Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Ellen Barkin?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Ellen Barkin?
Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Ellen Barkin?
Anonim

Johnny Depp zit momenteel midden in een spraakmakende proef en het wereldwijde publiek leert veel over een van hun favoriete acteurs dankzij de verslaggeving van de proef.

Depp's huidige proces heeft alles gehad, van bizarre momenten, hard bewijs dat werd gepresenteerd en veel informatie over zijn eerdere romances die openbaar werden gemaakt.

In zijn jonge jaren had Johnny Depp een relatie met Ellen Barkin, bekend van Animal Kingdom. Veel fans waren verrast toen ze hoorden van hun romance, en ze zijn geïnteresseerd in hoe de twee elkaar hebben ontmoet.

Laten we eens kijken naar Depps romance met Barkin en kijken hoe het paar bij elkaar kwam.

Wat is er gebeurd tussen Ellen Barkin en Johnny Depp?

Dankzij het feit dat hij sinds de jaren 80 een populaire ster is, is Johnny Depp er nogal aan gewend om in de schijnwerpers te staan. Dat betekent niet per se dat het gemakkelijker wordt, maar die ster is op dit moment behoorlijk gewend aan hoe de dingen rollen.

Zoals fans ongetwijfeld weten, is Johnny Depp al tientallen jaren een grote film- en televisiester. Hij deed goed werk in de jaren '80, maar toen de jaren negentig ronddraaiden, veranderde hij in een krachtpatser aan de kassa, en dit is een trend die zich voortzette tot in de jaren 2000 en daarna.

Depp heeft eigenlijk alles gezien en gedaan in de entertainmentindustrie, en hij is zelfs begonnen met het doen van dingen die meer persoonlijk de moeite waard zijn. De band van Depp, Hollywood Vampires, heeft bijvoorbeeld een aantal leuke deuntjes uitgebracht, en de band is verankerd door andere grote sterren, waaronder shockrocklegende Alice Cooper, en Joe Perry van Aerosmith-thema.

Acteren en persoonlijke zaken zullen altijd de meeste krantenkoppen halen, en Depp heeft dit meer dan een paar keer gedaan sinds het uitbreken 35 jaar geleden. De ster heeft veel aandacht gekregen voor tal van dingen, waaronder zijn liefdesleven.

Johnny Depp heeft enkele spraakmakende romances

In de krantenkoppen is Johnny Depp geen onbekende in het ontvangen van berichtgeving over zijn grootste relaties. In het verleden is hij in verband gebracht met actrices als Jennifer Gray en Sherilyn Fenn. Hij kreeg ook enorm veel media-aandacht voor zijn eerdere verloving met Winona Ryder, met wie hij aan Edward Scissorhands werkte.

Depp heeft ook een relatie gehad met Kate Moss en Vanessa Paradis, met wie hij twee kinderen had.

Depp en Paradis waren samen van 1998 tot 2012, en Paradis heeft haar steun aan Depp uitgesproken in deze moeilijke tijd.

Natuurlijk is er geen manier om Johnny Depps relaties uit het verleden te vertellen zonder op zijn minst zijn vorige huwelijk met Amber Heard te noemen. Het paar was pas getrouwd van 2015 tot 2017, maar gezien alles wat er op dit moment in de krantenkoppen gaande is, is hun tijdlijn vrij belangrijk.

Een andere belangrijke relatie van Depp die interesse heeft gewekt, is zijn tijd doorgebracht met actrice Ellen Barkin.

Barkin en Depp kwamen dichtbij in 'Fear And Loathing In Las Vegas'

Ellen Barkins tijd met Johnny Depp maakt de laatste tijd furore, en de actrice heeft onlangs openhartig verteld over hun vroegere romance en gaf zelfs details over wanneer het tussen hen begon.

"Volgens Barkin werden zij en Depp vrienden in 1990, maar uiteindelijk kregen ze een relatie, die meer van seksuele aard was dan de romantische in 1994. Ze zei naar verluidt dat hun "romantiek" ongeveer 3 duurde. 5 maanden en ze "nooit meer van hem gehoord", voordat ze ook beweerde dat ze "een romantische relatie hadden" toen ze samenwerkten in de film 'Fear & Loathing in Las Vegas' uit 1998. De film werd vanaf augustus op locatie opgenomen in Las Vegas 3, 1997, en duurde 56 dagen", schrijft Meaww.

Dit is vrij typisch in Hollywood, omdat veel relaties beginnen op de sets van films. Hoewel Fear and Loathing in Las Vegas bekend staat als een chaotische film, is het interessant om te horen dat dit het moment is waarop Depp en Barkin hun romantische relatie begonnen.

Een ander belangrijk onderdeel van haar getuigenis dat mensen aan het praten kreeg, was het feit dat ze de jaloezie van Johnny Depp verwierf.

Barkin zei dat Depp gewoon een jaloerse man was, controlerend, waar ga je heen, met wie ga je heen. Wat heb je gisteravond gedaan. Ik had een keer een schram op mijn rug waardoor hij heel, heel boos omdat hij volhield dat het afkomstig was van seks met iemand die hij niet was.”

Johnny Depp en Ellen Barkin waren niet al te lang samen, maar haar recente getuigenis heeft de interesse van fans gewekt. Naarmate deze proef vordert, denken we dat er meer details over de vorige partners van Depp aan het licht zullen komen.

Aanbevolen: