Wie is Dariany Santana van 'Too Hot To Handle'?

Inhoudsopgave:

Wie is Dariany Santana van 'Too Hot To Handle'?
Wie is Dariany Santana van 'Too Hot To Handle'?
Anonim

Ook in seizoen 3 lokte Too Hot to Handle een groep hotties met een kortstondige affaire naar een sexy toevluchtsoord. Deelnemers kwamen enthousiast om zich te mengen, zich niet bewust van de reis naar zelfontdekking en diepere relaties die voor ons liggen. Ze eindigen verlicht en zelfverzekerd genoeg om tips te geven over daten.

Eerdere deelnemers, zoals Chloe Veitch, hebben ook bekendheid gekregen door de show.

Dit seizoen werd een beroemdheid ingehuurd om zich voor te doen als presentator van de show totdat de bom viel: er zou no elkaar raken, tenzij de deelnemers een aanzienlijke geldprijs zouden verbeuren.

Dariany Sanatana verschijnt op het scherm na de singles, van wie velen vrienden bleven na de show, die zich bezighielden met wat speels gedrag. Ze vraagt de opgewonden deelnemers of ze een "booty drop" willen. Ze bevestigen wild dat ze dat doen. Lichten en vuurwerk wijzen naar een mysterieuze doos aan het water. Dariany vraagt wie die buit terug zal brengen. Alle mannen volgen mededeelnemer en model Patrick Mullen, die snel was om te verkondigen: "Ik ben, ik ben een piraat."

De mannen leveren de kist af en Dariany opent hem om Lana te onthullen. Dan verontschuldigt ze zich en sluipt weg. Hoewel haar vertrek Too Hot to Handle dient, is het jammer dat Dariany alleen in de eerste aflevering verschijnt. Maar dat betekent niet dat we iets moeten missen! Laten we meer tijd doorbrengen met Dariany Santana, de lokvogel van seizoen 3 van Too Hot To Handle.

10 Dariany Santana host een show op Fuse genaamd 'Struggle Gourmet'

Op deze hilarische kookshow bereiden Dariany en een gast een gerecht, altijd iets geruststellends en klassieks. Ze maken de traditionele, dan de gastronomische versie. Onderweg stelt Dariany haar gasten vragen over hun geschiedenis met eten. Als beide gerechten klaar zijn, wordt er een smaaktest gedaan om een winnaar te bepalen. Het is zo'n informele culinaire ervaring dat Dariany informeel zijn excuses aanbiedt aan alle koks die kijken.

9 Restauranteigenaar zijn is een andere culinaire prestatie van Dariany Santana's

Ze is eigenaar van een Cubaans restaurant genaamd Cha Cha Cha in Kenilworth New Jersey, een familiebedrijf dat ze opende met haar vader Rafael Santana. Volgens hun website serveren ze traditionele Cubaanse sandwiches en gerechten met innovatieve originelen zoals een Cubaanse draai aan de Italiaanse rijstbal. Als je in Kenilworth bent, is het de moeite waard om het volledige menu te bekijken en langs te komen.

8 Familie staat centraal in haar leven

Dariany heeft samen met haar vader een restaurant en heeft een goede band met haar moeder. Ze wijdde onlangs een bericht met de tekst: "mijn moeder is verlicht!" en, "mijn ouders zijn relatiedoelen."

7 Dariany Santana behaalde haar diploma in communicatie- en mediastudies

Volgens haar LinkedIn-profiel studeerde ze in 2012 af aan de Keen University. Sindsdien produceert ze content. Ze staat bekend als komiek en het is opmerkelijk dat ze professioneel is opgeleid in communicatie. Dariany heeft zo'n scala aan vaardigheden, we kunnen niet raden wat ze hierna zal doen.

6 Dariany Santana heeft onlangs haar zelfverklaarde giftige eigenschap toegegeven

Die giftige eigenschap: ze schijt liever in haar broek dan dat ze stopt met het eten van kaas. De hashtags in haar post onthullen dat ze ervoor heeft gekozen om kaas te eten ondanks dat ze lactose-intolerant is. Wie kan het haar kwalijk nemen? Dariany schaamt zich niet, dat vinden wij meer verhelderend dan giftig.

5 Dariany Santana plaatst reisfeiten op sociale media

Zelfs als ze op reis is, houdt ze haar volgers in gedachten en levert ze over de hele wereld eersteklas content. Onlangs bezocht ze de kleurrijke Palccoyo Mountains in Peru. Het landschap in combinatie met inzicht in de lokale cultuur is even fascinerend en mooi.

4 Ze host nog een show, 'From Wags to Riches', waarin dierenondernemers worden getoond

Nog een show die Dariany Santana presenteert: From Wags To Riches. Daarin belicht de cabaretier dierenondernemers door hen naar het werk te begeleiden. In een bepaalde aflevering volgt ze schapenscheerders die de generatieve vaardigheden behouden en probeert ze het ambacht uit.

3 Ze is niet bang om politieke satire aan te pakken

Tegenwoordig is het gebruikelijk om mensen met een uitgesproken mening te willen volgen. Dariany schuwt het niet om grappen te maken ten koste van politieke figuren, en we houden van die vooruitstrevende kant van haar. Van kak tot Joe Biden, geen enkel onderwerp lijkt verboden terrein.

2 Je mag in haar DM's

Ze was de presentator van Too Hot To Handle, maar ze had een deelnemer kunnen zijn. Wekelijks publiceert en leest Dariany op sociale media de beste DM's die ze van mannen heeft gekregen. Veel zijn huiveringwekkend, de meeste zijn hilarisch.

1 'Too Hot to Handle' was het grootste geheim dat ze ooit moest bewaren

Dariany gaf toe dat het grootste geheim dat ze ooit had moeten bewaren, was niet het morsen van de bonen die ze presenteerde Too Hot To Handle. Ze was blij dat Netflix haar dit geheim toevertrouwde en dat het een succes was.

Aanbevolen: