Waarom Jaden Smith op 15-jarige leeftijd om emancipatie van Will Smith vroeg

Inhoudsopgave:

Waarom Jaden Smith op 15-jarige leeftijd om emancipatie van Will Smith vroeg
Waarom Jaden Smith op 15-jarige leeftijd om emancipatie van Will Smith vroeg
Anonim

De laatste tijd zijn alle ogen gericht op Will Smith na zijn pensionering van de Academie vanwege het slaan van Chris Rock op het Oscar-podium. Het zet ook zijn familie in de schijnwerpers, vooral sinds de King Richard-acteur emotioneel werd over het verdedigen van zijn vrouw Jada Pinkett Smith. Hun zoon Jaden Smith sprak ook zijn steun uit voor de veroordeelde acties van zijn vader, die een reactie van fans veroorzaakten.

Maar wist je dat de jonge Smith zijn vader niet altijd heeft gesteund? Op 15-jarige leeftijd vroeg hij om te worden geëmancipeerd van de Fresh Prince of Bel-Air-ster. Hier is alles wat je moet weten over Wills vaderschapsstrijd.

Waarom Jaden Smith vroeg om geëmancipeerd te worden van Will Smith

In 2013 werkte Will samen met zijn zoon voor de film met een groot budget, After Earth. Helaas ging het niet goed. Critici waren ook hard voor de prestaties van Jaden. "Nadat de aarde een verschrikkelijke kassa was en een kritieke mislukking was", gaf de senior Smith toe in zijn memoires, Will. "En wat nog erger was, was dat Jaden de klap kreeg. Fans en de pers waren absoluut gemeen; ze zeiden en drukten dingen over Jaden die ik weiger te herhalen. Jaden had trouw alles gedaan wat ik hem had opgedragen, en ik had coachte hem in de ergste openbare mishandeling die hij ooit had meegemaakt."

Hij voegde eraan toe dat zijn zoon het vertrouwen in zijn leiderschap als vader had verloren. Daarom vroeg Jaden om emancipatie. "We hebben het er nooit over gehad, maar ik weet dat hij zich verraden voelde. Hij voelde zich misleid en verloor zijn vertrouwen in mijn leiderschap", vervolgde de ster van Men in Black. "Toen Jaden op vijftienjarige leeftijd vroeg of hij een geëmancipeerde minderjarige was, brak mijn hart. Hij besloot er uiteindelijk niet voor te gaan, maar het is rot om het gevoel te hebben dat je je kinderen pijn hebt gedaan."

Fans hebben ook het gevoel dat die flop van $ 130 miljoen de reden was dat Jaden stopte met acteren en de overstap naar muziek maakte. Zijn vader ziet After Earth immers zelf als een slechte beslissing van zijn kant. "Dat was een paar jaar geleden een waardevolle les voor mij met After Earth", vertelde Will in 2015 aan Variety. "Dat was de meest pijnlijke mislukking in mijn carrière… Mijn zoon was betrokken bij After Earth en ik leidde hem daarin. Dat was was ondraaglijk."

Will Smith maakte ook slechte carrièrekeuzes voor zijn dochter Willow Smith

In 2010 werd Will en Jada's dochter Willow beroemd met haar hit Whip My Hair. Ze was pas 10 jaar oud. Het succes van het nummer leverde haar een tour van een maand op, als opening voor Justin Bieber. Ze was echter niet zo enthousiast over het afmaken ervan. Op de laatste avond van haar Europese tournee vertelde ze haar vader dat ze wilde stoppen. Maar Will duwde haar om haar aanstaande Australische tour te doen. Willow verzette zich door haar hoofd te scheren… En het werkte echt.

"Willow kwam naar de keuken huppelen voor het ontbijt. 'Goedemorgen, papa,' zei Willow opgewekt, terwijl ze naar de koelkast sprong, 'herinnerde Will zich in zijn memoires. "Mijn kaak was bijna ontwricht, losgeraakt en verbrijzeld op de keukenvloer: mijn werelddominerende, haar-opzwepende, toekomstige wereldwijde superster was helemaal kaal. Tijdens de nacht had Willow haar hele hoofd geschoren."

In plaats van boos te worden, realiseerde de vader van drie zich dat hij naar Willow had moeten luisteren. "Mijn geest raasde en klauterde - hoe moest ze haar haar afranselen als ze er geen had? Wie wil er in godsnaam betalen om een kind met zijn hoofd heen en weer te zien zwaaien?" hij ging verder. "Maar voordat ik kon reageren, voelde ik iets langzaam draaien, verschuiven, totdat het op zijn plaats klikte: in een moment van goddelijke verbinding en openbaring had ze me bereikt. Ik leunde voorover, tuurde diep in haar ogen en zei: 'Ik ik begrijp het. Het spijt me zo. Ik zie je.'"

Will Smiths relatie met zijn kinderen vandaag

Jaden en Will lijken tegenwoordig een geweldige relatie te hebben. "And That's How We Do It", twitterde Jaden ter ondersteuning van de Oscars-klap van zijn vader. Fans vonden het ongevoelig, maar het laat wel zien dat de Ninety-zanger hoe dan ook aan de kant van zijn vader staat. Wat Willow betreft, haar vader beschreef hun relatie als "de meest uitdagende" maar ook "mooiste" die hij ooit in zijn leven heeft gehad. Dan is er Trey Smith, de zoon van Will met zijn ex-vrouw Sheree Zampino. De acteur gaf toe dat hij zijn oudste kind eerder had verwaarloosd. Maar een paar jaar geleden konden ze hun band 'herstellen en herstellen'. Trey ging zelfs met hem mee naar de 2022 Academy Awards-ceremonie.

Will deelde eerder dat hij en Jada een ontspannen opvoedingsstijl hebben. "We respecteren onze kinderen zoals we ieder ander zouden respecteren", zei hij. "Dingen zoals het opruimen van hun kamer. Je zou een volwassen volwassene nooit vertellen om hun kamer op te ruimen, dus we vertellen onze kinderen niet om hun kamers op te ruimen." Hij voegde eraan toe dat ze "geen straf doen", omdat het meestal meer negatieve effecten heeft. "Ons concept is om hen zo jong mogelijk zoveel mogelijk controle te geven over hun leven en het concept van straf", legde hij uit. "Onze ervaring is - het heeft een iets te veel negatieve kwaliteit."

Aanbevolen: