Zijn Vanessa Hudgens en Austin Butler stiekem weer aan het daten?

Inhoudsopgave:

Zijn Vanessa Hudgens en Austin Butler stiekem weer aan het daten?
Zijn Vanessa Hudgens en Austin Butler stiekem weer aan het daten?
Anonim

Als we het hebben over Hollywood-paren die op het scherm zijn uitgeschakeld, stonden Vanessa Hudgens en Austin Butler bovenaan de lijst. Maar wat de perfecte zoete relatie leek, werd zuur toen ze na bijna tien jaar hun relatiebreuk aankondigden. Fans geloven echter dat hun sterke band als koppel ook een reden kan zijn waarom ze stiekem weer met elkaar aan het daten zijn.

Daten Vanessa Hudgens en Austin Butler achter de rug van hun fans om? Geven ze hun relatie een tweede kans, of blijft hun schip voor altijd gezonken? Hoe denken hun fans dat hun relatie comeback mogelijk is? Blijf lezen om erachter te komen …

Waarom zijn Vanessa Hudgens en Austin Butler uit elkaar gegaan?

Aangezien Vanessa Hudgens en Austin Butler allebei succesvol zijn in hun individuele Hollywood-carrières, werd dit ook de reden voor de uiteindelijke ondergang van hun relatie. Na acht jaar gelukkig elkaars partners te zijn geweest bij optredens op de rode loper en media-interviews, besloten de twee uit elkaar te gaan vanwege hun tegenstrijdige schema's.

In 2005 ontmoetten de twee elkaar voor het eerst, maar het was in 2011 toen Vanessa en Austin hun gevoelens voor elkaar serieuzer begonnen te nemen. Op dat moment was Vanessa Hudgens bezig met het filmen van High School Musical met haar ex-vriend, Zac Efron, dus zij en Austin wisselden alleen indrukken van elkaar uit.

Zes jaar later verrasten de twee de media toen de media onthulden dat ze een stel waren dat hun foto's van elkaar zoenend in het openbaar volgde.

Volgens Elle's tijdlijn werd de relatie tussen Austin Butler en Vanessa Hudgens sterker, ondanks hun hectische schema's in hun eerste vijf jaar. In maart 2017 plaatste Vanessa Hudgens zelfs een foto van haar en Austin op Instagram met de hashtag longdistancesucks.

Tussen het einde van 2019 en de eerste weken van 2020 kondigde het paar voor het eerst hun scheiding aan aan hun goede vrienden. Hoewel ze de echte reden achter hun breuk niet officieel hebben bevestigd, geloven fans nog steeds dat het kwam door de moeilijkheid om hun LDR en drukke schema's samen te laten werken.

Zijn Austin Butler en Vanessa Hudgens nog steeds vrienden?

In tegenstelling tot het eindspel van Vanessa Hudgens en Zac Efron, waardoor ze de banden verbraken, geloven fans dat Vanessa een relatief betere relatie heeft met Austin Butler. Zelfs toen fans speculeerden dat Vanessa's Halloween Instagram-bericht van 2020 waarin ze een clown kuste, symboliseerde dat ze Austin kuste, lijkt het onwaarschijnlijk dat het waar is, aangezien Austin noch Vanessa ooit iets negatiefs tegen elkaar hebben gezegd, zelfs nadat ze uit elkaar zijn gegaan.

Sinds ze een lange en stabiele romantische relatie hebben opgebouwd in vergelijking met Vanessa's vierjarige relatie met Zac Efron, hadden zij en Austin een gemeenschappelijke noemer tijdens en na hun relatie door hun liefdesleven zo privé mogelijk te houden. Een bron vertelt Life & Style dat Vanessa "cool" is over Austin en Kaia Garber, de vriendin van Austin. Hoewel het niet bekend is of Austin Butler en Vanessa Hudgens elkaar als vrienden beschouwen, laten hun zeldzame positieve opmerkingen over elkaars leven en hun vroegere relatie zien dat ze beleefd tegen elkaar zijn.

Wat zei Austin Butler over Vanessa Hudgens en zijn relatiebreuk?

Het komt zelden voor dat Vanessa en Austin commentaar geven op hun breuk. Dat is de reden waarom Austin Butler cryptisch reageerde op GQ Hype's interview met hem voor zijn film Elvis en zei: "Het leven zit vol met veranderingen, en je moet een manier vinden om constant te evolueren en te groeien," het trok de aandacht van fans. De opmerkingen van Austin versterkten de overtuiging van fans dat de twee uit elkaar gingen vanwege hun individuele groei en carrière - niet dat ze elkaar tegenhielden toen ze nog samen waren.

Austin Butler kreeg virtueel applaus omdat hij interviewvragen over hem, zijn huidige vriendin Kaia Gerber en ex-vriendin Vanessa Hudgens goed afhandelde. Tot dusver heeft hij ze zo professioneel mogelijk beantwoord op een manier dat hij geen ongewenste negatieve aandacht voor hem of Vanessa en Kaia zou creëren.

Vanessa Hudgens heeft hetzelfde gedaan wanneer hem naar Austin werd gevraagd. Ze zou zo kort en bondig mogelijk antwoorden om verdere vragen over hun scheiding te vermijden.

Zijn Vanessa Hudgens en Austin Butler in het geheim aan het daten?

Hoewel een comeback van Vanessa-Austin hun fans blij zou maken, lijkt het onwaarschijnlijk dat ze dit snel zullen zien, aangezien de twee momenteel een relatie hebben met verschillende partners. Vanaf 2022 heeft Vanessa Hudgens een relatie met professionele honkbalatleet Cole Tucker, terwijl Austin Butler nog steeds een relatie heeft met Kaia Gerber.

Het kostte Vanessa en Austin slechts minder dan een jaar om terug te gaan naar het datingspel na hun breuk, en het lijkt erop dat ze verschillende manieren proberen om hun relaties te laten werken. Vanessa is meer open geweest over haar relatie met Cole Tucker, zoals te zien is in haar interview met Entertainment Tonight, waar ze zegt: "Hij [Cole Tucker] is gewoon een beetje perfect voor mij. Ik ben blij]. ik ben."

Ondertussen neigt Austin naar een meer informele, trage relatie met Kaia Gerber. Ze lijken de dingen stap voor stap te doen, niet overhaast om een serieuze relatie te hebben waarin ze gaan trouwen.

Aanbevolen: