Deze 8 beroemdheden drinken alleen alkalisch water

Inhoudsopgave:

Deze 8 beroemdheden drinken alleen alkalisch water
Deze 8 beroemdheden drinken alleen alkalisch water
Anonim

Het leven van een beroemdheid is altijd interessant om te volgen, omdat mensen vaak een glimp opvangen van de glamoureuze routines van de beroemdheden. Immers, wie wil er nou niet meedoen aan de nieuwste Hollywood-trend? Door de jaren heen hebben deze beroemdheden ook veel gekke rages en trends bij mensen geïntroduceerd, zodat we ons op de een of andere manier een beetje dichter bij onze idolen kunnen voelen. Van het eten van rauwe lever tot de beruchte Master Cleanse, het lijkt erop dat beroemdheden het hebben geprobeerd het alles. Hoewel ze deze keer zweren bij iets milders: Alkalisch water.

Alkalisch water is in wezen een soort water met een hogere PH-waarde dan je gemiddelde kraan. Met een pH-balans van meer dan 7 zou alkalisch water de hydratatie verbeteren, gewichtsverlies stimuleren, het uiterlijk van uw huid, nagels, haar verbeteren en ontstekingen verminderen. Het is geen wonder dat beroemdheden dit in hun dieet opnemen! Heb je je ooit afgevraagd wie deze celebs zijn? Blijf lezen om erachter te komen!

8 Beyoncé

Beyoncé zweert bij alkalisch water. Ze is ook verantwoordelijk voor het starten van de trend in 2013, toen gelekte rapporten zeiden dat ze alleen speciaal alkalisch water dronk tijdens haar Mrs. Carter World-tour. Nu kost het zingen en dansen van twee uur achter elkaar serieuze energie. Maar goed dat een van de gezondheidsvoordelen van het drinken van alkalisch water het hydraterende vermogen is, wat betekent dat het de waterstof in je lichaam verhoogt. Dit geeft iemand als Beyonce de juiste hoeveelheid energie om rigoureuze dansroutines te blijven uitvoeren terwijl ze live zingt.

7 Miranda Kerr

Voormalig Victoria's Secret Angel en supermodel van wereldklasse Miranda Kerr neemt ook alkalisch water op in haar dieet. In een eerder interview liet ze zich ontvallen dat ze alkalische waterfilters in haar huis heeft geplaatst, inclusief haar douchekoppen, om ervoor te zorgen dat alles wordt gezuiverd. Ze voegt eraan toe dat fit blijven erg belangrijk voor haar is, en dat houdt ook in dat ze een zeer strikt dieet volgt. Afgezien van fruit en gezonde snacks, drinkt ze elke dag twee tot drie liter alkalisch water om haar lichaam in topvorm te houden.

6 Tom House

Voormalig Major League-werper, coach en Quarterback Whisperer Tom House zweert ook bij alkalisch water. Tom, nu een bekende trainer, raadt al zijn topsporters aan om het ook vers uit een waterionisator te drinken. Hij zegt ook dat het opnemen van alkalisch water in hun trainingsregime hun natuurlijke energieniveaus en hydratatie zal verhogen, het metabolisme zal stabiliseren en ontstekingen in de gewrichten zal verminderen. Tom House zegt ook dat het dagelijks drinken van alkalisch water de hersteltijd van zijn cliënten zal verkorten en hun lichaam zal helpen sneller te genezen.

5 Tom Brady

Pro-atleet en beroemde quarterback Tom Brady zweert ook bij alkalisch water en stelt dat dit een van de redenen is waarom hij op zijn leeftijd nog steeds voetbal speelt. De vader van Jack Edward onthult dat de reden dat hij in topvorm is, zijn gezonde levensstijl is, en dat houdt in dat hij heel voorzichtig is met wat hij eet of drinkt. Volgens rapporten drinkt hij regelmatig alkalisch water vanwege de lage zuurgraad en de ontstekingsremmende eigenschappen. Dit komt een steratleet als Brady ten goede omdat het gewrichtspijnen vermindert en zijn atletische prestaties verbetert.

4 Roger D altrey

Rotster en zanger van wereldklasse van de band The Who, Roger D altrey, onderschrijft alkalisch water om gehydrateerd te blijven. Met een carrière van meer dan vijf decennia onthult Roger D altrey dat een van zijn geheimen om gezond te blijven het drinken van alkalisch water is. Hij zegt dat sinds hij ontdekte wat alkalisch water is tijdens een tour in 2009, hij zich zeer bewust is geworden van de voordelen ervan. Hij vertelt in een interview dat hij sinds hij het alkalische water in zijn levensstijl heeft opgenomen, een algemene verbetering van zijn welzijn heeft opgemerkt.

3 Rick Springfield

Grammy-awardwinnaar Rick Springfield staat voor zijn liefde voor alkalisch water. Hij getuigt dat het pH-gebalanceerde water een essentieel ingrediënt is bij het verzorgen van zijn beroemde stem. Hij neemt het ook mee op tournee en zorgt ervoor dat hij de voordelen van alkalisch water maximaliseert terwijl hij onderweg is. Rick bevestigt ook dat de reden dat hij er jong uitziet ondanks dat hij 72 jaar oud is, is omdat hij regelmatig thermonucleair waterstofrijk water drinkt. Dankzij de anti-verouderingseigenschappen kan Rick nog steeds de rockster zijn die hij vandaag de dag is.

2 Mark Wahlberg

Hollywood-acteur en ondernemer Mark Wahlberg houdt absoluut van alkalisch water en prijst regelmatig de gezondheidsvoordelen ervan. De vader van Ella Rae is er zo dol op dat hij zelfs samenwerkte met Sean Combs, ook bekend als P. Diddy, om hun eigen flessenwaterbedrijf te lanceren: AQUAhydrate. Volgens de website is AQUAhydrate ultragezuiverd water, dat 72 elektrolyten bevat, met een alkalische pH-waarde van meer dan 9. Dit betekent dat consumenten een krachtige combinatie van alkalisch, elektrolyten en gezonde mineralen krijgen die het evenwicht in hun lichaam zullen herstellen, en houd ze gehydrateerd en gezond.

1 Yannick Bisson

Last but not least is de Canadese film- en televisieacteur Yannick Bisson ook een liefhebber van alkalisch water. Tijdens het filmen van een tv-show met een goede vriend, Rick Springfield, ontdekte Yannick een Tyent Water-ionisator in zijn huis en moest hij zijn eigen geïoniseerde waterzuiveraar kopen. Hij schrijft zijn hoge energie en het geheim om gehydrateerd te blijven tijdens het filmen toe aan alkalisch water. Hij is zelfs zo'n grote fan van het spul dat zelfs zijn honden uitsluitend alkalisch water drinken om hun schattige neusjes vochtig te houden.

Aanbevolen: