Wie is de rijkste van de 'Sons Of Anarchy'-cast?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste van de 'Sons Of Anarchy'-cast?
Wie is de rijkste van de 'Sons Of Anarchy'-cast?
Anonim

Meer dan acht jaar sinds het einde van het verhaal, wordt het FX-drama Sons of Anarchy nog steeds door velen geprezen, dankzij de beschikbaarheid van de show op Hulu. Sons of Anarchy draait om een motorclub die patrouilleert om drugsdealers uit Charming, Californië te houden. De groep was beroemd om Jax Teller van Charlie Hunnam, Robert 'Bobby Elvis' Munson van Mark Boone Junior en Clarence 'Clay' Morrow van Ron Perlman. Gedurende de hele serie werd de show geprezen door critici, wat uiteindelijk vijf Emmy-knikken opleverde. Voor de cast gaf de show hen veel exposure, en dat is precies wat ze nodig hadden om andere rollen te krijgen. In feite hebben Hunnam, Boone, Perlman en de rest van de cast het in de loop der jaren erg druk gehad en verschenen ze in meerdere tv-shows en in andere projecten. Natuurlijk hebben ze niet allemaal een grote hit gemaakt; fans hebben zich afgevraagd wat er is gebeurd met Ryan Hurst's carrière na Sons omdat hij uit het zicht leek te verdwijnen. Maar jaren later vraag je je af welke Sons of Anarchy-ster vandaag het meeste heeft verdiend.

Drea De Matteo is vandaag $15 tot $18 miljoen waard

De Matteo, die de beroemde Wendy Case speelde, was een gevestigde actrice lang voordat ze een rol in de show boekte. In het verleden speelde ze zelfs in de Friends-spin-off Joey als Joey's (Matt LeBlanc) zus Gina.

Fans herinneren zich misschien ook de vertolking van Adriana La Cerva door de Matteo in de populaire HBO-serie The Sopranos. De actrice won ook een Emmy voor haar optreden in de show.

Na Sons of Anarchy verscheen de Matteo kort in de Marvel-serie Agents of S. H. I. E. L. D. als Karla Faye Gideon. Kort daarna speelde ze samen met Jennifer Lopez in Shades of Blue. De actrice speelde vervolgens in A Million Little Things en meer recentelijk in Paradise City.

Charlie Hunnam en Ron Perlman zijn elk een indrukwekkende $20 miljoen waard

Zowel Hunnam als Perlman hadden gedurende de hele serie een prominente rol in de serie (hoewel het personage van Perlman veel eerder werd gedood dan dat van Hunnam). En toen het eindigde, gingen beiden door met verschillende grote projecten.

Zo besloot Hunnam om meer films te maken, met onder meer de Lost City of Z, Guy Ritchie's King Arthur: Legend of the Sword, A Million Little Pieces, Children of Men, The Ledge en Papillon. Hunnam nam ook deel aan de Netflix-actiefilm Triple Frontier, met Ben Affleck, Oscar Isaac en Pedro Pascal.

Vanaf het begin wist Hunnam dat de film dieper ingaat op PTSS en daarom nam hij de rol op zich.

“Het was mijn intuïtie voordat ik het script zelfs maar las. Dat is wat me interesseerde in deze wereld, vertelde de acteur aan amNY.

"Wat doe je als je je leven hebt gewijd aan een bepaalde vaardigheden en daardoor tot een echt diep gemeenschapsgevoel behoort… Wat doe je als dat allemaal van je wordt afgenomen?"

Wat Perlman betreft, de acteur speelde in verschillende films nadat hij Sons of Anarchy had verlaten. Deze omvatten onder andere Chuck, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Poker Night, Pottersville en Asher.

De acteur deed ook wat stemacteren voor de animatiefilm The Book of Life en de animatieshows Teenage Mutant Ninja Turtles, Adventure Time, Transformers: Power of the Primes en Netflix's Trollhunters: Tales of Arcadia.

Afgezien hiervan kreeg Perlman lovende kritieken voor zijn optreden als Pernell Harris in het Amazon-misdaaddrama Hand of God. Het was een rol die de acteur nastreefde zodra hij hoorde dat Clay vermoord zou worden.

“Toen ik erachter kwam dat Sons voor mij zou eindigen, begon ik dingen te zoeken en te lezen”, vertelde Perlman aan Esquire. “Hand of God was het derde script dat ik las. Ik had nog nooit iets gezien dat zo'n uitgebreide discussie omvatte als deze.'

Ze was misschien geen lid van de Biker Club, maar Katey Sagal neemt de eerste plaats in

Toen ze klaar was met werken aan de show, ging Segal gewoon door. Om te beginnen ging ze meteen aan de slag met andere tv-shows, waaronder The Big Bang Theory, This is Us, Superior Donuts, Brooklyn Nine-Nine, Shameless en zelfs de Sons of Anarchy spin-off Mayans M. C. waar ze haar rol even hernam.

Tegelijkertijd speelde Sagal kort in de populaire Netflix-serie Dead to Me. Voor de maker van de serie, Liz Feldman, had de casting van de actrice niet perfecter kunnen zijn.

"We waren op zoek naar iemand waarvan je echt kon geloven dat het Judy's moeder zou zijn, dus iemand die een beetje op haar lijkt", vertelde Feldman aan TVLine. "Maar ook iemand die de komedie en haar lef die we zochten in deze vrouw echt in evenwicht kon brengen."

Naast deze tv-projecten deed Sagal wat filmwerk, onder meer in Pitch Perfect 2 en Bleed for This. Tegenwoordig zou de actrice tussen de $ 30 en $ 35 miljoen waard zijn. En ja, ze is momenteel de rijkste van de Sons of Anarchy-sterren.

Aanbevolen: