Is Celine Dion weer aan het daten?

Inhoudsopgave:

Is Celine Dion weer aan het daten?
Is Celine Dion weer aan het daten?
Anonim

Tegenwoordig komt Celine Dion om verschillende redenen in de media, of het nu gaat om het annuleren van concerten of om gezondheidsproblemen. Fans zijn onder andere nieuwsgierig naar wat er aan de hand is met haar datingleven, na het tragische overlijden van René Angélil in 2016.

Dion heeft kort besproken hoe haar datingleven tegenwoordig is en volgens haar woorden heeft ze al genoeg liefde om haar heen.

Is Celine Dion weer aan het daten?

Op 54-jarige leeftijd lijkt het erop dat de muziekcarrière van Celine Dion ten einde loopt, aangezien ze veel shows heeft geannuleerd vanwege gezondheidsproblemen. Desalniettemin spreekt ze zich nog steeds uit over serieuze zaken, zoals het uiten van haar zorgen over wat er gaande is in Oekraïne. Ze plaatste een Twitter-bericht en drong er bij landen op aan om het land in deze controversiële tijd te steunen.

In termen van haar relatieleven heeft Dion zichzelf niet bepaald op de markt gebracht. Zoals de iconische zangeres samen met CBC onthulde, was het overlijden van haar overleden echtgenoot René Angélil erg moeilijk te verwerken.

"Het verliezen van de vader van mijn kinderen, mijn man, mijn manager, de persoon van wie ik het meest hou in de wereld en de persoon op wie ik kan vertrouwen zonder iets in twijfel te trekken sinds ik 12 jaar oud was - die persoon verliezen was een groot probleem voor mij. Het weerspiegelde veel mensen met wie ik al 20 jaar omringd ben. We missen hem nog steeds enorm, geloof het of niet."

"Het vergt moed omdat ik een alleenstaande moeder ben en ik niet wil dat mijn kinderen, mijn omgeving en de mensen van wie ik hou dat voelen omdat ik de man van mijn leven heb verloren die ik ga om de essentie te verliezen van waar ik van hou, mijn passie."

"Ik geloof echt dat door al die jaren met René, die me zoveel heeft gegeven, die me zoveel heeft geleerd, die me zoveel bagage heeft gegeven, dat toen hij vertrok naar zijn nieuwe hoofdstuk, zijn nieuwe leven, hij gaf me de rest van zijn bagage. Ik voel hem door de ogen van mijn kinderen en in mij. Ik voelde me heel, heel, heel sterk, waarschijnlijk sterker dan ooit tevoren."

Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat daten geen prioriteit is voor Dion.

Celine Dion staat open voor liefde, maar zoekt er niet naar

De laatste relatie die Dion besprak, was naast People. Tijdens het interview onthulde ze dat er op dit moment veel liefde in haar leven is, dus ze is niet op zoek naar een relatie. Hoewel ze zou onthullen dat ze niet tegen een is.

"Ik weet het niet. Ik heb geen idee."

"Maar op dit moment is liefde zo groot in mijn leven, met mijn kinderen, met het leven zelf", vervolgde ze. "Ik denk niet aan een relatie en word niet weer verliefd. Ik niet. Moet ik zeggen dat het nooit meer zal gebeuren? Ik weet het niet. Ik weet het niet."

Het lijkt erop dat Celine Dion meer dan tevreden is met haar huidige omstandigheden, samen met familie en vrienden. Gezien haar datinggeschiedenis is het meer dan waarschijnlijk dat ze van haar tijd alleen zal blijven genieten, samen met naaste leeftijdsgenoten.

Heeft Celine Dion iemand ontmoet die het overlijden van René Angélil heeft gevolgd?

In termen van haar datingleven weet Celine Dion alleen maar haar overleden echtgenoot René Angélil. Het stel ontmoette elkaar voor het eerst toen Dion nog maar 12 was, omdat ze een werkrelatie zouden beginnen. Rene was toen 38.

Toen Dion 20 werd, veranderde het in een langdurige romantische relatie, die begon in de late jaren '80, helemaal tot Rene's overlijden in 2016.

Sindsdien was Dion in 2019 slechts aan één persoon gekoppeld, Pepe Muñoz, die haar danseres was. De twee werden meestal samen buiten gespot. Dion zou later onthullen dat de twee strikt beste vrienden waren en dat Pepe Muñoz homo was.

Sindsdien is haar relatieleven stil gehouden.

Aanbevolen: