Hoeveel verdient Jaden Smith van alleen water?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Jaden Smith van alleen water?
Hoeveel verdient Jaden Smith van alleen water?
Anonim

Jaden Smith is een van de meest herkenbare Hollywood-beroemdheden van vandaag. In sommige opzichten kan dat te wijten zijn aan zijn beroemde (en soms controversiële) ouders, Will Smith en Jada Pinkett Smith. Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat Jaden tijdens het opgroeien alleen vooruitgang heeft geboekt in zijn carrière. Natuurlijk, hij is misschien begonnen met acteeroptredens van zijn ouders, maar Jaden creëerde al snel helemaal alleen buzz nadat hij samen met Jackie Chan de hoofdrol speelde in The Karate Kid toen hij SLECHTS 10 jaar oud was.

Inderdaad, je zou kunnen zeggen dat Jaden zo vastbesloten was om uit de schaduw van zijn ouders te treden dat hij zichzelf als kind al dwong om hard te werken (hij vroeg later aan zijn vader om hem ook te emanciperen). In feite bleef hij in zijn eentje hoofdrollen nastreven (ook in Netflix's The Get Down, die na SLECHTS één seizoen werd geannuleerd). Tegelijkertijd ontwikkelde Jaden ook een ondernemersmentaliteit en een passie voor het promoten van verschillende doelen (zoals het steunen van daklozen, wat onlangs voor controverse zorgde).

Dit is precies wat leidde tot de lancering van zijn bedrijf, JUST Water, enkele jaren geleden. En nu lijkt het erop dat het bedrijf klaar is om van de Hollywood-ster een fortuin te maken.

Jaden Smith begon het bedrijf omdat hij zich 'gedwongen uit plastic moest drinken'

Van alle elementen van de aarde heeft Jaden het gevoel dat zijn band met water het sterkst is. "Ik voel me helemaal verbonden met water", merkte hij ooit op. "Ik heb het gevoel dat het een van de meest spirituele en interessante elementen op aarde is." Het is ook het element dat hem fascineert.

"Als je iets op aarde bevriest, wordt het kleiner, maar water zet uit als je het bevriest!" legde Jaden uit. "Zelfs in sommige bomen zal water langs de schors van de boom stromen en tegen de zwaartekracht in gaan. Water doet zoveel dingen die GEWOON onnatuurlijk en niet normaal zijn.”

En dus zou je kunnen zeggen dat JUST Water voortkwam uit een verlangen dat Jaden zijn connectie met water nastreefde. Meer dan dat wilde hij echter iets doen aan de plasticvervuiling in de oceanen. Tegelijkertijd had Jaden het gevoel dat hij geen keus had wat betreft drinkwater.

“We hebben allemaal dorst. Ik heb dorst en moest nog steeds uit plastic drinken”, legde hij uit. "Zelfs niet gedwongen - ik had geen alternatieven." En dus lanceerde hij, met de hulp van de oude vriend van deze familie, Drew Fitzgerald, zijn eigen verpakte waterbedrijf.

In het begin speelde Jaden ook met het idee om met een nieuw frisdrankbedrijf te komen. Maar verpakt water was GEWOON logischer. "Ik wist dat het heel moeilijk zou worden om een nieuwe frisdrank te maken", legde hij uit. "En ik wist dat het recept voor water over de hele wereld vrijwel hetzelfde is en dat het een stuk eenvoudiger zou zijn om een nieuw waterflessenbedrijf op te richten dan een frisdrankbedrijf." En dus richtte Jaden JUST Water op toen hij nog maar 12 jaar oud was.

JUST Water bevordert het gebruik van dozen boven flessen

Wat JUST Water uniek maakt, is dat het zijn hele drankenlijn in dozen verpakt, in plaats van de plastic flessen die andere bedrijven al jaren gebruiken. Volgens het bedrijf is hun verpakking met trots gemaakt met "54% papierkarton". Hierdoor kunnen ze hun CO2-uitstoot aanzienlijk terugdringen. "We ontdekten dat papier slechts 20% bijdraagt aan de CO2-impact van onze doos, hoewel dit het grootste deel van het pakket uitmaakt", legt JUST Water verder uit. Ondertussen wordt het karton ook aangevuld met een suikerrietdop.

Wat betreft de smaak van het water, JUST Water is trots op het verpakken van bronwater dat van nature rijk is aan mineralen. Jaden zweert ook bij zijn smaak. Hij zegt dat die van hen "knapperig en natuurlijk" is.

Dus, hoeveel verdient Jaden Smith van ALLEEN water?

Hoewel het onmogelijk is om precies te bepalen hoeveel Jaden verdient met zijn wateractiviteiten (het bedrijf publiceert niet eens zijn financiële overzichten), is het vermeldenswaard dat JUST Water het de afgelopen jaren goed heeft gedaan. Dit kan te wijten zijn aan veranderingen in het consumentengedrag, aangezien velen proberen plastic voor eenmalig gebruik af te schaffen. Sommige rapporten suggereren zelfs dat het bedrijf erin slaagt om jaarlijks meer dan $ 3 miljoen aan omzet te behalen.

Sinds de lancering van het bedrijf is JUST Water ook wereldwijd uitgebreid en heeft het drie bottelfaciliteiten geopend in de VS, Australië en het VK. Hun producten zijn ook verkrijgbaar in meer dan 15.000 winkellocaties in Noord-Amerika. JUST Water is tot op heden ook aanwezig in maar liefst 10 landen.

De toekomst ziet er zeker rooskleurig uit voor Jaden en JUST Water. Sterker nog, de zaken blijven aantrekken. "We hebben ons bedrijf vorig jaar verdubbeld, we hebben het bedrijf dit jaar verdrievoudigd en zijn op schema om het volgend jaar bijna te verdrievoudigen", onthulde Ira Laufer, CEO van JUST Water, zelfs in 2019.

Rond die tijd had JUST Water ook nog spannender nieuws. Het bedrijf onthulde dat het een tweejarige deal sloot met IKEA Australia om de exclusieve waterleverancier te worden. Dit heeft er in wezen toe bijgedragen dat de waardering van JUST Water op een indrukwekkende $ 100 miljoen kwam.

Dat gezegd hebbende, is het onduidelijk of de deal van JUST Water met IKEA Australia niet doorging. Aan de andere kant betrad het bedrijf uiteindelijk de Australische markt met zijn artikelen die verkrijgbaar waren bij de Australische kruidenier Woolworths.

Aanbevolen: