Wie is de 'Too Hot To Handle'-ster, Peter Vigilante?

Inhoudsopgave:

Wie is de 'Too Hot To Handle'-ster, Peter Vigilante?
Wie is de 'Too Hot To Handle'-ster, Peter Vigilante?
Anonim

Als het op reality-tv aankomt, lijkt het alsof Too Hot To Handle topshows zoals Real Housewives, The Bachelor en The Circle een run voor zijn geld geeft! De populaire Netflix-show bezorgde kijkers vorig seizoen een behoorlijke reis nadat ze onthulden dat deelnemers hun handen van elkaar af moeten houden voor hun hele duur, afgezonderd op een eiland.

Moeilijk toch? Ze moeten niet alleen voorkomen dat ze warm en zwaar worden, maar ze lopen ook een grote som geld mis als ze dat wel doen!

Hoewel fans vermoeden dat de show nep is, lijkt het allemaal echt te zijn. Nu seizoen 2 van de serie in volle gang is, maakten fans kennis met TikTok-ster Peter Vigilante en ze willen meer weten!

Wie is Peter Vigilante?

Als je het meest recente seizoen van Netflix' hit reality-datingserie Too Hot To Handle hebt bekeken, dan ben je zeker bekend geraakt met de hartenbreker van Staten Island zelf, Peter Vigilante.

Hoewel Peter misschien een nieuweling is op het gebied van reality-televisie, is hij geen onbekende voor het publiek. De ster begon zijn carrière voor het eerst in de wereld van het maken van inhoud op TikTok, waar hij een indrukwekkende 2,5 miljoen volgers heeft weten te verzamelen!

Peter Vigilante werd bekend toen zijn video's over de dorst, waarin flessen wijn op flessen wijn op zijn blootgestelde lichaam worden gegoten, populair begonnen te worden in de app. Nadat hij een komisch element had toegevoegd aan zijn Italiaanse moeder, slaagde Peter's TikTok's erin om op zowat ieders 'voor jou-pagina's' te verschijnen.

Nou, Peter gaat van TikTok naar Netflix terwijl hij door het nieuwste seizoen van THTH navigeert. Toen hij ontdekte dat hij was gecast voor een realityshow voor een ontsnapping, ging Peter ervan uit dat hij naar Party In Paradise zou gaan, wat tot een behoorlijke schok leidde toen hij ontdekte dat hij daadwerkelijk was gecast voor de niet-aanrakende datingserie.

Gelukkig voor Peter is discipline gemakkelijk voor hem, vooral als het gaat om zijn persoonlijke trainingsachtergrond. Hoewel bijna iedereen een functietitel als zodanig kan claimen, is Peter eigenlijk een gecertificeerde trainer via de National Academy of Sports Medicine, dus hij weet waar hij het over heeft, en dat blijkt!

De ster, die een van de 10 kinderen is, is gewend aan chaos, vooral met een Italiaanse achtergrond in Staten Island, New York niet minder, dus de show zou een wandeling in het park moeten zijn voor Peter!

Voordat hij een PT was en een carrière op TikTok had, ging Peter naar de Seton Hall University en studeerde dit jaar af!

Aangezien hij na zijn tijd op Too Hot To Handle ongetwijfeld nog meer grip zal krijgen, is Peter er zeker klaar voor.

De 21-jarige heeft geen scrupules als het gaat om in de publiciteit komen, aangezien hij om te beginnen door miljoenen wordt bekeken! Na het bereiken van de mijlpaal van 2 miljoen op TikTok in mei, lijkt het alsof de ster op elk moment de 3 miljoen-plek zal bereiken na het behalen van 500.000 volgers in slechts een maand!

Naarmate het seizoen vordert, zijn fans enthousiast om meer te weten te komen over wie Peter is, vooral als het gaat om zijn datingleven.

Is Peter Vigilante aan het daten met Melinda Melrose?

Peter en Melinda deelden een paar speciale momenten tijdens de eerdere afleveringen, maar Melinda had haar ogen op Marvin Anthony gericht.

Nou, nu de serie is ingepakt, lijkt het alsof Peter en Melinda echt een item zijn! Tijdens de première van seizoen twee gingen Pete en Melinda naar Times Square om de castfoto te bekijken die vooraan in het midden werd getoond.

De twee begonnen vaker inhoud met elkaar te posten, wat interesse wekte in hun relatiestatus. Fans gingen ervan uit dat de twee een relatie aangingen om de hype rond de show te vergroten, maar het lijkt erop dat de twee in feite aan het daten zijn!

Volgens Cosmopolitan is het duo officieel een koppel en heeft het zelfs het stempel van goedkeuring gekregen van Marvin Anthony. "Gefeliciteerd!" Marvin reageerde onder de foto en maakte duidelijk dat de geruchten waar zijn!

Aanbevolen: