Heeft Johnny Depp de advocaat van Amber Heard echt bedreigd in de rechtszaal?

Inhoudsopgave:

Heeft Johnny Depp de advocaat van Amber Heard echt bedreigd in de rechtszaal?
Heeft Johnny Depp de advocaat van Amber Heard echt bedreigd in de rechtszaal?
Anonim

Johnny Depp's proces tegen Amber Heard heeft geleid tot veel schokkende onthullingen over het leven van het voormalige stel samen, en hoe hun veelbesproken breuk hun carrières heeft beïnvloed. En hoewel Depp schijnbaar probeert verder te gaan met zijn leven sinds hij zijn ex-vrouw in de rechtbank heeft gewonnen (en een schikking van $ 10 miljoen heeft gekregen), lijkt het erop dat velen die het proces volgden niet klaar zijn om hetzelfde te doen nog.

Onlangs kwamen er beweringen naar voren dat Depp Elaine Bredehoft, de advocaat van Heard, had bedreigd terwijl ze in de rechtszaal waren. Er is zelfs verondersteld bewijs van het incident. De supporters van Depp hebben het echter ook grotendeels afgewezen en beweerden dat het gewoon weer een georkestreerde PR-stunt is van het team van Heard nadat ze voor de rechtbank had verloren.

Johnny Depps proces tegen Amber Heard bevatte verschillende gedenkwaardige momenten

Met de dagelijkse uitzending van de rechtszaalprocedure trok het proces tussen Depp en Heard miljoenen kijkers. Het maakte ook in wezen beroemdheden uit de juridisch adviseur van Depp en Heard. Om te beginnen is er Camille Vasquez die werd gepromoveerd tot partner bij haar advocatenkantoor, Brown Rudnick, na hun rechtbankoverwinning (hoewel Heard beweerde dat ze verre van onder de indruk van haar was).

En dan, aan de kant van Heard, is er Bredehoft die zelf enkele memorabele momenten had tijdens het proces. Om te beginnen besprak ze memorabel het onderwerp van Depp's mogelijke toekomstige betrokkenheid bij Disney's Pirate 6 en alpaca's. Er waren ook enkele intense momenten in de rechtszaal, en in een daarvan beweerden sommigen dat Depp Bredehoft zou hebben bedreigd of beschimpt.

Dit was het moment waarop Johnny Depp Elaine Bredehoft naar verluidt bedreigde

De claim kwam van Chanley Painter van Court TV die beelden deelde van een vermeende uitwisseling tussen Depp en Bredehoft."Dus ik zit in de rechtszaal [sic] zoals je waarschijnlijk hebt gezien en het is een erg lange zijbalk [sic], net voordat Camille haar kruisverhoor begint, zitten we daar allemaal bezig te zijn, "herinnerde hij zich.

“Ik merk dat Johnny Depp zijn lichaam draait en in deze richting langs [Depps advocaat] Ben Chew kijkt. En ik vraag me af naar wie hij kijkt, en ik zie Elaine. Dit is hij die zijn lichaam draait en hem voorover ziet leunen, hij kijkt naar Elaine Bredehoft, die aan de raadstafel zit.

Schilder zei toen dat Depp schijnbaar een gebaar maakte naar de advocaat van Heard van waar hij zat. En hij begint te gebaren als 'Kom op! Wil je vechten? Kom maar langs', zei hij over de acteur. “En dan legt Ben zijn arm op hem, als ‘Rustig maar’. En hij lacht het een beetje weg en draait zich om.”

De beelden zijn met gemengde reacties ontvangen. En hoewel sommigen het met Painter eens lijken te zijn, verwierpen anderen de claims snel. Commentatoren die de dingen op een andere manier interpreteerden, suggereren dat Johnny de advocaat misschien heeft gewenkt in een soort van 'kom bij ons' gebaar.

Wat Bredehoft zelf betreft, ze heeft nooit publiekelijk gesproken over enige uitwisseling tussen haarzelf en Depp die tijdens het proces heeft plaatsgevonden. Dat gezegd hebbende, de advocaat van Heard zag er naar verluidt boos uit terwijl ze wachtten op het oordeel van de jury.

“Laat na het proces, voordat de jury naar huis ging, ging ElaineBredehoft huilend naar de badkamer. We voelden ons allemaal vreselijk voor haar', schreef Twitter-gebruiker @jamesfromcourt die de procedure bijwoonde. “Nadat ze naar buiten kwam, probeerden we haar aan het lachen te maken. Ik hoop dat het heeft geholpen.'

Elaine Bredehoft heeft zich uitgesproken na rechterlijke uitspraak

En hoewel Bredehoft er naar verluidt soms boos uitzag in de rechtszaal, is ze sindsdien ook naar buiten gegaan om het proces na het vonnis te bespreken. Volgens haar speelden sociale media een rol bij de jury die zich uiteindelijk tegen Heard keerde.

“We hadden camera's in de rechtszaal. Hier hadden we niet alleen een groep Depp-fans die er elke dag waren, er mochten er 100 binnen, ze stonden om één uur 's nachts in de rij om polsbandjes in die rechtszaal te krijgen', legt Bredehoft uit op CBS Mornings."Maar we hadden alles op camera en we hadden geweldige sociale media die heel, heel, heel erg tegen Amber waren."

Bredehoft zei ook dat het team van Depp erin slaagde om "een enorme hoeveelheid bewijs" uit te sluiten, wat de uitspraak beïnvloedde. "Een aantal dingen waren toegestaan in deze rechtbank die niet hadden mogen worden toegestaan, en het zorgde voor verwarring bij de jury", vertelde ze Savannah Guthrie tijdens een interview op TODAY.

Hoewel het bewijs met betrekking tot Depps vermeende dreigement van Bredehoft in de rechtbank op zijn best indirect lijkt, is het mogelijk dat ze elkaar nog niet voor het laatst hebben gezien. Bredehoft heeft al laten weten dat haar cliënt in beroep gaat tegen het vonnis, om te beginnen. Ondertussen zou de actrice zich ook zorgen maken dat Depp opnieuw een rechtszaak tegen haar zou aanspannen. Als dat zou gebeuren, zullen de camera's misschien een nieuwe merkwaardige uitwisseling tussen de acteur en Bredehoft vastleggen.

Aanbevolen: