Wat vindt de conservatieve familie van Priyanka van Nick Jonas en haar draagmoeder?

Inhoudsopgave:

Wat vindt de conservatieve familie van Priyanka van Nick Jonas en haar draagmoeder?
Wat vindt de conservatieve familie van Priyanka van Nick Jonas en haar draagmoeder?
Anonim

De 800k-bruiloft van Priyanka Chopra en Nick Jonas liet fans stromen over hun extravagante Indiase bruiloft. Vier jaar nadat de jongste Jonas Brothers-ster en het Bollywood-icoon in het huwelijksbootje stapten, leken ze traditionele wegen in hun relatie te volgen - niet tot hun meest recente relatieaankondiging. Mensen vragen zich echter nog steeds af wat de details van hun nieuwe familie zijn.

Hoe lang hebben ze draagmoederschap geheim gehouden? Wist de conservatieve familie van Priyanka er al van, of waren ze ook verrast? Wat deed Priyanka en Nick Jonas besluiten om een draagzwangerschap te krijgen? Blijf lezen om erachter te komen wat de familie van Priyanka Chopra Jonas denkt…

6 Hebben Nick en Priyanka een baby gekregen?

In januari 2022 verwelkomde het paar niet nog een jaar samen met alleen de twee. Op 21 januari maakten ze ook de geboorte van hun eerste baby bekend, hun oudste dochter M alti Marie Chopra Jonas. Nick en Priyanka vertelden later het geslacht na de verwelkoming van hun draagmoeder, gevolgd door een Instagram-bericht van Priyanka waarin ze uitdrukte hoe dankbaar ze was om haar allereerste Moederdag te vieren.

Veel van hun fans en beroemde vrienden, waaronder Kerry Washington, Sofia Carson en Gal Gadot, spraken hun felicitaties en gelukkige wensen uit voor de nieuwe velen door op Priyanka's post te reageren. Het was geen verrassing toen het nieuws de kop van CBS News bereikte, slechts twee dagen na de grote aankondiging van het powerkoppel.

5 Is de baby van Nick Jonas en Priyanka prematuur?

De surrogaatbaby van Priyanka en Nick Jonas moest meer dan drie maanden op de NICU of Newborn Intensive Care blijven, en dit is volgens Priyanka's Instagram-post van april 2022. Volgens Priyanka werd baby M alti prematuur geboren, wat betekent dat de draagmoeder twaalf weken eerder dan haar uitgerekende datum is bevallen. Het was emotioneel een uitdaging voor de nieuwe ouders, aangezien baby's op de NICU een hoog gezondheidsrisico lopen omdat hun organen nog niet volledig ontwikkeld zijn.

Gevestigd in een ziekenhuis in Zuid-Californië, moesten Priyanka en Nick de voortgang van de ontwikkeling van hun baby nauwlettend volgen met de hulp van het personeel van de NICU. De dokters gaven hun dochter in april eindelijk het signaal om naar huis te gaan, nadat ze 100 dagen in het ziekenhuis hadden gelegen.

4 Priyanka Chopra heeft altijd al baby's gewild

Priyanka Chopra, nu 39 jaar oud, is open geweest over het willen van baby's met haar man Nick Jonas, 29 jaar oud. In een interview met The Sunday Times zegt ze zelfs dat een cricketteam van elf spelers haar blij zou maken. "Ik wil kinderen, zoveel als ik kan hebben", voegt de Bollywood-actrice toe.

Ondertussen toont Nick Jonas ook steun voor haar vrouw en zegt: "We zouden gezegend zijn met elk kind, zoon of dochter of wat dan ook", in een interview met Extra. Het paar heeft het publiek openlijk verteld over hun langetermijndoelen voor het gezin, wat de druk van de media op Priyanka om zwanger te worden vergroot.

3 Waarom kozen Nick Jonas en Priyanka voor draagmoederschap?

Geruchten over de breuk tussen Nick Jonas en Priyanka ontstonden toen Priyanka 'Jonas' van haar Instagram-profiel verwijderde. Sommige fans speculeerden dat het zou kunnen zijn omdat hun behoefte aan een baby niet parallel liep met hun levensstijl. Terwijl Priyanka net klaar was met The Matrix Resurrections, een film uit 2021, speelde ze de rol van Sati naast co-sterren Keanu Reeves en Jessica Henwick, en Nick Jonas voltooide net zijn laatste seizoen op The Voice; de twee hebben het druk gehad.

Priyanka's leeftijd is ook een reden geweest dat ze voor draagmoederschap hebben gekozen, omdat zwangerschap op 39-jarige leeftijd ingewikkelder wordt en meer gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Ze erkennen allebei de moeilijkheid in hun schema en Priyanka's leeftijd en overtuigen hen ervan dat draagzwangerschap voor hen de beste methode is voor de conceptie van een kind.

2 Priyanka Chopra Jonas' conservatieve familie uit Punjabi

Als wat Priyanka een middenklassefamilie noemt, wordt haar in India gevestigde familie door velen als welgesteld beschouwd vanwege haar moeder, Madhu Chopra, en vader, Ashok Chopra, die beide dokters zijn. Toen Priyanka nog maar net haar carrière in praal en film begon, was haar familie resoluut tegen haar beslissing. Het duurde echter niet lang voordat haar familie hun dochter zag veranderen in een van de meest gewilde Bollywood-actrices. Priyanka's zus Parineeti Chopra volgt ook haar stappen als Bollywood-actrice.

Priyanka heeft geprobeerd de traditionele waarden van haar familie te volgen, zoals hoe zij en Nick een hindoe-huwelijk hadden. Hoewel haar ouders een onopvallende levensstijl voor haar hadden willen hebben en een carrière nastreefden die minder openbaar was dan een beroemdheid, accepteren ze nu Priyanka's bekendheid. In sommige gevallen hebben ze zelfs ingestemd met het beantwoorden van interviews over haar en Nick in het verleden.

1 Priyanka's familie is blij voor Nick Jonas en haar draagmoeder

Meera, de nicht van Priyanka, zegt dat ze blij is met Priyanka's nieuwe levenshoofdstuk. Hoewel het nieuws over baby M alti voor velen een verrassing was, was de familie van Priyanka op de hoogte van hun plannen. Hoewel de media sinds de aankondiging geen interview van Priyanka's ouders hebben gehad, liet Nick Extra in 2021 doorschemeren dat zodra ze besluiten om in de toekomst een gezin te stichten, hun ouders inderdaad betrokken zullen zijn bij het noemen van hun kind.

Nick Jonas zegt zelfs: "Ik weet zeker dat haar moeder zal willen meewerken, en mijn familie zou ook willen meewerken", pratend over hoe hun ouders inspraak willen hebben in de naam van hun kind.

Aanbevolen: