Wie is Michael Jackson's draagmoeder Debbie Rowe en waar is ze nu?

Inhoudsopgave:

Wie is Michael Jackson's draagmoeder Debbie Rowe en waar is ze nu?
Wie is Michael Jackson's draagmoeder Debbie Rowe en waar is ze nu?
Anonim

Michael Jacksons leven is altijd omgeven geweest door controverse, zowel voor als na zijn tragische dood in 2009. Ondanks dat hij zijn kinderen voor de media verborgen hield en ze een normaal leven gaf, was het vaderschap van de King of Pop een favoriet onderwerp van de druk op. Jarenlang bleven roddelbladen twijfelen aan de seksualiteit van de zanger en de relatie met de moeder van zijn kinderen, Debbie Rowe. De twee hebben nooit seks gehad, waardoor Rowe een surrogaat werd voor de twee kinderen van Jackson, Michael Joseph "Prince" Jackson Jr. en Paris Katherine Jackson. Hier is alles wat u moet weten over dit complexe ex-echtpaar.

Wie is Debbie Rowe?

Geboren Deborah Jeanne Rowe, de moeder van twee is een dermatologie-assistent gevestigd in Palmdale, Californië. Ze werkte vroeger op het kantoor van een dermatoloog in Los Angeles, waar ze Jackson ontmoette die werd behandeld voor vitiligo. De ex-vrouw van de Thriller-hitmaker, Lisa Marie Presley, zei dat Rowe "verliefd was op" de muzieklegende. "Ik wist dat Debbie Rowe aanbood om het voor hem te doen terwijl we getrouwd waren, volgens hem", vertelde Presley aan Playboy over Jacksons babyplannen met Rowe. "Ze was een verpleegster die verliefd op hem was en aanbood zijn baby's te krijgen."

Toen hem werd gevraagd of ze "geholpen werd om ermee in te stemmen", zei Presley: "soort van. 'Debbie Rowe zegt dat ze het zal doen.' Oké, laat Debbie Rowe het doen! En het is grappig, toen ik me voorstelde een kind met hem te hebben, kon ik alleen maar een nachtmerrie over de voogdij zien.' Afgezien van openbare optredens met Jackson en roddelnieuws over hun relatie, heeft Rowe nooit echt een groot deel van haar leven met het publiek gedeeld. In 2003 gaf ze echter een geweldig interview waarin alle geheimen van haar gecompliceerde relatie met Jackson en hun kinderen werden onthuld.

De waarheid over de relatie tussen Michael Jackson en Debbie Rowe

Jackson trouwde in 1996 met Rowe, 15 jaar nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze hadden een supergeheime huwelijksceremonie in Sydney, Australië, slechts een jaar voordat ze beviel van Prince. "Ik ging naar het 'kantoor', dat is wat we de medische kliniek noemden", zei de verpleegster over het concipiëren van haar eerstgeborene. "Ze hebben me geïmpregneerd. Het is net alsof ik mijn merries impregneer voor de fokkerij. Het was heel technisch. Net zoals ik het sperma in mijn paard steek, dit is wat ze met mij deden. Ik was zijn volbloed." Toch zag ze het als een "geschenk" aan Jackson.

"Michael was gescheiden, eenzaam en wilde kinderen. Ik was degene die tegen hem zei: 'Ik zal je baby's krijgen'", legde Rowe uit. "Ik bood hem mijn baarmoeder aan. Het was een geschenk. Het was iets dat ik deed om hem gelukkig te houden." Ze voegde eraan toe dat Jackson alle ouderlijke taken in het huwelijk deed. "Ik deed het voor hem om vader te worden, niet voor mij om moeder te worden", zei de verpleegster over het trouwen met Jackson en het krijgen van zijn kinderen."Je verdient de titel ouder. Ik heb absoluut niets gedaan om die titel te verdienen. Dat komt omdat Michael al het ouderschap deed. Ik deed het niet om moeder te zijn. Ik verschoonde geen luiers. Ik stond niet op midden in de nacht, zelfs toen ik daar was, deed Michael het allemaal."

14 maanden na de geboorte van Prince verwelkomden Rowe en Jackson Paris. "Ik greep haar en ging gewoon naar huis met alle placenta en alles over haar heen", zei de surrogaat die er een hekel aan had om in het openbaar te zijn. In 1999 leidde dat uiteindelijk tot haar scheiding van Jackson. Rowe gaf de Beat It-zangeres de volledige voogdij over hun kinderen. Ze ontving ook een schikking van $ 8 miljoen en een huis in Beverly Hills, Californië.

Waar is Debbie Rowe nu en is ze close met de kinderen?

In 2001 probeerde Rowe haar ouderlijke rechten te beëindigen. Twee jaar later werd Jackson beschuldigd van misbruik en de verpleegster vocht om het terug te draaien omdat ze bang was dat de kindermeisjes en broers en zussen van de zangeres Prince en Paris zouden blootstellen aan de islamitische leer. Gerechtsdocumenten uit 2005 verklaarden dat "omdat ze joods is, Deborah vreesde dat de kinderen mishandeld zouden worden als Michael de associatie zou voortzetten." Datzelfde jaar getuigde ze dat ze beperkte bezoeken aan haar kinderen kreeg - acht uur per 45 dagen.

Te midden van die zaak verkocht Rowe haar huis in Beverly Hills voor $ 1,3 miljoen en kocht ze een ranch in Palmdale. Een jaar later klaagde ze Jackson aan voor betaling van $ 195.000 en één betaling van $ 50.000 om een voogdijzaak te vervolgen. De zangeres werd vervolgens veroordeeld tot het betalen van $ 60.000 aan juridische kosten.

In 2021 begon Paris over de hereniging met haar moeder en het leren kennen van haar. "Het is cool om haar te leren kennen, om te zien hoe we op elkaar lijken, om te ontdekken van wat voor soort muziek ze echt houdt", vertelde Paris aan Willow Smith tijdens een aflevering van Red Table Talk. "Ze houdt echt van country en folk, dus ik heb haar wat dingen gestuurd waar ik aan werk." Rowe zei ook dat "het gewoon cool is om haar als vriend te hebben."

Aanbevolen: