Wie is de ex Ellen Barkin van Johnny Depp en wat zei ze in de rechtszaal?

Inhoudsopgave:

Wie is de ex Ellen Barkin van Johnny Depp en wat zei ze in de rechtszaal?
Wie is de ex Ellen Barkin van Johnny Depp en wat zei ze in de rechtszaal?
Anonim

We leren voortdurend nieuwe informatie tijdens de rechtszaak van Johnny Depp en Amber Heard. Niet alleen dat, er beginnen ook nieuwe gezichten naar voren te komen, zoals de populariteit van Depps advocaat Camille Vasquez.

Ellen Barkin is de laatste naam die naar boven komt, na haar getuigenis van 2019 die in de rechtbank werd herhaald. We bekijken wie de actrice is en wat ze in de rechtbank tegen Johnny Depp zei.

Ellen Barkin wordt het meest erkend voor haar rol als smurf in 'Animal Kingdom'

Voor degenen die Ellen Barkin herkennen, is het waarschijnlijk te wijten aan haar betrokkenheid bij Netflix' 'Animal Kingdom', een van de hoofdrollen als Smurf. Fans waren geschokt door haar vertrek uit de show tijdens seizoen 4, wat volgens de uitvoerend producent een wederzijdse beslissing van beide partijen was.

"Ze komt uit de films waar je normaal drie maanden doet en dan ben je klaar, dus ze was verrast dat het zo lang duurde," voegde hij eraan toe.

"Maar ze begreep het en vond het een heel goed verhaal, en ze was erg opgewonden toen we de scène opnamen. Het is een geweldig laatste Macbeth-moment."

Ondanks de exit in 2019 is Barkin actief gebleven en verscheen hij in projecten als ' Breaking News in Yuba County ' en ' The Man from Toronto '. Ze heeft ook een project in 2022 bevestigd met de titel 'The Out-Law'.

De 68-jarige lijkt tegenwoordig terug in de krantenkoppen te komen, maar het is niet voor haar werk op het grote of kleine scherm. In plaats daarvan dook een video op van haar getuigenis uit 2019 tegen Johnny Depp in de rechtbank, waarbij de actrice begin jaren '90 tegen hun relatie sprak.

Ellen Barkin getuigde tegen Johnny Depp in de rechtbank

Barkin beschreef haar relatie met Depp als bijna een decennium lang. Volgens Barkin was Depp in deze periode boos en jaloers.

"Hij was vaak dronken. Hallucinogenen, cocaïne, marihuana" en dat hij "de hele tijd drugs" gebruikte.

Barkin zou onthullen dat Depp uiteindelijk een einde maakte aan de dingen, hoewel er veel jaloezie bij betrokken was tijdens hun tijd samen.

"Ik ging naar huis, er was een groot afscheid huilen, veel jaloers 'doe dit niet, doe dat niet' en daarna heb ik nooit meer iets van hem gehoord," zei ze.

Hij is gewoon een jaloerse man, controlerend. 'Waar ga je heen, met wie ga je, wat heb je gisteravond gedaan?'

Barkin heeft sinds de getuigenis van 2019 geen andere verklaring afgegeven. Wat Depp betreft, hij besprak haar getuigenis in 2020, waarin hij verklaarde dat Barkin erop uit was om hem te pakken te krijgen vanwege het feit dat ze nooit echt met elkaar zijn uitgegaan.

"Mevrouw Barkin en ik waren al een aantal jaren vrienden", vertelde Depp aan het hooggerechtshof. "Er begon een seksueel element met mevrouw Barkin, dat maandenlang aan en uit duurde, echt omdat ze de film maakte die ik toen aan het maken was, Fear and Loathing in Las Vegas en ik veronderstel dat haar verlangens waren … Ze wilde meer dan een relatie, ze wilde een goede relatie met mij en ik wilde dat niet."

"Ik voelde niet hetzelfde voor haar als zij voor mij en ik veronderstel dat ze vanaf dat moment heel erg boos werd en sindsdien heb ik mevrouw Barkin niet meer gesproken."

Fans beginnen te reageren op de getuigenis en net als bij andere gevallen tegen Johnny, kopen ze niet wat Barkin blijkbaar 'verkoopt'.

Fans reageerden negatief op het getuigenis van Ellen Barkin

De getuigenis is al meer dan twee miljoen keer bekeken in slechts één dag. Ondanks de bekendheid en de belangstelling van fans, lijken degenen die op YouTube inspelen, het niet eens te zijn met de woorden van Barkin.

"Heeft het juridische team zojuist een advertentie op Craigslist geplaatst met de vraag of iemand ruzie heeft met Johnny? Ik heb absoluut geen idee waarom ze zelfs getuigde, behalve om zichzelf relevant te maken."

"OMG! Echt 30 jaar geleden … maak je een grapje? Ze grijpen echt naar niets om iets te maken. Waarom??? AH en haar team verliezen deze rechtszaak. Zo niet, dan is er geen gerechtigheid."

"Binnenkort zullen ze zijn kleuterjuf bellen om te getuigen dat hij een driftbui heeft gegooid."

"Dit laat echt zien dat het juridische team van Amber op dit moment gewoon naar de lucht grijpt. Ze hebben echt niets om Camille's verbazingwekkende kruisverhoor van Amber te weerleggen dat solide bewijs bevatte."

Aanbevolen: