jim en Pam te redden

Inhoudsopgave:

The Office': John Krasinki kwam op tegen schrijvers om de verhaallijn van Jim en Pam te redden
The Office': John Krasinki kwam op tegen schrijvers om de verhaallijn van Jim en Pam te redden
Anonim

John Krasinski heeft hiermee veel fans behoed voor opraken en het kopen van kuipjes Ben And Jerry's. Jim en Pam waren de belichaming van liefde tijdens The Office dagen en als ze er samen niet uitkomen… kan niemand dat.

Hun romance was zo puur en het zou ronduit onmenselijk zijn geweest om ze uit elkaar te scheuren. Tijdens seizoen acht van de show presenteerden producenten het idee dat Jim Pam bedroog met haar vervanger voor zwangerschapsverlof, Cathy Simms.

John Krasinski onthulde dit nieuws in een inzending voor een nieuw boek over de show genaamd "Welcome to Dunder Mifflin: The Ultimate Oral History of The Office." Krasinski vertelde hoe de showrunners schreven in een scène waarin Jim Halpert vrijt met Cathy tijdens een zakenreis naar Florida.

In zijn hele carrière in de show heeft hij nooit eerder een scène als deze afgewezen.

"Dat is de enige keer dat ik me herinner dat ik mijn voet naar beneden heb gezet …" zegt Krasinski in het boek. "Ik herinner me dingen te zeggen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze eerder zou zeggen, zoals: 'Ik ga het niet schieten."

Het begin van Jim en Pam

"Sorry, wat was de vraag?" ️

Krasinski legde verder uit: Mijn gevoel is dat er een drempel is waarmee je ons publiek kunt pushen. Ze zijn zo toegewijd. We hebben zoveel respect voor hen getoond. Maar er is een moment waarop als je ze te ver duwt, ze nooit meer terugkomen. En ik denk dat als je Jim laat zien dat hij vals speelt, ze nooit meer terug zullen komen.'

Dat zou zeker een aantal fans de deur uit hebben geduwd. Als je al sinds seizoen één voor een paar aan het wroeten bent, heeft het geen zin om de hele fandom te verpesten om wat drama aan te wakkeren.

Gelukkig had John wat trek en kon hij die scène bekrast krijgen. Interessant genoeg verdedigt bedenker Greg Daniels het voorstel nog steeds.

Daniels verklaarde: "Ik heb het gevoel dat dat soort zorgen goed was voor de betrokkenheid van de fans", zei hij. “Ik denk dat ze wisten wat er ging komen. Ze waren erg op hun gemak met de show die ze kregen, en ik moest ze zorgen maken dat ik ze misschien een slecht einde zou geven, zodat ze blij waren als ze een goed einde kregen.'

Het kantoor is op Peacock

Als je ooit een van de beste mockumentary sitcoms op televisie wilt bingewatchen, download dan zo snel mogelijk Peacock!

Aanbevolen: