Gigi, Bella en Hailey Pen brengen hulde aan 'Beste vriend' Late Fashion Legend Virgil Abloh

Inhoudsopgave:

Gigi, Bella en Hailey Pen brengen hulde aan 'Beste vriend' Late Fashion Legend Virgil Abloh
Gigi, Bella en Hailey Pen brengen hulde aan 'Beste vriend' Late Fashion Legend Virgil Abloh
Anonim

Hailey Bieber en Gigi en Bella Hadid haastten zich om hun eer te bewijzen na het tragische overlijden van de 41-jarige mode-icoon Virgil Abloh. De artistiek directeur van Louis Vuitton en de oprichter van Off-White verloor zondag zijn strijd tegen cardiale angiosarcoom – een zeldzame en bijzonder vijandige vorm van kanker. Abloh koos ervoor zijn hartverscheurende diagnose geheim te houden, en zijn dood komt voor velen als een schrijnende schok. Hailey Bieber leidde de herdenkingen en deelde een ontroerende foto van haar en Abloh arm in arm terwijl ze haar prachtige bruidsjurk modelleerde, die de ontwerper liefdevol gemaakt. Het model deelde: “Virgil veranderde de manier waarop ik naar streetstyle en mode keek volledig, de manier waarop hij naar dingen keek, inspireerde me diep. Ik zal nooit volledig kunnen uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat ik hem heb gekend en met hem heb samengewerkt, van het lopen op zijn catwalks tot het door hem laten ontwerpen van mijn trouwjurk en alle andere geweldige momenten daartussenin, ik had het gevoel dat hij altijd voor me aan het wroeten was.”

Hailey noemt Virgil 'A once in a Generation Creative Mind'

Bieber vervolgde: "Hij was iemand die altijd leven, charisma, liefde en plezier bracht in elke situatie en in elke kamer die hij binnenliep. Een eens in een generatie creatieve geest die zo zeldzaam is en ik zal zijn impact nooit vergeten. We houden van je Virgil."

Supermodel en moeder Gigi Hadid rouwden ook om het verlies van haar 'beste vriend' en vertelden de wereld dat ze 'diepbedroefd' is. "Hij was 1 van de 1. Zijn vriendelijkheid en energieke vrijgevigheid lieten een blijvende indruk achter op elk leven dat hij aanraakte - hij zorgde ervoor dat iedereen zich gezien en speciaal voelde", schreef ze. “Hij zal diep worden gemist, gekoesterd en gevierd door mij en alle mensen en industrieën die het geluk hebben gehad om rond te werken en de echte supernova achter deze man te kennen.”

Bella vertelt hoe Virgil iedereen die hij ontmoette 'feel special' maakte

Zuster Bella Hadid was net zo aangeslagen door het verlies van Abloh. Onder een reeks foto's van haar met het laat-artistieke genie verklaarde de 25-jarige schoonheid: Hij zorgde ervoor dat elke persoon die hij tegenkwam zich speciaal voelde op welke manier dan ook. Zelfs als de wereld verdrietig was, bracht hij gelach en kleur en schoonheid. De manier waarop hij een positieve invloed had op alles wat hij aanraakte, en altijd aandrong op zijn cultuur/de wereld, is de reden waarom hij een engel op aarde was en een voor zovelen.”

Virgil Abloh laat zijn vrouw Shannon en hun twee kinderen achter.

Aanbevolen: