Wie zijn de broers van Chris Rock?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de broers van Chris Rock?
Wie zijn de broers van Chris Rock?
Anonim

Komiek, acteur en regisseur Chris Rock heeft veel media-aandacht gekregen sinds zijn woordenwisseling met Will Smith bij de 94e Academy Awards. De gevolgen van het incident hebben weergalmd in de entertainmentindustrie. Sommige beroemdheden hebben de reactie van Will Smith verdedigd en beweerden dat de grap van Chris over het kapsel van Jada Pinkett Smith onsmakelijk was. Anderen hebben Will Smith aangesproken voor zijn daden, en sommigen verklaarden dat de gewelddadige uitbarsting een manifestatie was van giftige mannelijkheid.

Te midden van deze controverse heeft Chris Rock vertrouwd op de onophoudelijke steun van zijn excentrieke familie. Verschillende broers van Chris Rock hebben gewogen op het controversiële incident, wat aanleiding gaf tot speculatie over de grootte van de familie van de komiek. Dus, wie zijn de broers van Chris Rock, wat doen ze en wat zijn hun reacties op het beruchte Oscar-incident?

8 Charles Ledell Rock overleed in 2006

Chris Rock is momenteel de oudste van de Rock-broers. De ster had echter een oudere halfbroer die in 2006 overleed. Charles Ledell Rock, geboren in 1953, stierf op tragische wijze na een jarenlange strijd tegen alcoholisme en drugsverslaving.

Volgens The Washington Post werd de oudste Rock-broer tijdens zijn leven vaak opgesloten en stierf hij in een opvangcentrum voor daklozen.

7 Tony Rock is een succesvolle stand-upcomedian

Tony Rock is misschien wel de beroemdste van de broers en zussen van Chris Rock. De stand-upcomedian en acteur speelde in verschillende sitcoms en films, waaronder Living Biblically, All of Us en Think Like a Man. Ondanks dat hij in de voetsporen van zijn broer trad, had de ster niet de luxe om mee te cruisen op het succes van Chris Rock.

Tijdens een gesprek met The Washington Post bekende Tony dat het niet altijd een zegen is geweest om de broer van Chris Rock te zijn. “Ik heb niet de luxe om zomaar een setje casual te nemen, een avond vrij te nemen. Want als ik bombardeer, is het 'Oh, hij is niet grappig - hij doet het gewoon vanwege zijn broer.'"

6 Tony Rock was opgewonden door het incident tijdens de Oscars

Tony Rock was ongelooflijk ontevreden over de gewelddadige uitbarsting van Will Smith bij de Academy Awards. De komiek berispte Will Smith onlangs in een van zijn comedyshows.

The Everybody Hates Chris-ster reageerde ook op verschillende vragen over het incident van fans op Twitter. Volgens zijn antwoorden was Tony niet overtuigd door Will Smiths verontschuldiging aan Chris Rock en is hij van mening dat zwaardere straffen nodig zijn.

5 Jordan Rock is ook een stand-upcomedian

Jordan Rock is nog een andere Rock-broer die de schijnwerpers niet schuwt. De komiek had een opmerkelijke rol in HBO's Love Life en speelde samen met Pete Davidson in Big Time Adolescence.

Ondanks zijn late start in de entertainmentindustrie, laat Jordan zich niet intimideren door de successen van zijn broers. Zijn comedy-sets bevatten de opener, I'm Jordan Rock. Ik ben de jongere broer van Chris Rock. Jullie hebben waarschijnlijk nog nooit van mij gehoord. Omdat ik de Solange van mijn familie ben.”

4 Kenny Rock is een acteur en ondernemer

Kenny Rock heeft op onverklaarbare wijze een gezond evenwicht weten te bewaren tussen een entertainmentcarrière en een persoonlijk privéleven. Zijn filmrepertoire is onvergelijkbaar met dat van Chris Rock. Hij verscheen echter in een paar veelgeprezen films, waaronder Coincidental Killer en Vesuvius.

Hoewel Kenny liever uit de schijnwerpers blijft, deelt hij vaak hartverwarmende foto's van zijn familie op Instagram, inclusief herinneringen aan het opgroeien in het Rock-huishouden.

3 Kenny Rock was bedroefd door de Oscar-klap

Kenny Rock heeft ook gewogen op het beruchte incident bij de Oscars. In een interview met de Los Angeles Times bekende de acteur dat het incident ongelooflijk schrijnend was om te zien. Elke keer als ik de video's bekijk, is het als een vertolking die maar door en door blijft gaan in mijn hoofd. Mijn broer was geen bedreiging voor hem en je had op dat moment gewoon geen respect voor hem. Je hebt hem net gekleineerd in het bijzijn van miljoenen mensen die naar de show kijken.'

2 Kenny Rock heeft Will Smith uitgedaagd voor een bokswedstrijd

Kenny Rock is een stap verder gegaan om zijn afkeer te uiten voor het gedrag van Will Smith bij de Oscars. De 42-jarige acteur heeft een open contract getekend voor een mogelijke bokswedstrijd met Will Smith.

Kenny verscheen naast Celebrity Boxing-promotor in een interview met TMZ en zei over het contract: Ik zou in de ring moeten stappen met Will Smith. Geen mitsen, enen of maren erover. Ik laat de handen spreken.”

1 Brian en Andre Rock zijn buiten de schijnwerpers gebleven

Brian en Andre Rock zijn schijnbaar niet in de voetsporen van hun broer Chris getreden, maar leven liever buiten de schijnwerpers. Brian Rock dient naar verluidt als predikant in de kerk en wordt zelden gefotografeerd samen met zijn supersterrenbroers.

Aan de andere kant runt Andre Rock een vrachtwagenbedrijf, genaamd Julius Rock Trucking Inc. naar zijn overleden vader.

Aanbevolen: