Denken fans nog steeds dat Taylor Lautner net zo heet is als in zijn 'Twilight'-dagen?

Inhoudsopgave:

Denken fans nog steeds dat Taylor Lautner net zo heet is als in zijn 'Twilight'-dagen?
Denken fans nog steeds dat Taylor Lautner net zo heet is als in zijn 'Twilight'-dagen?
Anonim

De Twilight-acteur was korte tijd weggebleven uit de entertainmentindustrie. En hoewel hij nu 29 jaar oud is, herinneren fans zich hem nog steeds als de hete Indiaan van de Quileute-stam in La Push, Jacob Black. Hoewel sommige mensen misschien denken dat hij tegenwoordig net zo aantrekkelijk is als toen hij jonger was, is de waarheid dat de fysieke gesteldheid die de acteur had toen hij de beminnelijke weerwolf in de vampierensage speelde, niet meer hetzelfde is. Daarom vragen fans zich af of Taylor Lautner nog steeds zo heet is als in zijn Twilight-dagen. Zijn eerste hoofdrol in een film was in de superheldenfilm voor kinderen The Adventures of Sharkboy and Lavagirl, en amper drie jaar later, hij bereikte Hollywood toen hij werd gecast als Jacob Black. Dankzij een ondergeschikte rol in de eerste film bewees Lautner zijn toewijding door op te bouwen om de rol van Jacob in The Twilight Saga: New Moon te behouden toen hij Edwards rivaal werd. Lautner was ongetwijfeld beroemd en de rivaliteit tussen Team Edward en Team Jacob nam toe. Helaas maakte hij tijdens zijn periode als weerwolf de fout om niet naar andere films te gaan.[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/GQlizbovQAg&ab_channel=Movieclips[/EMBED_YT]

Taylor Lautner hield zichzelf fit na de Twilight Saga

Taylor Lautner staat bekend om zijn adembenemende spieren, grote buikspieren en charmante glimlach. Echter, nadat The Twilight Saga eindigde, hebben fans hem niet veel gezien in nieuwe projecten. Er ging zelfs een gerucht dat de acteur door Hollywood op de zwarte lijst kwam te staan en in geen enkele film meer zou spelen.

Ondanks alle critici vanwege zijn afwezigheid in de entertainmentindustrie, zien fans hem graag op Instagram. Tijdens Halloween verkleedde hij zich bijvoorbeeld als cowboy terwijl hij zijn buikspieren liet zien. Fans vulden het commentaargedeelte met complimenten, maar geen van beiden noemde hem hot. Hoewel hij nog steeds spieren heeft, is hij niet de grote man die hij was in zijn Twilight-dagen. Hij is inderdaad magerder en heeft een atletisch figuur.

In de reacties noemen sommige fans hem nog steeds Jacob in plaats van zijn echte naam. Het lijdt geen twijfel dat The Twilight Saga hem internationale faam heeft gekatapulteerd, en hoewel hij niet hetzelfde lichaam heeft als toen hij in de vampierenfilm speelde, blijft Lautner er gezond en aantrekkelijk uitzien.

Waarom stopte Hollywood met het casten van Taylor Lautner?

Terwijl zowel Kristen Stewart als Robert Pattinson een breed scala aan banen op zich namen en allebei nog steeds de beste acteurs zijn, bleef Lautner aan de zijlijn staan. De enige semi-grote rol die hij kreeg, was in Valentijnsdag als onderdeel van een grote cast waarin hij verscheen naast Taylor Swift, met wie hij kort een date had.

Zoals de meeste Twilight-films deed Valentijnsdag het goed aan de kassa, maar slecht bij critici. Hoewel hij op dit punt geschiedenis schreef door de best betaalde tiener van Hollywood te zijn, verwachtte iedereen dat Lautner de volgende grote actiester zou worden toen Twilight begon af te ronden. Hij kreeg de hoofdrol in de spannende thriller Abduction in 2011. Helaas voor hem was de film kritisch gepand en niet alleen omdat hij afgeleid was van soortgelijke films als Taken. Het was zijn optreden. Dat zorgde er met name voor dat de productie in een stroomversnelling kwam, waarbij zijn acteerwerk alom werd bekritiseerd.

In de VS brak Abduction niet eens op het budget, waarvan een groot deel naar Lautners salaris van 5 miljoen dollar ging. Helaas was een struikelblok met Lautners carrière dat hij te duur was.

Was Taylor Lautner gewoon te duur voor Hollywood?

Na het succes van Twilight, weerhield de mislukking van Abduction mensen er niet meteen van om hem te casten. Dat gebeurde vanwege de grote uitbetalingen die hij wilde. De acteur was aanvankelijk verbonden aan Stretch Armstrong en David en Goliath voor de respectievelijke bedragen van 7.5 miljoen en 10 miljoen dollar. Deze films en een handvol andere waaraan hij voorlopig gehecht was, zijn nooit in productie gegaan. Misschien vanwege hoeveel geld ze daar probeerden te blazen als een nog onbewezen ster.

Het leek steeds onwaarschijnlijker dat studio's een return on investment van Lautner zouden krijgen, en de situatie groeide nog meer in de nasleep van Tracers uit 2015, die de ongebruikelijke zet maakte bij zijn debuut op DirecTV voordat hij onopgemerkt bleef in theater twee maanden later. In 2014 verving Lautner het personage van Andy Samberg in de Britse sitcom Cuckoo toen Samberg het te druk had om terug te keren. Lautner speelde Cuckoo's lang verloren gewaande zoon Dale die in Litchfield aankwam op zoek naar zijn vader en een steunpilaar werd voor de volgende drie seizoenen, die allemaal hoog gewaardeerd en populair waren.

Voor de vijfde serie, die alleen in 2019 online werd uitgezonden, was het personage van Lautner echter afwezig zonder uitleg, waardoor de populariteit van de show daalde. De acteur is zeker in staat om personages te spelen die het publiek leuk vindt en wil zien, aangezien zijn afwezigheid bij Cuckoo zo pijnlijk werd gevoeld.

Sommige bronnen zeggen dat de acteur niet bepaald carrièregericht is en niet actief op zoek is naar grote rollen. De reden is dat hij heeft gezegd dat hij meer om zijn familie en vrienden geeft dan om roem en fortuin.

Aanbevolen: